Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Crate Creatures Surprise! Pudge

Crate Creatures Surprise! Pudge

Hey, ben eens stil. Gromllll
Wat hoor ik daar? Wroar en RRRRrrrr. Klinkt het nu luid en duidelijk. Maar waar komt het vandaan?
Het geluid komt uit een krat met tralies. Wat zou deze Crate Creatures?

Openbreken

De krat is verzegeld met een ketting en slot. Aan de buitenkant van de krat zit een koevoet, deze heb je nodig om de krat te kunnen openbreken. Heb je het slot eenmaal open weten te breken, moet je de krat zelf nog openbreken. Eenmaal open wilt het monster er zo snel mogelijk uit.

 

Monsterlijk leuk

Onze Crate Creature draagt de naam: Pudge. Zijn tong steekt uit de krat en het is dan ook zeer verleidelijk om eraan te trekken. Onze ervaring is om er ook gewoon aan te trekken, hij maakt dan allemaal gekke geluidjes. In de krat zit een pizza meegeleverd, zodra we de pizza voeren aan Pudge, maakt hij smakkende geluiden. Schudden na het eten? Pudge lacht en brult het uit, ook omstoten of ondersteboven houden vind Pudge geweldig. Maar dat is niet het enige wat Pudge kan. Als je op zijn hoorn drukt veranderen zijn ogen van kleur, je kunt je eigen monsterlijke stem opnemen en deze keer op keer af laten spelen. Buiten deze geinige Pudge, is er ook een Sizzle, Blizz en Snort Hog verkrijgbaar.

Allen hebben meer dan 45 schepselgeluiden en effecten, voor urenlang speelplezier.

Heb jij de Crate Creatures al op je wensenlijstje staan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics