Thuisleven.com
Hoogeboom college
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Breinbrekers > Social Spel ‘Het Hoogeboom Mysterie’

Social Spel ‘Het Hoogeboom Mysterie’

Yes, de maatregelen zijn versoepeld en daardoor is het ook weer mogelijk om met wat meer mensen samen te komen. Die 1,5 meter maakt het echter erg lastig, zeker als je samen een spel wilt spelen. Gelukkig heeft Social Spel een perfecte oplossing: een spel dat te spelen is vanuit een WhatsApp groep. Dus ook heel erg handig als je niet bij elkaar wilt of kunt komen omdat er bijvoorbeeld iemand ziek is…

Nieuwsgierig hoe dit werkt, waar het over gaat en wat onze ervaring is? Lees dan snel verder! O ja… als verrassing geven we ook een spel weg onderaan dit artikel.

Hoe werkt het Social Spel ‘Het Hoogeboom Mysterie’

Om het spel te kunnen spelen dient iedereen in een WhatsApp groep te zitten. Het is verstandig om 10 minuten voor aanvang al klaar te zitten, en als je het spel op afstand speelt een connectie te hebben met bijvoorbeeld Teams, Skype, Houseparty, Hangouts of soortgelijke app om live met elkaar te kunnen video-overleggen. In die 10 minuten voor het spel start, voeg je ook Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur toe. In de mail die je hebt gekregen nadat je het spel hebt gereserveerd krijg je zijn 06 nummer.

De schooldirecteur geeft het startsein voor het spel. Jullie hebben nu 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Tijdens het spel deelt iedereen alle waardevolle informatie in de WhatsApp groep, zo is iedereen goed op de hoogte en betrek je de schooldirecteur bij jullie zoektocht.

Belangrijk: minimaal 1 persoon heeft toegang tot het internet.

Hoogeboom College
Speuren op het internet met GPS codes

Het Hoogeboom Mysterie

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor de Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Onze ervaring + kortingscode voor het Hoogeboom Mysterie

Tien minuten voor aanvang zijn we allemaal online en voegen we meneer Dremstijn toe. We krijgen als eerste een filmpje te zien met informatie over Pieter de Roon. Daarna deelt de heer Dremstijn een aantal foto’s met ons. Op deze foto’s kunnen we zien we zijn werkplek. Opvallend is toch wel het kastje met het slot erop. In één keer weten we de code van het kluisje en krijgen we de volgende aanwijzingen. Uiteindelijk nemen we de laptop erbij om meer te weten te komen van Pieter de Roon. Uiteindelijk hebben we Pieter de Roon in 67 minuten tijd weten te vinden. Denk jij dit record te kunnen verbeteren? Gebruik de code: friends10 en krijg 10% korting.

Tips van ons:
Communiceer in de groep de stappen en codes (uitgeschreven i.v.m. spelfouten) . Zo kan iedereen op zijn eigen device inloggen, hierdoor zie je meer en is het spel sneller uit te spelen.

Heb jij al eens online een spel met elkaar gespeeld?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics