Luxe en comfortabel slapen op een Beddenleeuw boxspring
Thuisleven.com > Huishouden > Luxe en comfortabel slapen op een boxspring

Luxe en comfortabel slapen op een boxspring

Luxe en comfortabel slapen is niet voor iedereen een feit. De meest storende factoren tijdens het slapen zijn toch wel lawaai, te warme of te koude temperatuur in de slaapkamer, een snurkende partner, kinderen die ’s nachts wakker worden en geen goed matras en/of bed. Tijd om daar verandering in te brengen want wanneer je consequent minder slaapt dan de aanbevolen hoeveelheid uren, kan dat zelfs grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Slaap je te weinig, dan heeft dat bijvoorbeeld impact op je organen. En dat niet alleen, langdurig slaaptekort geeft ook meer kans op obesitas, de ziekte van Alzheimer, hart- en vaatziekten, depressiviteit, concentratieproblemen en meer. Dat is wel even schrikken toch? Maar wat kun je er aan doen?

Luxe en comfortabel slapen

Ervaar je geluidsoverlast van buiten dan kun je eens kijken of je nieuwe ramen, kozijnen en eventueel zelfs een rolluik kunt plaatsen om de geluiden tegen te gaan. Tegen te warme en koude temperaturen zijn een airco en elektrische kruik een goede oplossing. Een snurkende partner kan terecht bij de huisarts. Kinderen zijn gelukkig een tijdelijk probleem (ofschoon dat wel langdurig aan kan voelen). En een verouderd of geen goed matras / bed kan vervangen worden. Zo simpel is het eigenlijk.

Beddenleeuw

Bij Beddenleeuw vinden ze dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabel gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van boxsprings, mogen ze nu dan ook wel hardop zeggen dat ze kwaliteit en hoogwaardige producten leveren. En het mooiste hiervan is dat ze geen tussenkomst van winkels of groothandels hebben waardoor de prijzen lekker scherp blijven.

Creëer je eigen boxspring

Ieder mens is anders en heeft dan ook andere slaapbehoeften. Wil jij graag wegzakken in je matras of heeft je voorkeur een hard matras? Met voetenbord, zonder voetenbord. Elektrisch, niet elektrisch. Met opbergruimte, zonder opbergruimte. Luxe boxspring of toch wat meer lettend op het budget? Bij de Beddenleeuw springen ze hier op in en kun jij je eigen boxspring samen stellen. Zelfs als je partner graag hard licht en jij zacht.

En omdat de boxsprings in Nederland geproduceerd worden kan het bedrijf een snelle levering garanderen.

Hoe oud is jouw matras?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

6 reacties

 • Ik vind box springs vreselijk, in vakantiehuisjes zitten ze vaak en krijg ik elke dag meer rugpijn
  Ons matras is 1 vorig jaar nieuw gekocht

 • Ik denk dat wij echt wel toe zijn aan een nieuw bed. Ons huidige bed is ruim 21 jaar oud. Onze matrassen zijn net zo oud. Je merkt nu wel (ondanks dat ik ze regelmatig omdraai) dat er kuilen beginnen te ontstaan. Zelf vind ik een zacht matras heerlijk maar manlief houdt meer van stevig. Wel handig dat je bij Beddenleeuw je eigen bed kunt samenstellen. Ik wist namelijk niet dat dit ook met boxspring bedden kon. Toch maar even in gedachten houden.

 • De vorige matras was echt oud en we begonnen last te krijgen van rugpijn.
  Op naar de winkel en ik dacht: we nemen de duurste, dat zal wel de beste zijn…
  Eventjes op gaan liggen in de winkel en ja, ze lag geweldig…
  Paar maanden verder en ik heb er zoveel spijt van, zo schitterend ligt ze toch niet