Thuisleven.com
Met Protest maak jij je klaar voor het zwemseizoen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Met Protest maak jij je klaar voor het zwemseizoen

Met Protest maak jij je klaar voor het zwemseizoen

Terwijl de eerste zonnestralen van de lente door het raam schijnen, krijg ik gelijk zin in het warme weer. Zodra ik de deur open maak, verraadt de kou dat het toch nog lang geen zomer is. Misschien maar goed ook, dat geeft namelijk tijd om mij met Protest klaar te maken voor het zwemseizoen.

Protest

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. De groep wilt de wereld eraan helpen herinneren dat boarden draait om plezier maken. Of je nu een beginner bent, of een doorgewinterde snowboarder, met de juiste uitrusting zul je een hoop plezier maken. In de webshop van protest is er dan ook een uitgebreide collectie van ski- & snowboardkleding te vinden.

Naast de leuke winterspot collectie is er ook een zeer uitgebreid assortiment aan zwemkleding voor dames, heren en kinderen te vinden. Van badpak tot dames broeken en van zwembroek tot surf shirts.

Voor de dames en heren is er tevens nog een ruim assortiment in outdoorkleding en fietskleding verkrijgbaar.

De Dames Protest lente en zomercollectie 2023

De Protest lente en zomercollectie van 2023 voor dames bestaat uit:

 • Glitz & glam.
  In de zon zijn glinsteringen nog mooier, daarom gebruikt Protest de zon om glans dit seizoen in te zetten als designelement.
 • Colour punch.
  Verander je stemming met kleur. Zorgeloos vertrouwen gaat gepaard met kleurrijjke items, ben je juist wat ingetogener dan kies je voor een neutrale kleur.
 • Strepen.
  Strepen vormen een prachtige manier om kleuren en patronen te combineren met jouw strandlook.
 • Botanische print.
  Exotische bladeren, kleurrijke bloemen en tropische design zijn overal te herkennen en ook terug te zien in de badkleding voor deze zomer.
 • SUP en surfkleding.
  Protest staat voor sport en beweging en SUP en surfkleding is dan ook te verkrijgen in de webshop. De stof voor deze kleding, biedt uv-bescherming met factor 50. Dat is wel zo fijn als je op het strand bent en water in- en uit gaat.

Lees ook:

Waar zwem jij graag?

#samenwerking

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics