Thuisleven.com
retro WiFi lampen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > 3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen

3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen

Vanaf nu hoef je jouw favoriete serie niet meer op pauze te zetten om de lampen aan te doen! Het Nederlandse bedrijf Innr, gespecialiseerd in slimme verlichting, brengt namelijk 3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen op de markt. Met deze toffe vintage-look zijn de lampen ook nog eens een blikvanger in de woonkamer. De lampen zijn makkelijk te verbinden aan het WiFi netwerk en via jouw telefoon te bedienen. Zo kan je vanaf de bank de lampen dimmen en aan of uit zetten. Ideaal toch?

De slimme retro WiFi lampen die je draadloos dimt

Deze WiFi-lampen in retro gloeidraad stijl bieden een geweldige manier om je bestaande armatuur te upgraden. Dankzij hun draadloze functie kun je nu het licht gemakkelijk aan- en uitzetten en dimmen via de app. Bovendien kun je ze bedienen, zelfs als je niet thuis bent, en eenvoudig automatiseren zodat ze bijvoorbeeld vanzelf aangaan wanneer het donker wordt. Met deze lampen geniet je niet alleen van een vintage uitstraling, maar ook van moderne gemakken en controle over je verlichtingssysteem.

BELANGRIJKE OPMERKING: Deze WiFi lampen werken niet met een Bridge. Draadloze bediening regel je rechtstreeks via de “Innr for WiFi” app (iOS & Android)

WiFi Filament Vintage E27 2-pack

Productdetails

Deze lamp past in een E27 fitting en is draadloos dimbaar, waardoor je warmwit licht krijgt. Met een modern vintage design en geen noodzaak voor een bridge, is deze lamp gemakkelijk te bedienen via de gratis Innr for WiFi app. Bovendien is hij geschikt voor stembediening.

Lees ook:

Welke verlichting hangt bij jou in huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

49 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics