Scoupy Webshop Cashback
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Geld verdienen met online winkelen- Scoupy Webshop Cashback

Geld verdienen met online winkelen- Scoupy Webshop Cashback

Ga je online winkelen bij je favoriete webshop? Dan ontvang je bij Scoupy simpel cashback op je online aankopen. Zo bespaar je geld! Via Scoupy Webshop Cashback krijg je een deel van het totaalbedrag van jouw online aankopen terug.

Scoupy Webshop Cashback

Kies in de Scoupy app. onder ‘Deals’ de optie ‘Scoupy Webshop Cashback‘. Selecteer dan de webshop of online winkel van je keuze. Winkel en reken af zoals je gewend bent. Scoupy stort vervolgens een bedrag aan je terug. Dit is afhankelijk van je aankoopbedrag en het percentage cashback dat je ontvangt bij deze webshop. De cashback wordt i.i.g. berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en andere bijkomende kosten zoals verzendkosten, het gebruik van giftcards, reserverings- en administratiekosten. De terugbetaling is afhankelijk van de retourtermijn en de tijd die deze online winkel nodig heeft om je aankopen goed te keuren. Deelname aan Scoupy Webshop Cashback is gratis. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

Deelnemende online winkels

Er zijn een flink aantal boodschappengiganten aangesloten bij het Scoupy Webshop Cashback programma. Denk hierbij aan PLUS supermarkt, LIDL, HEMA, COOP, maar ook Thuisbezorgd, ICI Paris en Greetz! Toch wel online winkels waar ik regelmatig gebruik van maak. Onder het logo van de webshop staat de uitbetalingstermijn en het percentage vermeld. Dat loopt toch wel in de papieren met uitbetalingen van zo’n 3 tot 5%.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Ga jij Scoupy Webshop Cashback gebruiken?

Bron afbeelding: Scoupy

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe