Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Avontuur > The Blues Brothers – 40 jaar

The Blues Brothers – 40 jaar

Deze filmklassieker heeft in de afgelopen 40 jaar een iconische status behaald en om dit te vieren zijn The Blues Brothers vanaf 10 juni ook te zien in 4K Ultra-HD. Met extra’s zoals Stories Behind the Making of The Blues Brothers, Transposing the Music en Remembering John.

The Blues Brothers

Na zijn vrijlating uit de gevangenis gaat Jake Blues met zijn broer Elwood op bezoek in het weeshuis waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Daar horen ze dat de bijdrage van de kerk is stopgezet en dat het gebouw verkocht zal worden als de onroerendgoedbelasting niet binnen 11 dagen betaald is. De broers besluiten het geld bij elkaar te halen door nog eenmaal met hun bluesband een groot optreden te verzorgen. En ook al zijn ze op een goddelijke missie, ze maken al heel snel tal van vijanden.

Nooit eerder konden we de broers in deze hoge resolutie in hun missie volgen om met de Blues het weeshuis te redden waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Maak je klaar om nog een keer mee te swingen met de grote muziekhelden uit deze film met onder andere: James Brown, Aretha Franklin en Ray Charles.

Conclusie

Wij zijn groot gebracht met deze prachtige film, maar onze kinderen niet. Wij vinden het dan ook onze taak om ze met regelmaat iets nuttigs bij te brengen van de “gouwe ouwe tijd”. Dus afgelopen weekend gingen de nasynchronisatie series uit en werd er plaats gemaakt op tafel voor een bak popcorn en blikjes frisdrank. Geheel in de stijl van de bioscoop.

Lichten uit…
Telefoons weg…
Geluid een tikkeltje harder…

En kijken maar!

Wat hebben ze enorm genoten van de Blues Borthers. Ook Tom en ik hebben weer eens ouderwets kunnen genieten van de droge humor en de kei-goede muziek in deze cultklassieker. Maar dan met goede beeld- en geluidskwaliteit.

Kijk jij wel eens cultklassiekers?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics