Thuisleven.com
Verdien wat bij als ViaTim punt
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Thuisblijver? Verdien wat bij als ViaTim punt

Thuisblijver? Verdien wat bij als ViaTim punt

Al ruim 11 jaar ben ik thuisblijfmoeder. Sinds een half jaar ook officieel thuiswerkende moeder. Ik ben dus veel aan huis en zit niet stil. ’s Middags is het hier een ware instuif. De deurbel doet zijn werk. Er komen regelmatig kinderen aan de deur om te vragen of onze kinderen buiten willen spelen. Heel soms moeten ze even nodig naar het toilet. En dan is daar ook de pakketbezorger….

De pakketbezorger

In onze wijk rijden pakketbezorgers af en aan. De laatste tijd valt mij op dat ze ter hoogte van ons huis gas terug nemen en een blik naar binnen werpen. Ze halen opgelucht adem en vervolgen hun weg. Soms gaat even later de bel: “Of ik voor die en die een pakket aan wil nemen?” Mensen die ik in het geheel niet ken, uit een hele andere straat. Dat neem ik de pakketbezorger niet kwalijk. Die krijgen soms per stuk betaald en rijden het liefst met een lege bus huiswaarts. Als ik naar het winkelcentrum loop, zwaaien de post- en pakketbezorgers al die ik tegenkom. Het zette mij wel aan het denken. Tot ik reclame van ViaTim voorbij zag komen, toen viel er een kwartje.

ViaTim punt

Je kan altijd nog een ViaTim punt worden. Op deze manier kan je nog meer mensen uit de wijk helpen en je schiet er zelf ook nog iets mee op. In het vervolg hoef je voor een praatje de deur niet meer uit. En je eigen retour zendingen worden zonder moeite meegenomen.

Wat wil ViaTim bereiken?

ViaTim loopt als een gesmeerde trein, dit komt omdat ze kennelijk voorzien in meerdere behoeftes. Mensen willen niet meer de hele dag thuis moeten blijven voor een pakketje. Ik zou het zelf bijvoorbeeld liever onderweg en in de buurt op willen pikken.
De winkelier op zijn beurt wil dat zijn bestelling zonder frustraties aankomt. Geen retourzendingen meer door nutteloze bezorgpogingen. Dat is ook veel beter voor het milieu trouwens.
En door deze verbinding van ViaTim punten, kan je zelf een graantje meepikken. Ideaal als je graag wat meer contacten wil leggen of een nuttige invulling voor je dag zoekt. En niet te vergeten als je een zakcentje van 50 tot 100 euro per maand wel kan gebruiken. Meer informatie of je direct aanmelden als ViaTim punt kan middels de site. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen aan de deur?

Lees ook:

Neem jij wel eens pakketjes voor een ander aan?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Klopt, ben er ook mee gestopt, viatim betaalt niet, ik ben 3 maanden, bezig geweest en heb 75 eurocent verdiend, en ze blijven maar pakketten bezorgen, toen een briefje aan de deur gehangen voor de dhl, dat ik niks meer aanneem, heel lullig voor de klanten maar anders kom ik er nooit vanaf

  • Helaas raken er pakketten zoek. Dhl bezorgt ze op een buurtpunt en later blijkt dat dat buurtpunt niet meer bestaat. Gevolg is dan dat je pakket ook niet meer bestaat en nadat je alles hebt gedaan via Dhl krijg je van viaTim doodleuk te horen “helaas”.

    • Klopt, ben er ook mee gestopt, viatim betaalt niet, ik ben 3 maanden, bezig geweest en heb 75 eurocent verdiend, en ze blijven maar pakketten bezorgen, toen een briefje aan de deur gehangen voor de dhl, dat ik niks meer aanneem, heel lullig voor de klanten maar anders kom ik er nooit vanaf

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics