Selecteer een pagina

Nou, da’s pas leuk, ik heb me aangemeld bij een mond tot mond reclame netwerk. Hier mag je gratis producten testen in ruil voor reclame. Dit netwerk heet The Insiders en heeft regelmatig acties waar je aan mee kunt doen. Op de website staat: “Het Insiders platform helpt je mee om boeiende producten te vinden, uit te proberen en te delen. Net zoals de dagelijkse mond-tot-mond reclame die je nu al maakt, maar dan makkelijker en met meer plezier! 🙂
Via the Insiders bereiken bedrijven consumenten die echt geïnteresseerd zijn in hun producten en die hen een eerlijke mening willen geven over wat ze er goed aan vinden of wat nog kan verbeterd worden.” Iedereen kan zich inschrijven om producten te testen.

Senseo®Viva Café

En wat hebben ze deze keer een super leuke actie. Die kan ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Deze keer kon ik me inschrijven om de nieuwe Senseo®Viva Café koffiepadmachine te testen en als hij bevalt mag ik m zelfs kosteloos houden. Wauw, wie wilt dat nu niet. Ik vul de vragenlijst in en duim hard dat ik het mag testen want ik wil toch best wel zo’n coole nieuwe Senseo. Ik heb gekozen voor de rode, maar de kleur blijft nog een verrassing. Want ik mocht alleen een voorkeur aangeven. De Senseo®Viva Café koffiepadmachine is er in de kleuren Zwart, Fel Rood, Wit, maar ook Lychee Pink, Desert Green, Blue Pavone en Rose Copper.

Een paar weken later, intussen alweer een paar maanden geleden overigens, krijg ik bericht en mag ik mijn Senseo ophalen bij het door mij gekozen afhaalpunt. Thuis heb ik het snel uitgepakt en ‘m een plekje gegeven in de keuken. En YES ik heb een rode gekregen. Die knalt de keuken uit met zijn kleurtje heerlijk. Dan even wat informatie verzamelen, ik bekijk de gebruiksaanwijzing en de technische specificaties.

KENMERKEN

Senseo®Viva Café

 • 1 of 2 kopjes per keer
 • Watertank capaciteit (kopjes): 6
 • Automatische uitschakeling in: 30 min.
 • Kalkindicator
 • Verstelbare tuit
 • Gemakkelijk te openen deksel
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

MATERIALEN & AFWERKING

 • Roestvrij stalen/verchroomde tuit, deze is in hoogte verstelbaar

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Koffiezettijd 1 kopje (zwarte koffie): 30 seconden
 • Koffiezettijd 2 kopjes (zwarte koffie): < 60 seconden
 • Energie: 1450 W
 • Voltage: 220-240 V

Altijd fijn om te weten wat een machine kan. Daarna de machine start klaar maken en dan kan ik een kopje koffie maken. Ik heb er twee pakken koffiepads bij gekregen: 1 verpakking regular en 1 met extra strong pads. Op de Senseo-website beloven ze een perfect kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke crema-laag: het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit. Ik ga het proberen. De koffie smaakt goed en het laagje erop maakt het net een  beetje anders dan normaal. FF lekker van genieten.

Voor nu ben ik vooral blij dat ik uitgeloot ben en het apparaat mag uitproberen. Nu nog wat WOMmen (Word of Mouth) of te wel mond tot mond reclame en een review schrijven. En dat gaat zeker goed komen met een heerlijk kopje koffie. Ben er tevreden over en geniet van mijn eye catcher in de keuken

Lees ook:

Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereid

Ben jij een koffie of een theedrinker?

Geverifieerd door ExactMetrics