Thuisleven.com > Werk > Correctbook leidt onuitwisbaar tot lege papierbakken!

Correctbook leidt onuitwisbaar tot lege papierbakken!

Heb je al eens gehoord van uitwisbare notitieboeken? De herschrijfbare Correctbook is vanaf heden ook verkrijgbaar bij AKO en Bruna. Ik mag van Correctbook aandacht besteden aan de drie nieuwe kleuren: bosgroen, blauw en rood!

Correctbook

Het principe van de Correctbook is eigenlijk eenvoudig, maar je moet er maar op komen. De A6, A5, A4 of pocket ringband schriften zijn herschrijfbaar. De stift is niet uit te vegen door de hand. Wel moet de tekst even de tijd krijgen om te drogen. Mocht je boodschappenlijst, to do lijst, je aantekeningen verwijderd kunnen worden, dan gaat dit eenvoudig door de gum, door de bijgeleverde schoonmaakspons of een andere vochtige doek. Hierdoor is de Correctbook oneindig vaak herbruikbaar en kunnen papieren kladjes in de ban.

De Correctbook in gebruik

Direct na ontvangst van de Correctbooks heb ik ’s avonds een eerste bijeenkomst voor ouders op de middelbare school. Ik neem de A5 Correctbook mee om aantekeningen te maken. Terug in de schoolbanken voelt dit enorm goed. De stift schrijft lekker en de voorgedrukte lijntjes verleiden mij ertoe om mijn schrijfschrift weer eens op te halen.
De Correctbook lijkt ook erg bruikbaar in het device onderwijs dat dochterlief gaat volgen. Wanneer ze een aantekening maakt en dit thuisgekomen uitwerkt op haar Chromebook, gaat er geen papier verloren.
Voor mijn boodschappenlijstjes pluk ik wel eens een envelop uit de papierbak of scheur een stukje papier uit een blok. Nu gaat de Correctbook mee in de boodschappentas, in het voorvak. De aantekeningen veeg je niet uit zonder de gum of vochtige spons. Ideaal!
Ook mijn hersenspinsels voor Thuisleven noteer ik zeer laagdrempelig onderweg in de Correctbook. In het verleden zijn er veel ideeën verloren door de waan van de dag. Het aantal bladzijden in de Correctbook is ruim voldoende.

Het goede doel achter Correctbook en verkrijgbaarheid

Naast enorm praktisch in gebruik en de papierreductie is er nog meer te zeggen voor de overstap naar Correctbooks. Voor ieder exemplaar dat in Europa verkocht wordt, wordt er een Correctbook in Afrika geproduceerd en verstrekt aan de lokale bevolking. Dit om alfabetisme onder de aandacht te brengen. Uit deze wens is in 2014 het bedrijf Correctbook ontstaan.
Zoals eerder gezegd is de Correctbook inmiddels verkrijgbaar bij AKO en Bruna. Ook online biedt Correctbook zijn producten aan. Naast de verschillende formaten zijn er ook losse tabbladen, een schoonmaak set, kleuren markers, losse sponsen en navulinkt verkrijgbaar. Aan bedrijfsmatig gebruik is ook gedacht door herbruikbare presentatievellen aan te bieden voor gebruik op de muur of het raam.

Winnen

Wij mogen van Correctbook twee A5 exemplaren verloten onder onze lezers. Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs? Heel simpel: een reactie achter laten onder dit artikel met daarin de link naar je favoriete Correctbook uit de shop.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 18 september 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

75 reacties