Thuisleven.com
Brandweerman Sam
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Nu op dvd- Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Nu op dvd- Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Onze tweeling vindt het nu het buiten wat kouder wordt heerlijk om na het buiten spelen even op te warmen met een film. Het liefst kijken ze naar films zoals Frozen want Olaf is toch wel heel schattig of films met snelle raceauto’s zoals Cars. Een film kijken ze normaal in etappes omdat het toch te mooi weer is om buiten te spelen of het is tijd voor een spelletje. De laatste tijd zijn Lucas en Eva steeds meer in de ban van de hulpdiensten en zijn dol op alles wat daar mee te maken heeft.

Vanaf nu is er goed nieuws voor ze aangezien de film “Brandweerman Sam – UFO Alarm!” op dvd verkrijgbaar is.

Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Zoals in elke aflevering van Brandweerman Sam komt de onhandige maar ondernemende Norbert Puck weer in de problemen. Samen met zijn moeder Diewertje is hij onderweg naar een feest waar hij helemaal een zin in heeft. Zodra ze met autopech stil komen staan ziet Norbert ineens een UFO vliegen en hierover vertelt hij in geuren en kleuren tegen zijn vrienden. Alleen is Norbert niet de enige die de UFO gezien heeft. Binnen een mum van tijd zijn alle bewoners van Piekepolder volledig in de ban van de vliegende schotel en de daarbij horende alien. Tot overmaat van ramp komt er een tv-ploeg met een bekende presentator naar het dorpje en dat maakt de situatie er niet bepaald beter op. Norbert gaat met zijn vrienden Jaap, Sara en Wendy op zoek naar de alien en UFO maar hun zoektocht verloopt zoals gewoonlijk niet zonder gevaar. Gedurende de film beginnen zowel Brandweerman Sam als Norbert vraagtekens te zetten bij de echtheid van de UFO’s en aliens..

Onze mening

Lucas en Eva hebben de dvd in een keer afgekeken doordat deze maar een uur duurt. Dit is naar mijn idee de ideale lengte van een kinderfilm zodat het niet te langdradig wordt. Het verhaal blijft spannend van het begin tot het einde en is zelfs heel leuk voor volwassenen. Doordat er van alles gebeurt in de film zonder dat het te spannend wordt voor de kleinere kinderen is de film geschikt voor alle leeftijden. Onze kinderen bleven volledig in het verhaal opgaan en vonden het erg spannend hoe het af zou lopen. Een kleine tip van onze kant als je de dvd gaat bekijken. Kijk de dvd volledig af tot na de aftiteling, er komt namelijk nog een kleine verrassing..

Informatie

Titel: Brandweerman Sam – UFO Alarm
Tijdsduur: 60 minuten
Taalversie: Nederlands
Projectie: 2D
Genre: Animatie, Familiefilm, Kinderfilm
Kijkwijzer: AL
Brandweerman Sam – UFO alarm is o.a. te koop bij Bol.com voor €9,99

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics