Selecteer een pagina

Een e-Gift Card van ICI PARIS XL t.w.v. 25 euro is mijn budget. Deze is heel gemakkelijk online te besteden. Ik heb nog genoeg parfum, dus ik besluit voor make-up te gaan. Ruim een jaar geleden heb ik mijn kleine, verouderde collectie weggegooid. Ik ben langzaam aan begonnen met het kopen van nieuwe producten. Dit omdat ik graag onze drie dochters het goede voorbeeld wat betreft uiterlijke verzorging mee wil geven. Ik vraag in allerlei winkels om advies en doe daar mijn voordeel mee. En oefenen helpt ook, daar moet ik meer de tijd voor nemen.

Oogpotlood

In mijn puberteit waren felblauwe oogpotloden in de mode. Ik had ook een bijpassende felgekleurde mascara. Qua oogschaduw was de combinatie roze met blauw.
Een blauw oogpotlood heb ik nog niet. Ik heb het vermoeden dat het wat kinderachtig is, behalve als je lichtblond haar heb. Dan zie ik een denim oogpotlood van BOURJOIS Paris. Het is een mooie matte kleur. In de tekst lees ik dat het perfect is voor het aanbrengen van smoky eyes, daar heb ik nog een ervaring mee. Ik vind het een mooie volwassen kleur blauw en ik heb al direct een bijpassende garderobe voor ogen.

BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof oogpotlood denim 8,99 euro. Op het moment van bestellen 8,09 euro. (8 punten)

Oogschaduw

In mijn make-up collectie heb ik enkel goud-bruinkleurige oogschaduw. Tijd om deze collectie eens uit te breiden met wat meer tinten.
Ik neem een kijkje tussen de palettes met de smoky eyes in mijn achterhoofd valt het palet van ONLY YOU mij op door de paar grijs-groene kleuren. In de tekst lees ik dat het de herfst- winterkleuren zijn maar de lichte roze-gele tinten stemmen mij gerust.

ONLY YOU NEW YORK PALETTE 10,95 euro. Op het moment van aanschaf 9,85 euro (9 punten)

Lipgloss

Afgelopen kerstvakantie hebben de twee oudste dochters lipgloss gekregen. Het geeft een prachtig resultaat en is zeer eenvoudig aan te brengen. Ik besluit ook een lipgloss te kopen, gezien mijn leeftijd in een nude tint. Het gebruik van lipgloss bevalt mij goed, al ben ik er nog niet aan gewend deze bij mij te dragen om bij te stiften.
Ik zoek wat tussen de lipgloss en weet nog niet waar ik naar op zoek ben. Niet te opzichtig en niet te fel, maar een beetje vrolijkheid kan geen kwaad toch. Dan zie ik een 3d lipgloss in meerdere kleuren. Gezien de foto geeft het volume wat mijn smalle lippen wel kunnen gebruiken. Ik twijfel wat tussen de beschikbare kleuren en een ingezoomde foto trekt mij over de streep. Ik ga gewoon voor roze, anders weet ik er nog wel een dochter voor.

BOURJOIS RELAUNCH GLOSS EFFET 3D Lipgloss 9,99 euro. Op het moment van aanschaf 6,99 euro (6 punten) door een actie van -30% op alle lipproducten.

De bestelling bij ICI PARIS, punten en gratis proefjes

Mijn winkelmandje zit vol en ik ben in totaal 24,93 euro kwijt. De bezorging is gratis en ik maak een account aan. Ik voer eenvoudig de code van de e-Gift Card in en ontvang een bevestiging per email. De volgende dag krijg ik de melding dat mijn bestelling onderweg is met verwachte bezorgtijd van PostNl. Het pakketje wordt op tijd bezorgd en is deugdelijk verpakt. Er zitten geen extra proefjes bij, terwijl dit wel overal op de site aangegeven wordt. Het is niet aan te klikken om een verduidelijking te krijgen. “Gratis bezorging/ retour, gratis proefjes en gratis cadeauverpakking.” Er zitten wel twee folders bij, één met een kortingscode van 10 euro voor Hunkemöller bij besteding van 50 euro.
In mijn account staan 0 punten, ik denk omdat ik geen Beauty Member Card gekoppeld heb. Bij het bereiken van 250 punten krijg je automatisch een voucher van 5 euro thuisgestuurd.

Mijn ervaring met de make-up van ICI PARIS XL

Gelijk na ontvangst in de middag, heb ik de make-up in gebruik genomen. Het denim oogpotlood is zeer eenvoudig en vettig aan te brengen. In één streep heb ik het aan kunnen brengen en ik ben niet goed geoefend. Het is een mooie mat blauwe kleur. Dat het waterproof is, heb ik ’s avonds getest door onder de douche te gaan. En inderdaad het oogpotlood ( en de oogschaduw) is niet uitgelopen.
Het oogschaduw pallet sluit goed af en zit in een stevige box. De deksel herbergt een grote spiegel. Mijn dochter heeft de donkere kleuren gekozen bij het denim oogpotlood. Ik heb niet eerder zulke donkere oogschaduw gebruikt, omdat ik al een norse blik heb. De oogschaduw blijft goed plakken aan het kwastje en veegt goed uit over mijn ooglid. Hier kan ik nog volop mee oefenen.
De lipgloss geeft inderdaad een 3d effect. De roze kleur is fleurig, maar zeker niet kinderachtig. De meisjes zagen direct dat ik een nieuwe lipgloss heb gekocht. Met het kwastje is de lipgloss eenvoudig aan te brengen en blijft best lang zitten. Ik ben uitermate tevreden met mijn bestelling, ik ben goed geïnformeerd.

Lees ook:

Koop jij wel eens make-up online?

Geverifieerd door ExactMetrics