Thuisleven.com
Mega Food Stunter
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Mega Food Stunter 2.0- unboxing

Mega Food Stunter 2.0- unboxing

Woensdag 5 september 2018 lees ik een berichtje in onze Facebookgroep ‘Tips en acties van Thuisleven’: “100 kilo diepvries producten voor €100,00”. Mijn interesse is meteen gewekt. Sterker nog, zonder er goed over na te denken over hoeveel 100 kilo is, heb ik een pakket besteld.
Nadat de order geplaatst is, bezinkt het mij ineens dat 100 kilo diepvries producten wel héél veel is. De paniek slaat zelfs toe. Waar laat ik alle producten van Mega Food Stunter 2.0???

Tijd voor actie

Tijd om lang er over te stressen is er niet. We hebben namelijk maar één volle week om de twee diepvriezen leeg én schoon te krijgen. Voor het pakket heb je namelijk 500 liter vriesruimte nodig. Het geluk wil dat één diepvries al schoon en leeg is. Zo hoeven we ons dus alleen op de volle diepvries te focussen. Tijd dus voor een inventarisatielijst, zodat we een stappenplan kunnen maken om het leeg te krijgen voor donderdag de 13e.
Klagen over te weinig vlees en ijs, zit er deze week niet in. De kinderen en Tom kunnen namelijk naar hartenlust eten. Omdat het ook nog eens een laatste mooie zomerweek is, wat betreft het weer, verhogen we het aantal ijsjes eten per dag naar twee. Bovendien worden de vriendjes en vriendinnetjes nu bij ons uitgenodigd en mogen ze gezellig mee eten. Wat een feest!

Ophalen van het pakket

Het is zover. Ik mag het pakket op gaan halen. Gespannen van de nieuwsgierigheid rijd ik er in de ochtend, in mijn eentje, naar toe. Een kwartier voor aanvang ben ik al op de afgesproken locatie. Meteen zie ik de vrachtauto al staan. Ik overhandig mijn ordernummer en de betaling en ontvang het pakket. De kar en de kratjes willen ze graag retour. Geen probleem ik was namelijk al voorbereid met big shopper tassen.

Wat heb ik allemaal gekregen?

 • 2 x runderriblappen per 2 verpakt (620 gram per verpakking).
 • 9 x zigeunerschnitzel gepaneerd per 2 verpakt (291 gram per verpakking).
 • 1 zak gehakballetjes (2 kilo)
 • 4 x entrecote per stuk verpakt (184 gram per verpakking)
 • 1 zak aardappelmix (2 kilo)
 • 4 zakken kippenmix (2 kilo per zak, verschillende inhoud)
 • 48 Bluetooth ijsjes (70 gram per ijsje)
 • 7 Plus houtoven pizza’s caprino en peperone (360 gram per pizza)
 • 48 squeezers orange (110 gram per ijsje)
 • 120 boter croissantjes (86 gram per croissant)
 • 90 kleine bruine broodjes (40 gram per broodje)
 • 2 zakken rookworstschijfjes (2 kilo per zak)
 • 2 x 8 slavinken (838 gram per verpakking)
 • 21 varkenshaas bruchetta (ongeveer 400 gram per varkenshaasje)
 • 10 hamburgers (419 gram)
 • 60 Trik ijsjes (65 gram per ijsje)
 • doos vol met kipknakworstjes (10 kilo)
 • 14 verpakkingen Mister Burger hamburgers (250 gram per 2)
 • 60 fruit lolly’s (55 gram per ijsje)
 • 12 verpakkingen varkensshaslick. Elke verpakking bevat 3 stokjes (300 gram per verpakking)
 • 60 dracula ijsjes (60 gram per ijsje)
 • 6 bakken yoghurt ijscrème 1 liter per bak (laten we zeggen 5 kilo)
 • doos broodjes (2 kilo)
 • Kippenmix, halve hanen/kippen (5 kilo)
 • 10 verpakkingen met daarin 4 eclairs (500 gram)

Wat is Mega Food Stunter 2.0?

Het Mega Food Stunter 2.0 verrassingspakket van 100 kilo aan diepvriesproducten voor 100,- euro. Het pakket is een mix van vlees, brood, aardappelproducten, ijs, snacks, gebak etc. en wisselt regelmatig van inhoud. Je weet dus van te voren niet wat erin zit. Dat maakt het leuk en tegelijkertijd ook stressvol. Stel je voor je betaald 100 euro aan spullen die je niet eet???

Heb je interesse in zo’n pakket dan kijk je even bij de route wanneer ze dicht in de buurt zijn. Vervolgens bestel je het pakket en bij de aflevering betaal je.

Zou jij interesse hebben in een verrassingspakket van 100 kilo?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Hoi Aletta,

   Ja ik koop nog steeds bij de Mega Food Stunter. Echter tegenwoordig koop ik geen 100 kilo pakketten meer maar ga in op het assortiment wat er is. Dus 5 kilo paprika blokjes voor 5 euro, of het ijspakket. Meestal ben ik er zeer tevreden over, er zitten natuurlijk ook wel eens wat dingen tussen wat we iets minder lekker vinden smaken, dat komt echter altijd wel op met een feestje of ik geef het weg.

 • Het lijkt me ideaal als je met meer mensen samen kan doen. Ik kan het namelijk bijvoorbeeld niet kwijt in mijn vriezer, maar als je met meer man samen doet heb je er ook je voordeel van lijkt me.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics