huislift

Redenen om een huislift te laten inbouwen

Een huislift kun je voor maar één reden alleen in huis hebben en dat is voor het omhoog en omlaag gaan van één of meerdere verdieping(en). De redenen om een huislift te laten inbouwen zijn er echter veel meer. In dit artikel meer daarover.

Traplift goedkoper dan verhuizen

Dat een verhuizing duur is, is een feit. Ook kan verhuizen voor heel wat emotionele problemen zorgen. Het is daarom in veel gevallen erg prettig om in je eigen woning te kunnen blijven wonen. Je kunt je woning daarom zo goed mogelijk aanpassen om het zo prettig mogelijk te hebben. Ik zeg bewust zo goed mogelijk, want niet alles is aan te passen. Dan is het fijn om een hulpstuk te hebben die het mogelijk maakt om je weer vrij te kunnen bewegen, overal in huis, zonder rekening te hoeven houden met die pijnlijke en gevaarlijke treden.

Boodschappenhulpje

Niet alleen voor mensen die niet goed meer een trap op en af kunnen is een traplift een onmisbare hulp. Ook voor mensen die vaak zware spullen moeten verslepen van de ene naar de andere verdieping is een traplift een ware aanwinst. Zo heb je veel minder kans om van een trap te vallen (en dat is toch een van de meest voorkomende ongelukken in en om huis). Bovendien bescherm je hiermee je lichaam door niet meer zo veel te dragen. Houdt er echter wel rekening mee dat een traplift vaak voorzien is van een maximaal te dragen gewicht.

Verschillende liften

In de loop der jaren is er veel veranderd in positieve zin omtrent een lift in huis. Zo heb je niet alleen praktische trapliften, maar zijn er ook platformliften en liften die buitenshuis (huislift) gemaakt kunnen worden en je een verdieping hoger of lager brengen.
Die laatste is handig als je bijvoorbeeld rolstoel afhankelijk bent.
Zo kun je een offerte voor Huisliften bij Triwatrapliften.nl op maat laten maken.

Heb of ken jij iemand met een lift in huis en wat zijn je bevindingen daarover?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics