Thuisleven.com
plus-plus Mini Pastel Kasteel 360 st.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Plus-plus Mini Pastel Kasteel 360 stuks voor uitstekend speelplezier

Plus-plus Mini Pastel Kasteel 360 stuks voor uitstekend speelplezier

Ons verjaardag-seizoen is in volle gang als ik samen met de dan nog peuter een cadeau voor de dan nog kleuter-zus ga kopen. Ze wil per sé boven kijken in de gele speelgoedwinkel, vooruit dan maar. Ze loopt de gangpaden door en stopt abrupt bij de plus plus. De zussen hebben al een kleine verpakking mini pastel plus plus, met de 100 stuks leggen ze voornamelijk een matje of ze zijn druk met het sorteren van de kleuren. De kleine meid is erg vastbesloten en wil het plus plus mini pastel kasteel met 360 stukjes aan haar zus geven. En zo geschiede.

Plus-plus

Op de heugelijke dag pakt de jarige Jet het cadeautje van haar zusje uit en zegt: “Hé, plus plus”. Dan wordt de doos opzij geschoven voor andere pakjes. De meisjes kijken er een tijdje niet naar om tot op een vrijdagmiddag, wanneer zij samen vroeger uit school komen dan de schoolmeid. Ze pakken de ‘oude’ verpakking mini pastel erbij en sorteren samen de kleuren. Het lijkt wel werken. Dan ziet het feestvarken de bouwtekening en maakt de prinses na en niet alleen de prinses maar ook het kasteel. Soms heeft ze een rij te veel en dan roept ze mijn hulp in. Ze merkt dat er iets niet klopt, maar wat? Hoe ze de kasteeltuin aan het kasteel vast kan maken, lukt ook niet helemaal. Maar voor een eerste keer vind ik het toch erg goed gaan. De afbeeldingen op de gebruiksaanwijzing zijn genummerd en in maar twee plaatjes wordt een beeld geschetst, heel overzichtelijk voor deze ex-kleuter dus. Helemaal leuk is dat de prinses kan staan en het kasteel ook. Een soort 3D dus.

Onze ervaring

Trots laat ze de bouwwerken aan papa zien en wil ze niet meer opruimen in de doos. Graag zou ze het kroontje ook maken, maar dan zal ze iets uit elkaar moeten halen. Het zijn wel veel plus plus stukjes, maar niet genoeg om alle voorbeelden na te maken. Voorlopig kunnen we even voort met onze plus-plus, eens zien wat de Sint nog meeneemt uit Spanje?

Lees ook:

Ben jij al bekend met plus-plus?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics