Thuisleven.com
Gezinnig- Weekplanner
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Review: Gezinnig Weekplanner voor kids

Review: Gezinnig Weekplanner voor kids

Gezinnig is een producent met webshop van slimme dingen voor gezinnen. Ons gezin krijgt de kans om een Weekplanner voor Kids te proberen. Vooraf krijg ik de tip mee dat deze weekplanner voor één kind bedoeld is.

De weekplanner van Gezinnig

De Weekplanner past door de brievenbus en zit in een stevige doos. Het buigbare metalen weekoverzicht is verpakt op een schuimrubberen laag om krassen te voorkomen. Het vel met magneetjes kleeft op de achterzijde. Het bord is 24 bij 30 centimeter en de magneetjes hebben een doorsnede van 1,7 centimeter. Op het vel met de gebruiksaanwijzing lees ik handige tips als: neem de week op een vastgesteld moment samen met je kind door, plak dan de magneten en gebruik de vijf sterren als beloningssysteem.

In gebruik nemen

Direct na ontvangst neem ik de proef op de som. Ik vul de week van onze oudste dochter in. Naast vijf dagen school gaat zij iedere woensdagmiddag naar het buurthuis om te knutselen of te sporten met de buurtcoach. Zij moet iedere dag lezen en mag een uur per dag op haar tablet/ schermtijd. Deze week is anders dan normaal want ze is jarig en gaat op vrijdagavond koken voor de (oudere) bewoners uit de wijk. Het past er allemaal op met de 80 bijgeleverde magneetjes. Ze moet alleen zelf nog even haar huiswerk momenten inplannen. Sterker nog ook de planning van haar kleinere zusjes past erbij, maar die doen nog niet veel buiten schooltijd. Ik bemerk plots een groot voordeel, ze hoeven nooit meer te vragen of ze mogen ontbijten mét televisie aan, dat mag alleen op zondag maar ze vragen er bijna iedere dag om.

(bijzondere) Magneten

Ik besluit haar zelf het boeksymbool (1) voor dagelijks lezen na afloop door te laten schuiven naar de volgende middag, hetzelfde geldt voor het uur schermtijd met het laptopsymbool. Mocht zij zelfstandig haar taken ( huiswerk en lezen) afronden mag zij een ster plakken, ik hoef alleen nog even een kleine beloning voor na vijf sterren te verzinnen. Aangezien ik er zelf iedere dag ben gebruik ik het papa-magneetje voor zijn vrije dagen en het wekelijkse bezoek van oma op vrijdag.
En wat leuk dat zelfs voor haar bijzondere activiteiten een magneet te vinden is. Als back up zijn er nog vijf lege magneten die met een cd-marker naar wens in te vullen zijn. Die kunnen we nog even achter de hand houden. In eerste instantie denk ik hierbij aan Kerst of andere één-jaarlijkse evenementen. En wat zal de weekplanner een rust uitstralen tijdens de herfstvakantie zonder schoolsymbolen.

Geschikt voor 1 kind

Uit school gekomen geeft dochterlief haar eigen draai aan haar weekplanner. Ze vindt sommige symbolen beter passen bij verjaardagsvisite, trakteren op school en oma lijkt niet helemaal. Ook wil ze haar muziek-en gymles tijdens schooltijd in beeld zien. Dan krijgt Gezinnig toch gelijk en zullen de magneten voor meerdere kinderen niet afdoende zijn, tenzij het op dezelfde schooldag plaatsvind natuurlijk. Er is wel een uitbreidingsset van magneten te koop.
De volgende week gaat dochterlief er eens rustig voor zitten. We plannen samen de komende week in. Extra zijn de orthodontist, haar partijtje en de Herfstvakantie. Zeer gedecideerd pakt ze de bijbehorende magneten en ze plant haar huiswerk in. Eens zien of ze deze week meer *** scoort?! Dank je wel Gezinnig voor de Weekplanner voor Kids want vanaf nu zal papa het zakgeld nooit meer vergeten uit te keren €€€€!

De Weekplanner voor Kids van Gezinnig eigen merk is ook online te koop. Neem ook eens een kijkje bij alle Klets-producten.

Lees ook:

Ken jij het merk Gezinnig al?

* Voor het schrijven van dit verslag hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics