Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Nieuw van Crate Creatures- De Barf Buddies!

Nieuw van Crate Creatures- De Barf Buddies!

Crate Creatures zijn slijmeriger dan ooit het zijn de nieuwe verzamelbare Barf Buddies-slijmfiguren. Kinderen kunnen de grote bekken van de Barf Buddies volstoppen met ontzettend slijmerig slijm! Ze moeten aan de staart trekken om hem alles weer te laten uitspugen, want de Buddies worden geleverd met 3 mysterieuze, verzamelbare Puke Pals binnenin!
Welke braakt jouw Barf Buddy uit? Zodra de Barf Buddy genoeg te eten heeft gehad, kun je het slijm opbergen in de inbegrepen bewaarcapsule.

Wat krijg je allemaal?

• Trek aan de staart van dit maffe wezen om een mond vol slijm en plezier te openen!
• Stop de mond van elke Barf Buddy vol met het inbegrepen slijm
• Geef een zwiep aan zijn staart om zijn mond te openen en hem kleurrijk slijm uit te laten spugen!
• Verrassing: 3 mysterieuze Puke Pals in elke slijmcapsule!
• Verzamel ze allemaal! Skitter, Gulp, Matey, Grumble, Perch en Crunch! (worden afzonderlijk verkocht)
• Inhoud: Barf Buddy-figuurtje, slijmcapsule (236 ml), 3 Puke Pals-minifiguurtjes.

Unboxing

Het is een grote doos die binnen komt en hij rammelt, dus gauw openmaken. Een Barf buddy, komt dat even goed uit met een ziek kind in huis! Ze maakt het open en vindt een haaiachtig dier een mini potje slijm met drie mini creatures erin genaamd puke pals. Een afgekloven vis een kreeftje en een inktvisje.

De slijm

Het minipotje slijm gaat open en plakt zo erg aan je handen dat je het amper in de bek van de haai krijgt. We hebben al veel slijm in onze handen gehad maar deze plakt echt heel erg. Na wat moeite hebben we het in zijn bek gekregen en de drie puke pals erbij. Nu laten braken! Mijn dochter van 6 en een half trekt en trekt, maar krijgt geen beweging in de staart, dan mama maar even helpen. Je moet echt heel wat kracht hebben om de staart goed uit te trekken en dan nog blijft het slijm zitten waar het zit. Zoonlief komt ook kijken, want hij hoort het gemopper van zijn zusje. Hij wil het ook proberen, hem lukt het om de haai het slijm uit te laten spugen na een paar keer flink proberen.

Lees ook de review over Crate Creatures Surprise! Pudge

Wat vinden wij van Barf Buddies?

Hij neemt de haai mee naar de keukentafel, want ik wil die slijm niet op mijn bankstel hebben. Op een plastic placemat speelt hij toch braaf een hele tijd met de haai en vooral met de puke pals. Het slijm is ondertussen gehalveerd en lang zo slijmerig niet meer. Het is speelbaar geworden en plakt ook minder.
Mama gaat ondertussen eens de verpakking bekijken en de specificaties lezen. Overal lees ik dat er 236ml slijm bij zou moeten zitten, maar op de verpakking staat 8 gram slijm en dat komt inderdaad beter overeen met wat er in het potje zat. Ik heb even gekeken hoeveel 236 ml er ongeveer uitziet, dan past zowat de hele haai in het slijm. Wel jammer, want de 8 gram is nu al gehalveerd en de puke pals passen er niet alle drie meer in.
Leuk om even mee te spelen, maar de kinderen zijn unaniem. Het valt een beetje tegen. Vooral omdat de Barf Buddy zo moeilijk open gaat. Het trekken aan de staart kost teveel kracht, het slijm wil niet echt uitgespuugd worden en de hoeveelheid slijm is echt minimaal. Jammer, want wij zijn echte slijm fanaten! Maar als het slijm straks op is dan gaat hij gewoon als speeltje mee in bad, dat is zeker ook net zo leuk!

Adviesprijs €9.99, onder andere online verkrijgbaar.

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar toegestuurd gekregen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Nathan wilde graag zoiets voor z’n verjaardag, maar als ik dit zo lees, is het lang niet zo leuk als dat de plaatjes doen vermoeden. Jammer zo weinig slijm….dat is toch het leukste onderdeel

  • Hoi hoi! Is het wel een optie om er ander slijm in te gebruiken denk je? Of kun je dat beter niet doen? Groetjes Claudia!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics