Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Nerds maken van alles een feestje

Nerds maken van alles een feestje

Pas geleden ben ik 4 dagen lang in de Efteling geweest met mijn 2 dochters. Tijdens dat verblijf zijn we uiteraard in diverse winkels geweest. Niet alleen de souvenir winkels, maar ook de snoepwinkeltjes werden bezocht. Ons viel het grote aanbod van Nerds op. Kleine en grote verpakkingen, diverse smaken, allemaal vrolijke kleuren en dat in diverse winkels. Dit allemaal trok onze aandacht en we kochten een doosje Rainbow Nerds, het feit dat mijn jongste dochter overal regenbogen kleurt, heeft hier zeker mee te maken en doordat er diverse smaken in zitten.

Wat zijn nu toch Nerds?

Nerds zijn kleine, harde snoepjes, fel gekleurd en in verschillende smaken verkrijgbaar. Ze zijn echt millimeter klein, die je het beste met een aantal tegelijk kan proeven. Ze komen uit Amerika en zijn een product van Nestlé. Er zijn grote doosjes te krijgen met diverse smaken door elkaar, maar ook kleinere en 2 smaken in 1 doosje.

Wij zagen ze dus bij de Efteling, maar na wat online speuren kwam ik tot de ontdekking dat ze ook bij Jamin te koop zijn.

De Rainbow Nerds kosten bij de Jamin € 2,50 voor ongeveer 141 gram.
De kleinere doosjes kosten bij de Jamin € 1,25 voor ongeveer 47 gram.

Er is zelfs een variant speciaal voor Halloween uitgebracht. Deze zijn extra plakkerig en extra griezelig.

Onze mening:

Ik vind de de snoepjes best zuur, maar wel erg lekker. Ook de kinderen zijn er dol op en zullen de volgende keer als we langs een Jamin winkel lopen, vast vragen om een doosje Nerds.

Ben jij ook een echte Nerd(sfan)?!

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics