Thuisleven.com > Eten en drinken > Nupro proteïne shake

Nupro proteïne shake

De Nupro proteïne shakes zijn geschikt voor alle veganistische sporters. Maar ook voor vegetariërs en mensen die graag wat extra proteïne binnen willen krijgen ondanks het nuttigen van vlees en vis.

Nupro proteïne shake chocolade – kaneel

Veganistische proteïne shake op basis van erwteneiwit in de smaak chocolade kaneel. Ingrediënten: 100% biologisch: erwteneiwit, zonnebloemeiwit, cacao (16%), kaneel (5%), gedroogde kokosbloesem nectar, lijnzaad meel, psyllium kaf, guarpitmeel, rijstvezel en acerola.

Nupro proteïne shake bes

Biologisch plantaardig zwarte bessen eiwitpoeder op basis van erwten en zonnebloempitten eiwitten. Verrassend lekker eiwitpoeder zonder onnodige toevoegingen zoals aroma’s, kleurstoffen, stabilisatoren en kunstmatige zoetstoffen. Het Nupro eiwitpoeder is meer dan eiwitpoeder. Dit eiwitpoeder bevat 13,2% vezels door het toevoegen van lijnzaad, psyllium husk, guargom en rijstvezels en 241 mg vitamine c per 100 gram door het toevoegen van acerola en de zwarte bessen. Het zwarte bessenpoeder en een beetje kokosbloesemnectar zorgen voor de fantastische smaak.

Hoe te gebruiken

Combineer 3 eetlepels Nupro met 300 ml plantaardige melk, haverdrank is perfect in combinatie met dit eiwitpoeder. Het Nupro eiwitpoeder is ook perfect voor een smoothie, erg lekker met banaan en bosvruchten. Daarnaast is dit eiwitpoeder uitermate geschikt om toe te voegen aan brood en baksels.

Weet je dat…

  • De shakes Black Currant en Cacao Cinnamon verkrijgbaar zijn bij EkoPlaza voor € 9,49 (200 gram, goed voor 5 shakes)
  • Deze shakes eivrij, glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, pindavrij en sojavrij zijn?
  • Je Nupro kunt volgen op Facebook @nucao en Instagram @the.nu.company
  • Er nog veel meer te vinden was in de Foodybox waarmee ik gerechten heb gecreëerd? Kijk maar eens tussen alle “Foodybox recepten“.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe