Selecteer een pagina

Wie zegt dat alleen meisjes speelgoed hartstikke leuk is, heeft het helemaal mis! Ready2Robot is namelijk het bewijs dat jongens heerlijk kunnen unboxen om vervolgens uit de verpakking, die bestaat uit diverse componenten, diverse onderdelen te halen. Het klinkt waarschijnlijk een beetje vaag. Lees daarom snel verder om te ontdekken hoe dit speelgoed werkt… Maar eerst een foto impressie

Open maken

Ready2Robot bestaat uit een zeshoekige koker. Deze is voorzien van een vrolijke plastic wrap die je eraf dient te halen. Daarna kom je een koker tegen die je op diverse manieren kunt open maken. Als je beter kijkt zie je dat de componenten bestaan uit 4 delen, en een geheime vijfde. Begin, zoals logisch, bij deel 1. Je treft hierin weer plastic verpakkingen die open gemaakt kunnen worden. In elke verpakking zit een onderdeel van de robot die je zo in elkaar gaat zetten. In totaal vind je maar liefst 7 unieke robotonderdelen, 1 unieke piloot en een potje met slijm. Om het interessanter te maken zitten er 1 op de 1000 capsules een zeldzaam figuurtje.

Wat vinden wij van Ready2Robot?

Momenteel zijn wij erg bezig met het milieu. Dat houdt in dat we proberen om afval te voorkomen en als er al afval is dat we dit goed scheiden. Ready2Robot, is net zoals de meiden variant L.O.L. Suprise, is niet geheel afvalvrij. Sterker nog er komt toch best wel wat plastic vanaf. Buiten dat om is het wel ontzettend cool.
Mijn jongste zoon heeft in niet zo heel veel speelgoed interesse, maar hier blijft hij in geïnteresseerd. Zo geïnteresseerd dat hij er zelfs een voor zijn broer kocht met Kerstmis. Hoe lief is dat?

De onderdelen van de robot kunnen klein zijn en daardoor is het niet zo heel geschikt voor kleine kinderen.

Wat kun je er uiteindelijk mee?

Heb je dat hele ding uitgepakt ligt het maar in een hoekje zul je denken. Niks is minder waar. Ready2Robot is een verzamelreek voor jongens (en ook meisjes) waarmee ze hun eigen robot kunnen maken. Door meerdere aan te schaffen kun je de robots maken, mixen en matchen. Maak ze zo sterk mogelijk zodat je de strijd aan kunt gaan in de Fightanium Arena.

Zijn jouw kinderen ook zo dol op unboxen?

Geverifieerd door ExactMetrics