Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Uitpakken geblazen met de nieuwe Monsterdoos editie

Uitpakken geblazen met de nieuwe Monsterdoos editie

Intussen is het alweer de tiende editie van de Monsterdoos. Dat is reden voor een feestje! De Monsterdoos bevat deze editie extra veel leuke, nieuwe producten ter waarde van ruim €50,00. Wil je liever niet weten wat er allemaal in de doos zit, bestel hem dan snel en lees vooral niet verder! Wil je juist wel weten wat je besteld voor de €12,95 die je voor de Monsterdoos betaald, lees dan wel verder…

Edit: De Monsterdoos is tegenwoordig verkrijgbaar onder de naam: Monsterbox. Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht gespendeerd aan de unboxing van Monsterdozen en Monsterboxen.

Inhoud van de doos

Zoals gewoonlijk (we hebben al meerdere keren over de Monsterdoos geschreven. Lees hier onze eerdere reviews) is de doos weer lekker zwaar. Echter beloven ze nu dat deze editie veel leuke, nieuwe producten bevat. Ik ben benieuwd of dat zo is en ga de doos dan ook meteen open maken.

Lees onder de foto verder.

De inhoud deze keer is als volgt:

– Tuc bakefuls sweet chili
– Wilhelmina pepermunt
– Doritos – mild salsa douce
– Mentos
– Tonijnmoot in zonnebloemolie
– Bifi snack pack
– Rice Dream – cuisine
– Simply GO! Noodle saus all natural
– Marinade for chicken
– Euroma Hollandse kruiden groenten
– Zonnatura spread a tartiner
– Coconut Cream
Koetjesreep
– Easypick
– Maille mosterd met honing
– Conimex Jakarta kroepoek
– Sunbreaks WavyGrains
– Loctite – flexibele kneedlijm
– Digestive Thins
– Roka gouda cheese sticks
– Lassie half volkoren toverrijst
– Panna! Special
– Tina
– Lekker gezond

Zie hieronder een foto van de inhoud van mijn doos en lees vervolgens verder onder de foto om te kunnen zien hoe jij zo’n pakket kunt bemachtigen.

Lees onder de foto verder.

monsterdoos

Wat vinden wij ervan?

Hij is inderdaad behoorlijk vernieuwd. Juist die veranderingen elke keer weer vind ik leuk. Zo blijft het elke editie weer een surprise van wat er in zit. Nu vind ik het wel pakketten die ook erg veelzijdig in gebruik kunnen worden. Dus voor gezinnen met kinderen is het ideaal of voor opa’s en oma’s die met regelmaat familie of vrienden over de vloer hebben en zo eens want anders voor kunnen zetten.

MONSTERDOOS

1mon·ster (hetomeervoud: monsters)1 proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.
De Monsterdoos bevat wederom een groot aantal ‘nieuwe’ producten die je thuis kunt proberen. De jubileumeditie met een minimale winkelwaarde van ruim 50 euro is te bestellen voor 12,95 incl. verzendkosten. Het gaat hier om een eenmalige aankoop, dus je zit niet vast aan een abonnement. Bekijk ook de Facebook pagina om te zien wat anderen ervan vinden. Tip: de Monsterdoos is ook leuk om kado te geven!

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

56 reacties

 • Ik hier ‘monsterlijk hebberig van wordt, ‘dit klinkt als een geweldig pakket. Net als koekiemonster wil ik alle ‘koekies wel ’tegelijkertijd proberen!

 • Ik wil heel graag de monsterdoos winnen omdat we 3 monstertjes in huis hebben die wel raad weten met deze doos!! En anders papa en mama wel!! En zeker in deze tijd zou het heel goed van pas komen!

 • Ik wil graag een monsterdoos winnen om de feestdagen heerlijk smullend te mogen beginnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij een monsterdoos maakt iedereen mega blij.

 • Ik wil graag de monsterdoos winnen omdat het mij een feestje lijkt om uit te pakken! Er zitten veel producten in die ik (nog) niet ken en dat maakt mij erg nieuwsgierig! Voor iedereen iets wils zo te zien, man, vrouw en kind. Super leuk!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat ik hiermee mijn moeder heel erg zal verrassen. Zo’n gevarieerde inhoud komt altijd van pas.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,…….. Ik hem graag eens wil uitproberen en hij uitverkocht is. Er zitten zoveel producten in die ik nog niet ken. Tijd voor een kennismaking!

 • Ik wil de Monsterdoos graag winnen, omdat ik mijn creativiteit met nieuwe recepten dan eens goed wil testen. Zou ik een halve week zonder boodschappen doen kunnen? Of misschien wel een week? Ik ben benieuwd!

 • Heerlijk. Ik ben al dol op kerstpakketten en deze is wel heel goed gevuld. Denk wel dat mijn dochter de tina eruit vist en wat lekkers om erbij te knabbelen.

 • Om 28 November wordt mijn zooontje 3 !Dat zou een leuk verassing zijn en ik kan ook iemand anders met wat lekkers blij maken

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat, ik graag nieuwe producten uitprobeer. Sommige dingen lijken me erg lekker, andere op voorhand wat minder, maar ik laat me graag positief verrassen. En wie weet hebben ze er voor sommige producten een vaste klant bij

 • Ik wil graag de monsterdoos winnen… omdat ik mezelf een beetje zielig voel aangezien ik al 6 dagen in een buikgriep-gezin leef en een oppepper nodig heb!

 • ik wil de monsterdoos winnen omdat er vele lekkernijen in zitten die ik nog niet ken en die wel eens wil uitproberen

 • ik wil graag de monsterdoos winnen omdat ik deze graag zou willen schenken
  aan mijzelf omdat er verschillende producten inzitten die ik nog niet ken en ze wel eens wil uitproberen

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat het altijd zo leuk is om nieuwe producten te leren kennen. Het is net alsof je een kerstpakket krijgt midden in het jaar. Het uitpakken is al heel leuk en het uitproberen natuurlijk nog veel leuker.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat het bij zo’n doos elke keer weer een verrassing is wat er in zit. Het is een beetje alsof je weer kind bent en mocht zoeken in de zak van Sinterklaas. Er zit altijd wel voor elk wat lekkers of leuks in en daarom doe ik graag mee.

 • ik wil graag de monsterdoos winnen, (omdat)
  ik vertel het maar met niet zoveel zinnen
  met sint en kerst in de gezellige decembermaand
  als een grote verrassing in mijn huis staand.
  met (nieuwe) producten kennis maken,
  en met een vleugje liefde van thuisleven zal het extra smaken.
  De deur staat bij mij voor monsterdoos open,
  hopelijk komt de postbode mijn kant op lopen! Liefs

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen zodat mijn broer met hun gezinnetje er lekker van kan gaan genieten. Dat hebben ze eigenlijk dik verdiend met een ziek kind erbij.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat, ook ik graag de nieuwste dingen test. Vooral die “plakband” voor kabels lijkt mij heel handig.

 • Ik wil graag de monsterdoos winnen omdat het een goed gevulde doos is Met producten waar wij zeker nieuwsgierig naar zijn en wellicht het dan ook in de winkel zullen kopen.
  Toch fijn dat het met zo’n dois allemaal eerst getest kan.worden en ook een fijne blog

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat het uitpakken van zo’n doos zo ontzettend leuk is! En je leert er steeds weer nieuwe producten van kennen en krijgt er nieuwe favorieten door.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat ik zo nieuwe producten kan ontdekken en ons hele gezin kan verrassen hiermee!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen, omdat ‘monsteren menselijk is’. De mens is immers van nature ‘nieuwsgierig’. Onze zintuigen houden ervan om regelmatig geprikkeld te worden (zuur/zoet/bitter/zout/smeuïg/krokant/vloeibaar). Variatie maakt het leven minder voorspelbaar. Nieuwe geuren, kleuren, smaken, texturen… deze box heeft het allemaal, dus laat maar komen. Ik begin er alvast van te dromen.

 • Ik wil dolgraag de Monsterdoos winnen omdat ik hiermee dolgraag mijn lieve vrouw wil verrassen die altijd voor iedereen klaar staat!.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen, omdat ik als zzp’er geen kerstpakket krijg, maar dit een hele leuke vervanger zou zijn

 • Ik wil graag de monsterdoos winnen omdat mijn zus met haar minimum inkomen ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden! ☀️☀️☀️

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat het uitpakken van zo’n doos altijd een bron van plezier is en het voelt of je een kerstpakket krijgt!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat er zulke lekkere producten in zitten waar ik heel mee mensen in de dure decembermaand mee kan verrassen tijdens mijn huisbezoeken!

 • Ik wil graag de Monsterdoos ontvangen omdat ik graag zou ervaren hoe het voelt om een kerstpakket te mogen ontvangen. Het lijkt me een feestje!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat, ik graag met mijn gezin nieuwe producten uitprobeer!

  Kinderen blij, man blij en ikzelf blij!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,……..hij er geweldig uit ziet met voor ieder wat wils. Hier maak ik zowel mezelf, mijn man, ouders als vriendinnen waarschijnlijk blij mee. #eerlijkzullenweallesdelen

 • Ik wil graag deze monsterdoos winnen, zodat ik op zondagmiddag ouderwets met de Tina op de bank en een koetjesreep naar binnen smikkelend, kan nadenken over de heerlijke maaltijden die ik kan gaan maken van de inhoud van de Monsterdoos!

 • Ik wil graag de monsterdoos winnen zodat ik de feestdagen met voldoende lekkers in huis voor de kids kan beginnen

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,……..Ik zo’n verrassingsdoos echt een feestje vind. Een kerstpakket krijgen we al jaren niet meer. Maar zo’n doos krijgen is dan toch een beetje als vervanger! Lekker samen met de kids kijken wat erin zit. Vaak zit er iets te snoepen in, dus dat maakt het feest compleet

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,……..het uitpakken een feestje is. Voel me dan net een klein kind dat een cadeautje uitpakt.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,…. ik wil graag dit pakket aan mijn moeder geven. Een geweldige pakket voor mijn moeder. Zij is mijn steun , beste vriendin en toeverlaat . Zij leidt mij de weg en geef mij veel inspiratie en positiviteit. Verrast worden met dit pakket zal haar zeker een fantastische dag bezorgen . Ik ga heel hard duimen dat jullie mij zullen kiezen , wat zal mijn moeder gelukkig zijn met zo’n verwenprijs, ik gun het haar van harte .

 • …deze voor ieder van ons gezin wel iets gepast bevat. Er zitten ook wat nieuwe producten in voor ons die me erg benieuwd maken.

 • Graag zou ik deze monsterdoos winnen, omdat ik gek ben op verrassingen.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor dit fantastische extra grote pakket, omdat deze monsterdoos alweer 10 jaar bestaat. Hiep hiep Hoera!

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,……..de inhoud zeer welkom is: van Conimex kroepoek tot Wilhelmina pepermunt met deze doos zorgen we op oma’s 85 e verjaardag voor een echte stunt!

 • Ik wil graag deze monsterdoos winnen, omdat het feest dan kan beginnen.
  Van proeven, testen en proberen, en heel veel nieuwe smaken te leren.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat ik het leuk vind om nieuwe en voor mij nog onbekende producten te proberen.
  Leuke doos, vooral in de toch al zo prijzige feestmaand.

 • Ik wil graag de Monsterdoos winnen omdat,……..ik heel graag mijn moeder wil verrassen met dit heerlijke gebaar, mooi cadeau voor haar 90e jaar #duimenmaar

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics