muurcirkels NUUW at home

Muurmode van NUUW at home

We zitten wat vaker thuis. Dan kijken we eens om ons heen en komen we op creatieve ideeën, lees uitspattingen. Het werd de hoogste tijd om wat veranderingen in ons interieur door te voeren. Zo kreeg de langste wand in de huiskamer een zonnige kleur ter compensatie van het regenachtige weer. Soms is het weer buiten namelijk niet om aan te gluren. Om deze grote blikvanger iets beter in perspectief te plaatsen gingen we op zoek naar wanddecoratie. Een paar items die gelijk bij binnenkomst de aandacht zouden trekken. Daarvoor konden we terecht bij NUUW at home.

NUUW at home

NUUW at home biedt wanddecoratie aan die aansluit bij je persoonlijke wensen en hobby’s. Zo is er bij iedere interieurstijl wel een bijpassend object te vinden. Een item dat weergeeft wat jij belangrijk of mooi vindt. Dat maakt het tegelijk ook een geschikte plaats om persoonlijke cadeaus te vinden. Het aanbod wordt regelmatig opgefrist en NUUW at home staat open voor vragen en wensen van haar klanten. Met als resultaat dat er een ruim aanbod van originele muurmode is ontstaan dat varieert in gebruikt materiaal én manier van tentoonstellen. Ik licht er een paar uit.

Muurcirkels van NUUW at home

muurcirkels NUUW at home

Muurcirkels zijn ideaal om het vlak van de (grote) rechthoekige muur te doorbreken. Als je een paar muurcirkels bij elkaar zoekt, dan ontstaat al vrij snel een leuke verzameling. Je kunt spelen met de verschillende maten, materialen en vormen. En de kleuren van de afbeelding natuurlijk.

Wandplaten

Als ronde of ovale vormen niet passen bij je smaak of je interieur dan kan je vast iets van je gading tussen de wandplaten vinden. De afbeelding wordt door een laser uit de acrylaat of het multiplex gesneden. Een groot aantal van de ontwerpen zijn overigens verkrijgbaar in beide vormen. Zo kan je dus echt iets naar je eigen wens samenstellen.

De stofringen

De ronde ringen van bamboe worden opgesierd met een prachtig stuk stof. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten met een doorsnede van 19 of 30 centimeter. De stof is te vervangen. Dat maakt dat je in kan spelen op het seizoen. Of misschien wissel jij graag veel en vaak iets in je huis. Dan hoef je niet steeds aan de bevestiging van de wanddecoratie te denken.

De bevestiging van de muurmode

De muurcirkels en wandplaten zijn door het gebruikte materiaal erg licht van gewicht. Dat maakt dat ze eenvoudig met dubbelzijdig tape opgehangen kunnen worden. NUUW at home biedt ook een losse ophanghaak en ophang strip aan, zodat de muurcirkels en wandplaten aan een spijker gehangen kunnen worden.
Als je eens iets anders wilt dan kan je de muurcirkels ook in een plaathouder van 30 centimeter ergens neerzetten. Dat maakt dat je met je wanddecoratie meerdere kanten op kunt. En gemakkelijk kunt veranderen.

De uiteindelijke keuze

Het okergeel verven van de muur is een grote stap die ons goed bevalt. We kunnen wel wennen aan het zonnige gevoel. Om daar passende wanddecoratie bij te zoeken én vinden is geen moeilijke opgave bij NUUW at home. Ik duik al gelijk de categorie Natuur muurcirkels in waar mijn oog direct valt op de Koolmees. Er zit een lichte veeg geel in de afbeelding, dus dat zal mooi oplichten op onze muur. Wanneer je een product aanklikt dan is er naast een productafbeelding ook meestal een sfeerfoto te vinden. Dit gebruik ik om te kijken of de verschillende muurcirkels wel bij elkaar passen. Zo kan ik spelen met formaten én materialen. Uiteindelijk kies ik de grote koolmees, een kleiner roodborstje met een losse houten tak en de uitgesneden vogels. De laatsten hadden ook andersom gekund overigens wat maar aangeeft dat er veel te kiezen valt.

Onze ervaring

wanddecoratie NUUW at home

Vlot na het doorgeven van onze keuze ontvangen we de wanddecoratie thuis. Het zit degelijk én aantrekkelijk verpakt. Onze dochter wil gelijk de tak en de vogels overtrekken op een papier!
De muurcirkels zijn inderdaad erg licht van gewicht en ik heb nog Pritt posterbuddies in huis. De koolmees krijgt er drie opgeplakt en krijgt zijn eerste plekje. Met de andere muurcirkels en losse tak schuif ik wat over de muur, maar dat is al snel bekeken. Toch wel erg handig die sfeerfoto’s van NUUW at home ter inspiratie. We beleven iedere dag plezier aan onze muur met de nieuwe vogeltjes in huis. Door de combinatie met hout heeft het een hele natuurlijke uitstraling gekregen.

Lees ook:

Wat vind je van onze muurcirkels?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

12 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics