Thuisleven.com
Scoupy Webshop Cashback
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld verdienen met online winkelen- Scoupy Webshop Cashback

Geld verdienen met online winkelen- Scoupy Webshop Cashback

Ga je online winkelen bij je favoriete webshop? Dan ontvang je bij Scoupy simpel cashback op je online aankopen. Zo bespaar je geld! Via Scoupy Webshop Cashback krijg je een deel van het totaalbedrag van jouw online aankopen terug.

Scoupy Webshop Cashback

Kies in de Scoupy app. onder ‘Deals’ de optie ‘Scoupy Webshop Cashback’. Selecteer dan de webshop of online winkel van je keuze. Winkel en reken af zoals je gewend bent. Scoupy stort vervolgens een bedrag aan je terug. Dit is afhankelijk van je aankoopbedrag en het percentage cashback dat je ontvangt bij deze webshop. De cashback wordt i.i.g. berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en andere bijkomende kosten zoals verzendkosten, het gebruik van giftcards, reserverings- en administratiekosten. De terugbetaling is afhankelijk van de retourtermijn en de tijd die deze online winkel nodig heeft om je aankopen goed te keuren. Deelname aan Scoupy Webshop Cashback is gratis. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

Deelnemende online winkels

Er zijn een flink aantal boodschappengiganten aangesloten bij het Scoupy Webshop Cashback programma. Denk hierbij aan PLUS supermarkt, LIDL, AH, HEMA, COOP, maar ook Thuisbezorgd, ICI Paris en Greetz! Toch wel online winkels waar ik regelmatig gebruik van maak. Onder het logo van de webshop staat de uitbetalingstermijn en het percentage vermeld. Dat loopt toch wel in de papieren met uitbetalingen van zo’n 3 tot 5%.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook.

Ga jij Scoupy Webshop Cashback gebruiken?

Bron afbeelding: Scoupy

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics