Thuisleven.com
Serie 4 'Jeuk' vanaf 16 mei op dvd verkrijgbaar!
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Serie 4 ‘Jeuk’ vanaf 16 mei op dvd verkrijgbaar!

Serie 4 ‘Jeuk’ vanaf 16 mei op dvd verkrijgbaar!

Yes, yes, yes, ik heb het Vaderdag cadeau voor dit jaar al in huis! De comedyserie ‘Jeuk’: je vindt het leuk of je krijgt er de kriebels van. Een tussenweg is glibberig, want na jarenlang ‘verplicht’ zuchtend meekijken, lig ik nu, als ik even niet oplet, in een deuk. Dat is meestal het geval als er geïmproviseerd wordt en ook de tegenspeler overvallen wordt. Waarin ‘Jeuk’ zich onderscheid van andere comedy’s is de schaamtevolle of zo je wilt schaamteloze humor voor en door veertigers. Erg herkenbaar in onze situatie.

Seizoen vier van Jeuk

De afleveringen zijn los te bekijken, maar er lopen ook rode draadjes die de personages (Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten, Rosa Reuten en Ellen Parren) met elkaar verbinden. Twee stellen, waarvan de mannen samenwerken, en een personal assistent werken zich regelmatig in de nesten. Dit vierde seizoen was vanaf november 2016 bij de VARA te zien en door het tijdsstip van uitzending hebben wij wel eens een aflevering gemist. Als we er later in de week aan dachten, keken we het terug. Met deze dvd maken we er een marathon van.

‘Jeuk’ serie 4 wordt uitgebracht door Just Entertainment. De 10 afleveringen duren 25 minuten per stuk en staan op 2 dvd’s. De kijkwijzer is 12.

Lees ook:

Kijk jij wel eens een comedyserie?

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics