Thuisleven.com
Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.
Thuisleven.com > Buiten > Tuinieren > Met Festival Colours zwaaien we de winter uit

Met Festival Colours zwaaien we de winter uit

We nemen afscheid van de winter en verwelkomen het nieuw voorjaar. Een perfecte manier om dit te doen, is met de kant-en-klare lentebloeiers van Festival Colours op je balkon of terras. Deze bloemen toveren zelfs de grauwste dag om tot een vrolijk feest. Bovendien zijn ze goed bestand tegen kou, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vorst, zelfs niet ’s nachts.

Kleurrijke Combinaties

Festival Colours biedt een assortiment aan lentebloeiers in één pot. Denk aan combinaties van viooltjes in drie verschillende kleuren, maar ook aan vrolijke mixen van viooltjes (Viola) met madeliefjes (Bellis perennis) en vergeet-mij-nietjes (Myosotis). De diversiteit in kleuren en bloemvormen maakt elke lentedag een feest. Of je nu kiest voor ton-sur-ton of een bonte kleurenmix, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.

Lentegevoel in de Lucht

De lentebloeiers van Festival Colours kunnen overal geplant worden: in een pot op het terras, in een balkonbak aan de reling of in de border. Zet de planten lekker dicht bij elkaar voor het grootste kleurenspektakel. Als je van verticaal tuinieren houdt, zijn de voorjaarsbloeiers ook verkrijgbaar in hangpotten. De lente hangt dus letterlijk in de lucht!

Verzorgingstips

Met een beetje aandacht zorgen de lentebloeiers van Festival Colours voor een vrolijke sfeer. Geef ze regelmatig water en verwijder uitgebloeide bloemen om een langere en rijkere bloei te bevorderen. Mochten sommige planten een bloeipauze ervaren tijdens een periode van (nacht)vorst, maak je dan geen zorgen. Zodra de temperaturen weer boven nul zijn, zullen ze dapper doorgaan met bloeien.

De bloemen van Festival Colours zijn verkrijgbaar bij diverse tuincentra, bouwmarkten en supermarkten. Voor meer informatie en inspiratie kun je terecht op www.festivalcolours.nl of volg ze op Instagram (@festivalcolours). Laat de lente maar komen!

  • Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.
  • Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.
  • Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.
  • Met Festival Colours zwaaien we de winter uit.

Lees ook:

Welke kleuren zie jij graag terug in de tuin?

Foto’s: Festival Colours
#persbericht

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics