Thuisleven.com
National Geographic junior
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Strips & tijdschriften > Tijger strandlaken bij National Geographic junior

Tijger strandlaken bij National Geographic junior

Het is een jaarlijks terugkerend onderwerp: de zomerdip, of ook wel het zomerverval genoemd. Veel kinderen die gedurende de zomervakantie niet of nauwelijks lezen, vallen 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Gelukkig kan dit eenvoudig worden tegengegaan door het lezen te blijven oefenen. Als kinderen tijdens de zomervakantie regelmatig blijven lezen, is er geen sprake van terugval in AVI-niveau. Een kwartier lezen per dag is al voldoende.

Helaas is deze terugval niet alleen bij (jonge) kinderen het geval maar ook bij tieners. Aangezien niet alle kinderen het leuk vinden om uit een leesboek te lezen, zijn tijdschriften of magazines een prima alternatief, aldus de leesconsulent van de schoolbieb waar ik een paar jaar als vrijwilliger heb gewerkt. Wil je je kinderen niet alleen laten lezen maar ook nog iets leren van wilde dieren en de woeste natuur, dan is het tijdschrift National Geographic Junior perfect. Lees er meer over in dit artikel.

Tijdschrift National Geographic Junior

Het tijdschrift National Geographic Junior is speciaal voor jongens en meiden vanaf 9 jaar. In het tijdschrift maken kinderen kennis met spectaculaire natuurverschijnselen en expedities, bijzondere dieren, afgewisseld met uitdagende puzzels en testen en bizarre records. Verder staat het tijdschrift National Geographic Junior vol met handige informatie voor een toffe spreekbeurt of werkstuk op school.

De tijdschriften van National Geographic Junior zijn los bij diverse winkels te koop, ideaal om eens uit te proberen, en online via een jaarabonnement. Het jaarabonnement is op zijn beurt financieel aantrekkelijker (€ 42,50 i.p.v. € 59) en je (kind) wordt ook nog eens met een mooie tijger strandaken beloond.

Onze mening

National Geographic junior

Discovery Chanel alsook National Geographic zijn zenders die steeds meer door onze jongens worden bekeken. Vooral de series van de Tweede Wereldoorlog zijn favoriet en ook zien we steeds vaker dieren documentaires voorbij komen. En zo nu en dan gaan zelfs de meiden erbij zitten om mee te kijken. Het tijdschrift National Geographic Junior kwam dan ook als geroepen om de interesse in het lezen verder aan te wakkeren.

Zonder een woord te zeggen heb ik het magazine op de tafel gelegd. Na schooltijd kwam oudste thuis, maakte zijn thuiskomst ritueel af en plofte als laatste ritueel op de bank om even bij te komen. In dat hij gaat zetten grist hij naar het tijdschrift en begint erin te bladeren. Niet veel later vliegen de feiten om mijn oren heen; “Mama, wist jij dat….”

Welk strandlaken kies jij; de zwarte of de witte tijger?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics