Thuisleven.com
Sneeuwspray verwijderen.

Sneeuwspray verwijderen

Dat was afgelopen Kerst natuurlijk hartstikke leuk die sneeuwspray-stickers van Tenstickers.nl maar hoe kreeg ik de spuitsneeuw vervolgens GEMAKKELIJK van onze ramen af? Bezint, eer ge begint, dus ik ging voor raad en schoonmaaktips op zoek.

Sneeuwspray verwijderen

Bij Juffrouw Zwabber vind ik in haar A-Z onder S van spuitsneeuw de tip om de sneeuwspray in te spuiten met glasreiniger. Dit even in te laten trekken en daarna met keukenpapier zo van het raam af te vegen. Ik begin met de Kerstboom, want het winterse dorpje mag nog wel even achterblijven op het raam. Ondertussen zoek ik de oplader van onze Kärcher raamwisser.

Het sopje

Een sopje met één druppel Dreft volstaat prima om onze HR++ pui krasvrij en zonder strepen te lappen. Voordat de glasreiniger is ingedroogd in het winterse zonnetje, veeg ik inderdaad met keukenpapier eenvoudig de sneeuwspray van het raam. Bedankt voor de tip Juffrouw Zwabber, binnenkort maar eens de rest van het alfabet bij je doornemen.

Bijkomend voordeel

Het voordeel van het verwijderen van de sneeuwpret op het raam is dat de ramen aan de binnenzijde ruim voor het voorjaar al eens gelapt zijn! Dat scheelt weer, goed begin van het nieuwe jaar! Want Ramen wassen leuk of niet leuk?

Lees ook:

Wie of wat raadpleeg jij voor schoonmaaktips?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics