Thuisleven.com
Misschien...
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Misschien… van Chris Haughton

Misschien… van Chris Haughton

Wat ik leuk vind als blogger? Uiteraard de pakketjes die ik elke keer weer ontvang. Bij elk pakketje is het toch een uitpak feestje en een ontdekking hoe het werkt of wat je ermee kunt. Zeker de niet aangevraagde items zijn erg leuk om te krijgen. Zo ontving ik eind april een pakketje van Gottmer met daarin het boek Misschien…
In dit artikel vertel ik je meer over het boek én maak je kans om het boek te winnen. Lees dus snel verder.

Misschien…

Dit prachtige prentenboek van de auteur en illustrator Mama kwijt neemt je mee op een avontuur in de jungle! De eigenwijze stijl en droge humor van Chris Haughton spatten weer van de pagina’s.

Oké aapjes, ik ben even weg.
Denk eraan:
Wat jullie ook doen,
Ga NIET naar de mangoboom.
Daar lopen tijgers rond.

Mmm, mango’s! De kleine aapjes zijn er dol op. Ze willen niets liever dan hun tandjes in zo’n grote, sappige mango zetten. Maar mama heeft duidelijk gezegd dat het niet mocht. Het is namelijk heel gevaarlijk! Er loeren tijgers in de buurt. Misschien… kan het geen kwaad om alleen even naar de mango’s te gaan kijken. Dat kan toch wel? Misschien?

Wat vinden wij ervan?

De eigenwijze stijl en droge humor van Chris Haughton spatten weer van de pagina’s. Zijn prentenboek Mama kwijt werd Prentenboek van het Jaar 2012 en ook Komt goed, kleine krab is inmiddels een echte klassieker.

Toch moet ik eerlijk bekennen dat het niet onze stijl is van boeken die we leuk vinden. Maar dat is dus echt een persoonlijke kwestie, want het boek zelf is niks mee. Vandaar dat ik het boek verloot onder de deelnemers van de winactie.

Informatie

Misschien…
Auteur: Chris Haughton
ISBN: 9789025774189
Uitgever: Gottmer
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

31 reacties

 • Geweldig alles wat NIET mag word door mijn zoontje ook wel als MISSCHIEN beschouwd.
  Maar MAMA ik dacht…… Maar Misschien ……..Kijken kan toch geen kwaad….
  Hij is ook zo’n lekker eigenwijs aapje.

 • Mijn zoontje(5) houd wel van droge humor en heeft een eigenwijze stijl. Dus het boekje zal wel hij hem passen.

 • Misschien… win ik dit boek.‍♀️
  Misschien… ook niet.‍♀️
  Misschien… moet ik me gewoon maar laten verrassen.‍♀️
  En misschien eet ik in de tussentijd een lekker sappig mango’tje!

 • Ik zou dit boek graag willen proberen! Wij houden hier thuis heel erg van voorlezen, én mijn zoontjes zijn helemaal gek van de jungle, zeker omdat ze half Keniaans zijn en dit linken aan het land waar hun opa en oma nog wonen. Ik zou dus heel graag willen kijken of dit boek bij ons thuis meer aan slaat.

 • Graag een kansje voor onze 2 kapoentjes. We hebben het boekje “Mama Kwijt”, van deze ‘reeks’ 😉 Heel benieuwd naar dit verhaaltje

 • Ik ken nog geen prentenboeken van Chris Haughton, maar ben zeer benieuwd ernaar. Zijn droge humor zal hier zeker in de smaak vallen.

 • Alleen de voorkant vind ik al superaandoenlijk. Ik doe heel graag mee voor mijn eigen twee kleine aapjes, die ook graag op avontuur gaan 😉

 • Ik doe graag mee voor dit ontzettend leuke prentenboek.
  Ik volg op bloglovin en maak mijnkleindochter hier graag blij mee.

 • Leuk voor in de bibliotheek van mijn vriendin! Nadat ik het natuurlijk eerst zelf voorgelezen heb………….

 • Mama kwijt waren onze twins helemaal wel van dit boekje zouden ze ook meer dan geweldig vinden en mama ook

 • Doe graag mee voor mijn kleine neefje en nichtje die sinds het bezoek aan de Apenheul aapjes erg leuk vinden. Dit boekje zal waarschijnlijk erg in de smaak vallen.

 • Het boek ‘Mama kwijt’ is een van onze lievelingsboeken, nu wel benieuwd naar Misschien… Ik wil d ekinderen er graga uit voor lezen

 • Ik doe graag mee voor mijn kindjes!! Wij zijn gek op lezen en dit lijkt mij een erg leuk boek. ❤️

 • “Mama kwijt” was hier een must, hoeveel leuke boekjes we ook naast haar bedje legden, de baby-uil met haar mama konden we niet overslaan! Dus het zou erg leuk zijn om een opvolger van de hand van Chris Haughton te hebben, al is het maar omdat deze voorlezer anders zelf in slaap valt…

 • Het boek ‘Mama kwijt’ was hier lang favoriet bij mijn dochter. Daarom denk ik dat dit boek ook wel in de smaak zal vallen, En later beland het waarschijnlijk bij ons kleine nichtje als we de gelukkige mochten worden.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics