Selecteer een pagina

Super Puzzle Pack is de grootste verzameling aan puzzels ooit en te spelen op de Nintendo Switch. Er zijn maar liefst 4 verschillende speltypen beschikbaar die samen goed zijn voor meer dan 400 unieke puzzels. De puzzels zijn van verschillende niveaus en geschikt voor jong en oud.

Speltype 1: klassieke Jigsaw

Bij dit spelletje, dat je met maximaal 4 spelers kun spelen, heb je keuze uit meer dan 200 unieke puzzels. Kies als eerste uit hoeveel puzzelstukken je puzzel moet bevatten. Kies vervolgens welke mate van uitdaging je wenst en begin het puzzelavontuur.

Speltype 2: Compleet piratenavontuur met Match 3 game

Match 3 spelletjes zijn al tientallen jaren favoriet bij jong en oud. Bij match 3 spellen hoef je alleen maar identieke objecten bij elkaar te zoeken en in rijen van drie of vier te plaatsen. Veel van deze spelletjes bieden echter extra functies, zoals tijdslimieten en boosters, waardoor ze nog leuker en uniek worden. De meeste van deze spelletjes beginnen eenvoudig en naarmate je meerdere levels hebt uitgespeeld worden ze uitdagender. Aangezien het doel ook vaak eenvoudig is werken de spelletjes verslavend.

In Super Puzzle Pack vind je dit speltype dus ook terug maar duik je nu in de “kluis” van Davy Jones en moet je je vriend redden. Het verhaal zit leuk in elkaar en door puzzels (levels) op te lossen ontdek je geheimen die al eeuwenlang verborgen zijn gebleven.

Speltype 3: 2048

2048 is wederom zo’n verslavend spel waar je elkaar behoorlijk op uit kunt dagen. Het speelscherm bestaat normaliter uit vier bij vier hokjes waarbij er tegels tevoorschijn komen zodra er geschoven wordt met een tegel. Identieke tegels kun je samenvoegen en zo ontstaat er met oplopende waarde van 2 tegels 1 nieuwe tegel met nieuw cijfer (2 + 2 wordt 4, 4 + 4 wordt 8, 8 + 8 wordt 16, etc). Blijf de tegels samenvoegen tot er een tegel met waarde 2048 verschijnt.

Bij Super Puzzle Pack kun je alleen spelen door je eigen high score steeds meer te verbeteren of je gaat de strijd aan tegen een vriend.

Speltype 4: Yum Yums

Klinkt lekker en speelt lekker. Yum Yums brengt je naar een sprookjesland vol edelstenen. Red het mystieke bos en al zijn eigenzinnige wezens door de Match-3-puzzels op te lossen. Het laatste speltype om je vaardigheden op de proef te stellen, is een supersnel puzzelspel. De Yum Yums, kleine snoepvormige wezens, hebben jouw denkvermogen nodig om dit uitdagende spel op te lossen.

Wat vinden wij van Super Puzzle Pack?

Met de super Puzzle Pack hebben we intussen heel wat uren puzzel plezier beleefd. Van lekker simpel om de tijd te doden tot en met uitdagingen tegen elkaar. Aangezien we het spel al langere tijd in bezit hebben kan ik zeggen dat het plezier vooral ligt in de uitdagingen tegen elkaar. Daarvoor is het grote scherm ook het fijnste. Terwijl een spelletje alleen weer makkelijker gespeeld wordt op het kleinere scherm van de Nintendo Switch zelf.

De kleuren zijn mooi en helder en de spelletjes zitten goed in elkaar.

Leestip: op Thuisleven staan meer recensies van Nintendo Switch spellen.

Verkrijgbaarheid

Het spel is verkrijgbaar in de winkels en in de Nintendo eShop

Welke puzzels speel jij graag?

Geverifieerd door ExactMetrics