Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Remederm Body Care van Louis Widmer

Remederm Body Care van Louis Widmer

Nu de lange zomer voorbij is en de herfst bijna op het eind is, zullen velen van ons merken dat de huid een stuk droger aanvoelt dan zou mogen. Tijd dus om de huid eens goed te verwennen met de nieuwe Louis Widmer Remederm Body Care lijn.

Remederm Body Care

De droge huid waarmee velen van ons momenteel mee kampen, wordt veroorzaakt door een verminderde barrièrefunctie van de huid. Een droge huid heeft als gevolg dat er vochtverlies plaats vindt, ook is er een vermindering van het vochtbindende vermogen (het verbind lipiden (vetten) minder goed waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt) en verliest zijn vermogen om goed te kunnen functioneren. Je kunt je voorstellen dat hiermee de kans op beschadigingen en huidveroudering groter is. Tevens bestaat er een risico op infecties.

Om al die ellende te besparen  is er de Remederm Body Care lijn. De dermatologische Body Care producten zijn speciaal ontwikkel voor de behoeften van de grote- en zeer droge huid. Deze beschermen de huid langdurig tegen uitdroging en helpen de natuurlijke huidregeneratie te activeren. De ingrediënten in deze producten vullen vochttekorten direct aan en houden dit bovendien langdurig optimaal vast.

Intensief hydraterende Ureum

Een aantal producten uit de Remederm-lijn bevatten het intensief voedende, hydraterende en herstellende infrediënt Ureum. Van nature maakt ons lichaam deze stof aan, maar het wordt ook aan cosmetische producten toegevoegd waarbij vocht-herstel van groot belang is. Ureum zorgt ervoor dat het vocht langdurig wordt vastgehouden in de huid en deze heel intensief gehydrateerd wordt. Als bijkomende eigenschap verwijdert het (bij hoge concentraties) ook overtollige, droge huidschilfers en laat het de huid daardoor weer fluweelzacht en soepel aanvoelen.

De producten uit de Remederm Body Care lijn

Remederm Doucheolie

Een zeer droge huid kan door baden en douchen nóg verder uitdrogen. Om dit te helpen voorkomen is er de Remederm Doucheolie van Louis Widmer. De milde samenstelling verfrist, reinigt en verzorgt de huid intensief tijdens het douchen. Deze doucheolie bevat hoogwaardige lipiden afkomstig uit plantaardige oliën van bernagie, zonnebloem, arachide, amandel, jojoba en ricinus (castor). De toegevoegde panthenol en bisabolol hebben verzachtende en herstellende eigenschappen. Dit heel milde doucheproduct is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Remederm Lichaamsolie Spray

De Remederm Lichaamsolie Spray is al jaren één van de bestsellers van Louis Widmer en dat is niet voor niets. Deze intensief voedende en hydraterende body spray bevat bisabolol en natuurlijke amandel-, zonnebloem- en jojoba oliën. De samenstelling is rijk aan antioxidanten in de vorm van de vitamines A en E in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijke lipiden maken de zeer droge huid weer snel aangenaam soepel en fluweelzacht. De synergetische combinatie van ingrediënten helpt ook tegen huidirritaties zoals roodheid, huidschilfers en een jeukende huid. De lichte olieformule wordt heel snel door de huid opgenomen, zonder vettig aan te voelen. De handige spray maakt deze lichaamsolie gemakkelijk , doelgericht en praktisch in gebruik.

Remederm Lichaamsmelk

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk bevat 5% ureum, dat de zeer droge huid extra intensief hydrateert. De  toegevoegde jojoba-olie en een speciaal aminozurencomplex beschermen, voeden en verzorgen de huid. Panthenol werd  toegevoegd, omdat deze werkzame stof het vermogen om vocht in de epidermis vast te houden verbetert en het verzacht de geïrriteerde huid. Vitamine E is een krachtige antioxidant en neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen. Deze heel aangename, romige textuur dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke Louis Widmer Remederm Crème Fluide bevat 3% Ureum en een speciaal aminozurencomplex dat de zeer droge lichaamshuid beschermt, voedt en verzorgt.

Panthenol werd toegevoegd om het vocht in de epidermis langdurig vast te houden en het verzacht tevens de geïrriteerde huid. De vitamines A en E zijn beide krachtige antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen. Deze aangenaam vloeibare textuur is ideaal voor grotere huidoppervlakken, dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen.samenstelling beschermt tegen uitdroging en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

Remederm Fluïde

Louis Widmer Remederm Crème Fluide bevat 3% Ureum en een speciaal aminozurencomplex dat de zeer droge lichaamshuid beschermt, voedt en verzorgt. Panthenol werd toegevoegd om het vocht in de epidermis langdurig vast te houden en het verzacht tevens de geïrriteerde huid. De vitamines A en E zijn beide krachtige antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen. Deze aangenaam vloeibare textuur is ideaal voor grotere huidoppervlakken, dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen.

Remederm Lichaamscrème

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème heeft dezelfde samenstelling als de Fluide, maar dan in een meer romige en volle textuur. Deze rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen. Perfect geschikt als body crème tegen huidstriemen. Deze crème is ook ideaal voor baby’s en kinderen met huidirritaties of rode vlekken. De volle samenstelling maakt deze Lichaamscrème perfect geschikt als effectieve bescherming van de huid van het lichaam tegen de gure kou in het komende najaar.

Remederm Zilver Crème Repair

Een extreem droge en geïrriteerde huid heeft het zelfbeschermende vermogen verloren, met als gevolg dat jeuk en huidirritaties toenemen. Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones. De speciale formule hydrateert, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie, heeft een gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van de huid en verhindert dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde Zilver-extract remt de groei van micro-organismen, terwijl een hoog gehalte Vitamine A en E de schadelijke invloeden van vrije radicalen neutraliseert. De toegevoegde panthenol verzacht de geïrriteerde huid en 3% Ureum hydrateert de huid. Bernagieolie, dat heel rijk is aan gammalinolzuur, vermindert huidirritaties en helpt bij het regenereren van de extreem droge en geprikkelde huid.

Mijn bevindingen

Ik kan mij indenken dat je kunt schrikken van de hoeveelheid aan verschillende huidverzorgingsproducten. Toch is het een kwestie van beginnen bij het begin en de producten gebruiken daar waar ze voor nodig zijn. Al snel zitten de producten in je routine en na een paar dagen al begon ik de positieve effecten te ondervinden. Zo is mijn huid inderdaad een stuk minder droog dan voorheen.

Wat mij opvalt is de makkelijkheid waarmee de producten gebruikt kunnen worden (dat is overigens ook zo bij de andere producten die ik al eens getest heb van Louis Widmer). Ik ben dan ook heel blij met deze lijn in de badkamer. Verstoppen hoef ik ze echter niet want de Remederm Body Care producten Louis Widmer hebben allemaal een zelfde look waarmee ze rust uitstralen als je ze bij elkaar zet op een plankje. Zelfs in het zicht. Joepie!

Heb jij wel eens last van een droge huid?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics