Pizzaplank en snijder
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Pizza snijden en verdelen

Pizza snijden en verdelen

Italië is een land waar ik helemaal verzot op ben. Daarbij heb ik ook het geluk dat mijn partner en onze vier lieve kinderen het geheel met mij eens zijn. Dat we gek zijn op Italië is op zich niet zo heel gek. Het weer is er fantastisch, er valt veel te bewonderen, ook buiten Rome om en dan heb ik het nog niet gehad over de voortreffelijke keuken.
De heerlijke pasta’s en pizza’s kunnen we met zijn zessen geen genoegen van krijgen. Dus zodra we weer terug zijn in ons kikkerlandje gaan we vrolijk verder op Italiaanse toeren. Een heerlijke pasta is immers zo gemaakt en een pizza snijden is ook een koud kunstje… Toch?

Pasta en Pizza

Meestal houden wij het niet alleen maar bij een pasta of bij een pizza. Nee we vinden de combi van beide heerlijk. Zeker als de pizza in het midden van de tafel staat en iedereen er een stukje van kan pakken zodra hij of zij daar zin in heeft. De pasta wordt elke keer weer gekozen door iemand uit het gezin, opvallend is echter de favoriete keus van spaghetti. Zeker met de saus “Napoli” (vegetarisch). Als laatste toevoeging wat Parmezaanse kaas en die borden komen leeg tot en met de laatste spaghetti sliert.

Pizza snijden en verdelen

Degene die kinderen hebben weten dat er nogal wat geklaagd kan worden. Zo kan er worden geklaagd over wat er gegeten wordt, de smaak en zelfs over niet goed verdeelde porties. Ofschoon we dachten dit stadium voorbij te zijn gekomen, is het nu weer helemaal “hot” om te klagen. Maar buiten het gemekker van onze eigen kinderen om, wilt ook de visite maar al te graag een stukje pizza. Het is dan toch wel heel erg fijn om een mooie ronde, van acaciahout, serveerbord te hebben met daarbij een, van gecoat staal, snijmes. Met dit snijmes en het bijgeleverde serveerbord van Cadeau.nl (afmeting: 50 x 39 x 1,5 cm) snijd je elke pizza in een handomdraai in eerlijke verdeelde stukken. Alleen even de pizza recht in het midden liggen en de lijnen volgen over het bord. Appeltje eitje, of moet ik zeggen Pasta Pizza?

Eet jij wel eens graag een pizza of pasta?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics