Thuisleven.com
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > Mile 22, They get sh*t done!

Mile 22, They get sh*t done!

‘Mile 22’ is afgelopen februari op dvd uitgekomen. Op de kaft staat de tekst: 90 minutes. 22 miles. Zero Back Up. en dat vat de film wel zo’n beetje treffend samen.

Mile 22.

Een mijl is 1,609344 kilometer en 22 mijl is 35,4 kilometer. Een aardig eind rijden naar de andere kant van een stad waar een vliegtuig maar heel kort voor het oppikken van je informant aan de grond kan blijven. En niet geheel onbelangrijk het is een politiestaat en ‘ze’, de tegenpartij, zijn je al op het spoor. Kortom een bijna onmogelijke opgave voor het team, de elite-eenheid, van James Silva ( Mark Wahlberg)

Wat vind ik van Mile 22.

Buiten regent het en binnen starten we ‘Mile 22’. Even anderhalf uur pauze van de realiteit. Al wil ik niet ruilen met de hoofdpersonen. Bepalen wie je wel of niet kunt vertrouwen terwijl er een lading radio-isotoop is vermist. Aanslagen her en der, ontsnappen en weer gelokaliseerd worden. Kortom aan één vliegende vaart raast de film aan onze ogen voorbij. Er is bijna geen moment van bezinning. Het verhaal speelt zich niet chronologisch af, dus het is ook even opletten. Maar wat steekt het goed in elkaar zeg. Bij de ontknoping worden alle losse eindjes vakkundig aan elkaar geknoopt en halen we opgelucht adem. Over tot de orde van de dag….

Filminformatie.

Titel: Mile 22
Duur: 94 minuten
Kijkwijzer: 16
Genre: Actie- thriller

Lees ook:

Kijk jij graag naar films met Mark Wahlburg?

Linda Meester

Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics