Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > Pietenplaatjes sparen en ruilen!

Pietenplaatjes sparen en ruilen!

Pietenplaatjes

Pietenplaatjes spaar ze allemaal! Alle 17 Pietenplaatjes zie je hier en leer lezen met het leesplankje

Specifieke actievoorwaarden

Pietenplaatjes krijg je gratis als je boodschappen doet bij de Oud-Hollandse kruidenierswinkeltjes aan de Zaanse Schans. Maar let op: op = op en het gaat hard! Maar niet getreurd: er zijn ook grote aantallen pietenplaatjes verstuurd naar Nederlandse Basisscholen. Bron: Het Sinterklaasjournaal

Website

Pietenplaatjes.nl

Volg de laatste ontwikkelingen over de Pietenplaatjes in het Sinterklaasjournaal, op het schoolplein en in de media. De schoolkinderen van groep 1 t/m 4 boffen maar met zo’n leuke spaaractie.

Uitzendingen Sinterklaasjournaal 2019

Vanaf 11 november is het Sinterklaasjournaal elke dag om 18.00 uur te zien op NPO Zapp.

Intocht

De intocht in Apeldoorn is op 16 november vanaf 12.00 uur live te volgen bij Zapp en op de website.

Aanvullende informatie

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij Pietenplaatjes verzameld?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Beetje laat misschien maar ik vond die pietenplaatjesactie erg leuk. Jammer alleen dat we de serie niet compleet gekregen hebben. Ik mis 6 plaatjes en heb wel veel dubbele. ( weer te weinig verschillende soorten om er een memorie van te maken ). Nou ja ik ben nu eenmaal gek op t sinterklaas feest en alles wat daar mee te maken heeft. Heb nu op marktplaats gekeken of ik iets ruilen kon maar helaas niets kunnen ontdekken. Mvg Ineke Alberts

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics