Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Super-de-luxe chaletdorp met prachtig uitzicht

Super-de-luxe chaletdorp met prachtig uitzicht

Panorama Hotel Oberjoch heeft onlangs een romantisch chaletdorp geopend naast haar hotel. Dertien super-de-luxe Alpin Chalets met adembenemend uitzicht over de Allgäuer Alpen. Elk met een eigen sauna en op het terras een Hot Tub. Tevens zijn het uitgebreide Spa- en wellnesscomplex van het hotel te gebruiken. Het spa- en welnesscomplexx heeft vijf sauna’s, stoombad en binnen- en buitenzwembaden. Informatie: Alpin-chalets.com.

Voor een culinaire hoogtepunt ga je naar Restaurant Zwölfhundert NN in het hart van het chaletdorp. Hier worden de lekkerste regionale gerechten geserveerd met producten van het seizoen. Na het diner kruip je in je houten stulp lekker voor de open haard of geniet je van de zonsondergang op je terras.

Gezellige bergdorpjes

De Allgäuer Alpen met haar groene weiden en frisse berglucht zijn een heuse weldaad. Hier ontdek je de gezelligste bergdorpjes tijdens een lange wandeling of fietstocht. De Alpin Chalets staan in het hoogste bergdorp van Duitsland (Oberjoch) op drie kilometer van Oostenrijk. De snelweg A7 ligt op 20 minuten rijden en de dichtstbijzijnde luchthaven is Memmingen, op 77 km van viersterren superior Panorama Hotel Oberjoch en haar Alpin Chalets.

Informatie
Panoramahotel Oberjoch: Panoramahotel-oberjoch.com
Alpin Chalets: www.alpin-chalets.com
Paßstrasse 39, 87541 Bad Hindelang
Telefoon: +49 (0) 8324 9333-500
info@alpin-chalets.de

Wil je meer lezen over vakanties en dagjes weg, bekijk dan eens onze andere artikelen op Thuisleven.

#persbericht

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe