Selecteer een pagina

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Linda van Go-or-no-go.nl.

Dolce and Gabbana Light Blue

Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Deze parfum heb ik altijd in huis en als hij op is, komt er meteen een nieuw flesje. Ik heb deze parfum leren kennen toen ik hem cadeau kreeg van een vriendin. Zij wist dat ik dol ben op zoete parfum en kocht deze als verrassing. Dat was dus een schot in de roos! Voor Dolce & Gabbana Light Blue had ik onder andere Noah, die parfum met dat mooie pareltje in het flesje. Ook lekker zoet, maar niet zo lekker als de Light Blue. Ik spray altijd een keer of 8 als ik parfum op spuit. In en rondom mijn nek, soms een spraytje in mijn haar en meestal op mijn sjaal.

Beleving

Ik vind het heerlijk als ik de parfum draag. Wanneer er een briesje langs komt dan ruik je net dat vleugje parfum langskomen. Niet te sterk, gewoon perfect. Ik vind hem heel zoet ruiken dus, een beetje naar bloemen en fruit, ofzo! Volgens de fabrikant, zoals ik net heb opgezocht, ruikt Dolce en Gabbana Light Blue naar citroen, appel, hyacint, jasmijn, bamboe, witte rozen, cederhout, amber en muskus. Dat klopt dus aardig met mijn omschrijving van bloemen en fruit! Knap eigenlijk hè, hoe ze dat in een flesje weten te brengen. Mijn man vind het altijd heerlijk als ik deze parfum op heb. Niet te scherp, maar genuanceerd. De verpakking vind ik trouwens ook erg mooi. Het doosje is van een zacht materiaal en, hoe verrassend, lichtblauw. Het flesje zelf is verder niet zo spannend; rechthoekig met een lichtblauwe dop. Wat mij betreft had het flesje wel iets romantischer eruit mogen zijn.

Vertrouwd of zoekende

Ik gebruik zoals gezegd dus eigenlijk altijd deze parfum. Ook al heb ik wel enkele andere parfums staan, toch wil ik het liefste gewoon Dolce en Gabbana opdoen

Kopen of krijgen

Ik vind het natuurlijk het leukste om een flesje Dolce en Gabbana Light Blue te krijgen. Ten eerste omdat diegene dan dus weet dat dit mijn favoriete parfum is, en ten tweede omdat ik het toch altijd veel geld vind om zelf uit te geven aan een flesje parfum. Het liefste krijg of koop ik een los flesje parfum, want ik gebruik in de praktijk vrijwel nooit de bodymilks die vaak in een cadeauverpakking zitten. Hoe lekker ze ook ruiken, het komt er gewoon vaak niet van.

Lees ook:

Meer reviews en inspiratie over alles wat leuk kán zijn voor kinderen is te lezen bij Linda op Go-or-no-go.nl

Geverifieerd door ExactMetrics