retro WiFi lampen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > 3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen

3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen

Vanaf nu hoef je jouw favoriete serie niet meer op pauze te zetten om de lampen aan te doen! Het Nederlandse bedrijf Innr, gespecialiseerd in slimme verlichting, brengt namelijk 3 verschillende stijlvolle retro WiFi lampen op de markt. Met deze toffe vintage-look zijn de lampen ook nog eens een blikvanger in de woonkamer. De lampen zijn makkelijk te verbinden aan het WiFi netwerk en via jouw telefoon te bedienen. Zo kan je vanaf de bank de lampen dimmen en aan of uit zetten. Ideaal toch?

De slimme retro WiFi lampen die je draadloos dimt

Met deze WiFi lampen in retro gloeidraad stijl geef je jouw bestaande armatuur een enorme upgrade. Voortaan kun je het licht draadloos aan- en uitzetten en dimmen met de app. Ze bedienen als je niet thuis bent of eenvoudig automatiseren zodat ze vanzelf aangaan als het donker wordt bijvoorbeeld.

BELANGRIJKE OPMERKING: Deze WiFi lampen werken niet met een Bridge. Draadloze bediening regel je rechtstreeks via de “Innr for WiFi” app (iOS & Android)

WiFi Filament Vintage E27 2-pack

Productdetails

  • Past in E27 fitting
  • Draadloos dimbaar
  • Geeft warmwit licht
  • Modern vintage design
  • Werkt zonder bridge
  • Gemakkelijk te gebruiken met de gratis Innr for WiFi app
  • Geschikt voor stembediening

Welke verlichting hangt bij jou in huis?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

49 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics