Misschien...

Misschien… van Chris Haughton

Wat ik leuk vind als blogger? Uiteraard de pakketjes die ik elke keer weer ontvang. Bij elk pakketje is het toch een uitpak feestje en een ontdekking hoe het werkt of wat je ermee kunt. Zeker de niet aangevraagde items zijn erg leuk om te krijgen. Zo ontving ik eind april een pakketje van Gottmer met daarin het boek Misschien…
In dit artikel vertel ik je meer over het boek én maak je kans om het boek te winnen. Lees dus snel verder.

Misschien…

Dit prachtige prentenboek van de auteur en illustrator Mama kwijt neemt je mee op een avontuur in de jungle! De eigenwijze stijl en droge humor van Chris Haughton spatten weer van de pagina’s.

Oké aapjes, ik ben even weg.
Denk eraan:
Wat jullie ook doen,
Ga NIET naar de mangoboom.
Daar lopen tijgers rond.

Mmm, mango’s! De kleine aapjes zijn er dol op. Ze willen niets liever dan hun tandjes in zo’n grote, sappige mango zetten. Maar mama heeft duidelijk gezegd dat het niet mocht. Het is namelijk heel gevaarlijk! Er loeren tijgers in de buurt. Misschien… kan het geen kwaad om alleen even naar de mango’s te gaan kijken. Dat kan toch wel? Misschien?

Wat vinden wij ervan?

De eigenwijze stijl en droge humor van Chris Haughton spatten weer van de pagina’s. Zijn prentenboek Mama kwijt werd Prentenboek van het Jaar 2012 en ook Komt goed, kleine krab is inmiddels een echte klassieker.

Toch moet ik eerlijk bekennen dat het niet onze stijl is van boeken die we leuk vinden. Maar dat is dus echt een persoonlijke kwestie, want het boek zelf is niks mee. Vandaar dat ik het boek verloot onder de deelnemers van de winactie.

Informatie

Misschien…
Auteur: Chris Haughton
ISBN: 9789025774189
Uitgever: Gottmer
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

31 reacties