Sfeervolle raamdecoratie voor het gehele huis
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Sfeervolle raamdecoratie voor het gehele huis.

Sfeervolle raamdecoratie voor het gehele huis.

Ons nieuwbouw appartement werd kaal opgeleverd en bedoel ik ook écht kaal. Dus opgetogen met een verfroller, blik muurverf en lekbakje liep ik iedere dag om vrolijk alle betonnen muren te verven. We wilden ons huis graag vier weken na oplevering betreden, dus de avonden werden erbij getrokken. Na alle muren tweemaal rondom met primer en muurverf te hebben gerold was ik kapot en leek ons stulpje nog steeds kaal, maar dan wel kaal wit.

Sfeervolle raamdecoratie.

Wat ons juist aantrok bij de bezichtiging van het appartement blijkt later een struikelblok: de afwijkende maten. Er zitten veel ramen in ons appartement. We hebben een glazen pui met schuifdeur van 7.5 x 2.5 meter en inkijk van de parkeergarage achter ons appartementencomplex. Betaalbare en sfeervolle raamdecoratie vind ik bij Doehetbudget.nl want een vouwgordijn van 2.5 x 2.5 is wel bijna het maximum. Ik voer de maten in en koos samen een kleur stof en een kind kan de was doen. Nu is niet alleen een groot deel van onze privacy gewaarborgd, ook de zon op het zuiden krijgt minder kans om van ons huis een oven te maken.

Verduisterende rolgordijnen.

Van de huiskamer over naar de slaapkamer. De parkeergarage heeft een opgang met aan weerszijden lantaarnpalen. Onze eerste nacht in ons nieuwe huis konden we niet in slapen vallen van al dat licht dat de naar binnen scheen. Voor een nachtelijk toiletbezoek hoeven we geen lampen aan te steken door de verlichting pal grenzend aan ons dakterras. Hier moet op korte termijn een oplossing voor komen! We bestellen verduisterende rolgordijnen. Om te voorkomen dat er licht langs het rolgordijn naar binnen kan schijnen, moet daar een geleiderails langs lopen. Nu zijn onze slaapkamerramen compleet afgesloten van licht en zicht en wederom wordt ook de warmte van het avondzonnetje tegengehouden. De kiep- kantelfunctie van het raam blijft behouden, doordat de geleiders op het kozijn zijn gemonteerd.

Sfeervolle raamdecoratie voor het gehele huis

Inmiddels wonen we al geruime tijd in ons appartement. Nog iedere dag genieten we van de keuzes die we toen gemaakt hebben, door te investeren in sfeervolle raamdecoratie. We voelen ons niet bekeken en kunnen het zuidelijke zonnetje toch lang de baas. Inmiddels vinden we het toilet ’s nachts op de tast en houdt de straatverlichting ons niet van onze broodnodige slaap af. Ook vinden we de gekozen kleuren en stoffen nog mooi. We kunnen het iedereen aanbevelen.

Lees ook:

Heb jij wel eens spijt van je keuze in raamdecoratie gehad?

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Ons rolgordijn klappert heel erg wanneer het raam open staat, daar baal ik wel van. Maar ik lees over een geleiderail….Zou dan dat probleem opgelost zijn vraag ik me af?

    • Staan je luchtroostertjes open? Dan klappert ons doek ook. Maar als de roisters dicht zijn en het raam gekiept klappert er niets door de rails. En 100% lichtdicht en scheelt enorm met de warmte

        • De rolgordijnen rollen uit een cassette dat op je kozijn gemonteerd wordt met zijgeleiders met onderbalk aan het rolgordijn. Na uitrollen ontstaat er een vierkant afgesloten raamwerk. Succes

Geverifieerd door ExactMetrics