Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Tweet Beats van Identity Games

Tweet Beats van Identity Games

Neem een drum en je hebt al een lekkere beat. Voeg er een bas aan toe en de beat gaat nog lekkerder. Mix het geheel met een melodie en wat zang en je beat is compleet! Ofschoon je er natuurlijk altijd lekker bij kunt zingen, dansen of misschien kun je zelf een leuke beat erbij maken met je muziek instrument? In elk geval zorgen de Tweet Beats van Identity Games voor heel veel plezier. Lees snel verder…

Muziek maken

Het feit is dat mensen gek zijn op muziek. Het is dan ook goed te verklaren waarom items met muziek aanslaan bij kinderen (en volwassenen). Steek dat ook nog even in een cool en hip jasje en je hebt een hit. Althans zo kijken wij aan tegen de Tweet Beats.
De vrolijke vogeltjes in een boom.

Tweet Beats

De Tweet Beat boom bestaat uit maar liefst 4 podiums. Zo is er een podium voor de drums, bas, zang en melodie. Elke Tweet Beat kan op de verschillende podia gezet worden. Zo kan een Tweet Beat dus 4 verschillende geluiden maken, combineer daar de andere 3 vogeltjes bij en je hebt een deuntje te maken. Nu kan er gematcht gaan worden op de perfecte beat.

De Tweet Beats zet je op de boom door middel van magneetjes. De pinnetjes op de podium horen in het vogeltje te zitten en gaan dan spelen. De magneetjes zijn vrij krachtig en ook als je kind niet zo goed is in de fijne motoriek moet dat dus geen probleem zijn. Als je de Tweet Beat eraf haalt, zal de boom nog heel even door spelen en stopt vervolgens met het deuntje.
Spelen de vogeltjes nou echt niet, immers hebben ze nadat je ze gekocht hebt een lange reis erop zitten, maak bij de vogeltjes dan even de onderkant van de voeten schoon met een droog wattenstaafje. Wel lief zijn voor ze, ze kunnen namelijk niet zo goed tegen kietelen.

Verschillende soorten vogeltjes

In de doos zitten de volgende vogeltjes:
– Strandbal Bobbie (uit Jamaica, muziek: reggae)
– Jenny (uit Amerika, muziek: girlband)
– Binky (uit Engeland, muziek: boyband)
– MC Jay (uit Amerika, muziek: RAP)

Deze 4 vogeltjes zijn goed voor 24 unieke liedjes. Koop je één vogeltje erbij dan zijn die 5 vogeltjes samen goed voor 120 unieke liedjes. Heb je in totaal 6 vogeltjes dan kun je 360 unieke liedjes maken. Met 7 vogeltjes kun je 840 unieke liedjes maken en met 8 vogeltjes kun je 1680 unieke liedjes maken. Kun jij ze nog allemaal onthouden???

Op de website van Tweet Beats vind je niet alleen een handig overzichtje van alle vogeltjes maar ook een uitleg filmpje (waar je tevens wat geluiden kunt horen).

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics