Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Correctbook leidt onuitwisbaar tot lege papierbakken!

Correctbook leidt onuitwisbaar tot lege papierbakken!

Heb je al eens gehoord van uitwisbare notitieboeken? De herschrijfbare Correctbook is vanaf heden ook verkrijgbaar bij AKO en Bruna. Ik mag van Correctbook aandacht besteden aan de drie nieuwe kleuren: bosgroen, blauw en rood!

Correctbook

Het principe van de Correctbook is eigenlijk eenvoudig, maar je moet er maar op komen. De A6, A5, A4 of pocket ringband schriften zijn herschrijfbaar. De stift is niet uit te vegen door de hand. Wel moet de tekst even de tijd krijgen om te drogen. Mocht je boodschappenlijst, to do lijst, je aantekeningen verwijderd kunnen worden, dan gaat dit eenvoudig door de gum, door de bijgeleverde schoonmaakspons of een andere vochtige doek. Hierdoor is de Correctbook oneindig vaak herbruikbaar en kunnen papieren kladjes in de ban.

De Correctbook – onuitwisbaar

Direct na ontvangst van de Correctbooks heb ik ’s avonds een eerste bijeenkomst voor ouders op de middelbare school. Ik neem de A5 Correctbook mee om aantekeningen te maken. Terug in de schoolbanken voelt dit enorm goed. De stift schrijft lekker en de voorgedrukte lijntjes verleiden mij ertoe om mijn schrijfschrift weer eens op te halen.
De Correctbook lijkt ook erg bruikbaar in het device onderwijs dat dochterlief gaat volgen. Wanneer ze een aantekening maakt en dit thuisgekomen uitwerkt op haar Chromebook, gaat er geen papier verloren.
Voor mijn boodschappenlijstjes pluk ik wel eens een envelop uit de papierbak of scheur een stukje papier uit een blok. Nu gaat de Correctbook mee in de boodschappentas, in het voorvak. De aantekeningen veeg je niet uit zonder de gum of vochtige spons. Ideaal!
Ook mijn hersenspinsels voor Thuisleven noteer ik zeer laagdrempelig onderweg in de Correctbook. In het verleden zijn er veel ideeën verloren door de waan van de dag. Het aantal bladzijden in de Correctbook is ruim voldoende.

Het goede doel achter Correctbook en verkrijgbaarheid

Naast enorm praktisch in gebruik en de papierreductie is er nog meer te zeggen voor de overstap naar Correctbooks. Voor ieder exemplaar dat in Europa verkocht wordt, wordt er een Correctbook in Afrika geproduceerd en verstrekt aan de lokale bevolking. Dit om alfabetisme onder de aandacht te brengen. Uit deze wens is in 2014 het bedrijf Correctbook ontstaan.
Zoals eerder gezegd is de Correctbook inmiddels verkrijgbaar bij AKO en Bruna. Ook online biedt Correctbook zijn producten aan. Naast de verschillende formaten zijn er ook losse tabbladen, een schoonmaak set, kleuren markers, losse sponsen en navulinkt verkrijgbaar. Aan bedrijfsmatig gebruik is ook gedacht door herbruikbare presentatievellen aan te bieden voor gebruik op de muur of het raam.

Lees ook:

Waar laat jij je notities?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

85 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics