Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > The Pleasure Label huisparfum, massage olie en bodywash

The Pleasure Label huisparfum, massage olie en bodywash

Regelmatig zijn er leuke aanvragen te vinden in de mailbox van Thuisleven. Zo ook een campagne van Willie.nl om meer aandacht te genereren voor The Pleasure Label. Ik kan alvast verklappen dat het een ZEER plezierig merk is.

The Pleasure Label

Deze lijn garandeert veel plezier voorafgaand aan het samenzijn tot direct daarna. Eerst verstuif je de huisparfum in de kamer, vervolgens is daar de massage olie die je samen na gebruik heerlijk met de bodywash onder de douche af kunt spoelen. Zoveel mensen, zoveel wensen, dus de lijn is verkrijgbaar in vier verschillende moods:

  • Rebel Kisses
  • About to get wet
  • Into the groove
  • Chillin’ me softly

En deze laatste mochten wij ontvangen.

Chillin’ me softly

Deze naam doet al denken aan een opbeurend liedje van jaren geleden. De huisparfum verstuift eenvoudig en druppelt niet. Een aangename houtachtige geur fleurt de kamer op. Het ruikt niet overdreven naar bloemetjes, want dat zou de man wel eens af kunnen schrikken. Nee, heel subtiel naar (mandarijnen)bloesem. En met een inhoud van 500ml ruim voldoende om regelmatig het hele huis lekker te laten ruiken.

De massage olie is door een pompje handig in gebruik. Het ruikt met een heel klein snuifje in de verte naar de huisparfum. De olie is niet te dun en zeker niet te dik en glijdt soepel onder de handen weg over het lichaam. Het wordt door het masseren niet stroef en is zodoende zuinig in gebruik. De Chillin’ me softly massage olie is vrij van parabenen, niet getest op dieren en verkrijgbaar in 250 en 500ml.

De bodywash is een dunne gel, maar het spoelt niet snel van de hand weg door het water. Met één druk op het pompje kan je het hele lichaam insoppen. De huid wordt niet droog door de zeep, het verzorgende van de massage olie blijft te voelen aan de huid. De Chillin’ me softly bodywash is vrij van parabenen, sls, niet getest op dieren en verkrijgbaar in 500ml.

Mijn mening

Heb je net een ontspannende massage ondergaan, plakt je beddengoed en je kleding aan je lichaam. Of ga je onder de douche en ben je te glibberig voor de zeep. Kom je weer terug je kamer in, ruikt het niet zo lekker als daarvoor. Wat een afknappers. Die behoren nu allen tot de verleden tijd door deze zeer complete lijn van The Pleasure Label. Ik heb niet eerder een huisparfum geroken waarvan ik geen keel- of hoofdpijn kreeg, zo chemisch. De geur van de Chillin’ me softly is voor alle drie de producten bescheiden maar op de achtergrond zeker aanwezig. Mocht je gelijk daarna de deur uitgaan, dan weet niet iedereen wat je zojuist gedaan hebt. Dat is met andere merken, voor mijn gevoel, wel eens een ander verhaal.

Cadeautip

Wat geef je iemand die alles al heeft of die niet weet wat te vragen? Ik zou het vanaf nu wel weten. The Pleasure Label staat garant voor kwalitatief goede producten. Door de aanschaf van het totaalpakket van één van de Moods maak je direct gebruik van een leuke korting. Bij Willie spaar je punten bij iedere aankoop. En jezelf (laten) verwennen is natuurlijk altijd een goed idee!

Lees ook:

#debesteinbed #bodyhomework #rebelkisses #chillinmesoftly #abo

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics