Thuisleven.com
PAW Patrol World: Het pup-rastische avonturenspel.
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > PAW Patrol World: Het pup-rastische avonturenspel

PAW Patrol World: Het pup-rastische avonturenspel

De wereld van de PAW Patrol is groter dan ooit met de release van het nieuwe avonturenspel, PAW Patrol World, welke beschikbaar is voor consoles en pc. Outright Games, een toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Paramount Consumer Products dit spannende open-wereldspel gelanceerd. Dit is een bijzonder jaar voor de PAW Patrol-franchise, omdat de geliefde animatieserie PAW Patrol™, geproduceerd door Spin Master Entertainment, haar 10-jarig jubileum viert. PAW Patrol World is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

PAW Patrol World biedt een open-wereldervaring voor spelers van alle leeftijden. Ze kunnen de straten van Adventure Bay verkennen, het thuisstadje van de PAW Patrol-pups, en nog veel verder. Bovendien bevat de game originele stemacteurs uit het Verenigd Koninkrijk, waaronder Justin Paul Kelley als Chase, Solomon Brown als Ryder, Kallan Holley als Skye, Devan Cohen als Rubble, en nog veel meer!

Een avontuurlijke samenwerking

In het spel moeten spelers samenwerken met de iconische personages uit de tv-serie om burgemeester Humdinger en zijn Kitten Catastrophe Crew tegen te houden, die van plan zijn het PAW Patrol Day-festival te verstoren. Spelers hebben de keuze uit 8 speelbare personages, waaronder het oorspronkelijke team van Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky, en Zuma, evenals de fanfavorieten Tracker en Everest. Spelers kunnen naadloos wisselen tussen alle teamleden tijdens hun missies, waarbij ze gebruik maken van de unieke vaardigheden, voertuigen en persoonlijkheden van elk personage om de vrede te herstellen in Adventure Bay.

PAW Patrol World: Het pup-rastische avonturenspel.

Samen of solo op avontuur

PAW Patrol World biedt de mogelijkheid om alleen op avontuur te gaan of samen te werken met een vriend. Dit zorgt voor urenlang plezier, zelfs voor de jongste PAW Patrol-fans. Naast de vele missies en zijmissies kunnen spelers kostuums ontgrendelen die geïnspireerd zijn op de tv-serie, voertuigen aanpassen, stickers, emoji’s en nog veel meer. Fans zullen zelfs burgemeester Goodway’s prijskip, Chickaletta, kunnen spotten op verschillende verzamelobjecten in het spel.

Een speciaal jaar voor PAW Patrol

Dit jaar viert PAW Patrol haar 10-jarig jubileum en de release van PAW Patrol World is een passende manier om dit te vieren. De PAW Patrol-franchise is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, met fans in alle leeftijden over de hele wereld. De bekroonde voorschoolse animatieserie heeft meer dan 180 landen en 35 talen bereikt, met een wereldwijd publiek van meer dan 350 miljoen huishoudens.

Informatie

PAW Patrol World is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de PAW Patrol-pups en ga op een avontuur dat geschikt is voor jong en oud. Help hen Adventure Bay te redden van de Kitten Catastrophe Crew en beleef uren plezier in deze open wereld vol actie en avontuur.

PAW Patrol World: Het pup-rastische avonturenspel.

Win

Thuisleven mag 1x een Paw Patrol World voor de Nintendo Switch en 1x een Paw Patrol World voor de PS4 verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welk spel jij wilt winnen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 30-11-2023.

Lees ook:

Welke game spelen jullie kids graag?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

53 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics