Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Twinkel doet een wens

Twinkel doet een wens

Houdt jouw kind ook zo van roze, prinsessen, glitters en nog meer roze? Dan is het boek Twinkel doet een wens een schot in de roos. In deze blog lees je waarom wij het zo’n leuk boek vinden en schrijf ik in het kort, zonder te veel te verklappen, waar het verhaal over gaat. Lees je gezellig mee?

Het verhaal

Twinkel is bijna jarig en wilt bijna iedereen uitnodigen voor haar FEEnomenale verjaardag. Haar beste vriendinnen Pippa en Lili komen haar helpen om alles rond te krijgen. Ze maken uitnodigingen, die de Speciale Drakenpost verstuurt, ze zorgen voor versiering en ze maken een taart. Daarna is het toch echt tijd om de oogjes te sluiten.

Midden in de nacht, als iedereen slaapt, raast er een zware storm door het Glinsterbomenbos. Het maakt alles kapot en Twinkel is hier heel verdrietig over. De dieren in het bos horen haar gehuil en beginnen haar massaal te helpen zodat het feestje toch gevierd kan worden. Zal het ze gaan lukken?

Waarom vinden wij Twinkel doet een wens zo leuk?

Mijn dochter heeft nog steeds niet het geduld om een lange tijd stil te zitten. Ook wilt ze graag snel door dingen heen gaan en dan is het fijn om een boek te hebben met veel plaatjes erin. De boeken van Twinkel doen het dan ook perfect bij haar. Veel plaatjes, de kleuren waar ze van houdt en verhalen die lekker vlot lopen. Zodoende is het boek dan ook een van haar favorieten, net als haar favoriete reeks “Suzie Ruzie“.

Info en waar te koop

Auteur: Katharine Holabird
Illustrator: Sarah Warburton
ISBN: 9789051165692
Uitgeverij: De Vier Windstreken.
Aanbevolen leeftijd: 4 – 6 jaar (mijn dochter van 8 leest het boek zelf).
Twinkel doet een wens is o.a. te koop bij De Vier Windstreken en Bol.com voor €14,95

Welk boek leest jouw kind graag?

* Voor deze review hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics