Looney Tunes Cartoons
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Looney Tunes Cartoons op Boomerang.

Looney Tunes Cartoons op Boomerang.

Op 7 juni gaat de gloednieuwe show Looney Tunes Cartoons van start op familiezender Boomerang. De snelle grappen die je van de Looney Tunes gewend bent zijn terug, evenals de koppels waarin zij altijd te zien zijn; jong en oud kan genieten van onder anderen de cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck en Porky Pig. De show is een waar feest der herkenning voor de oudere generatie en genieten voor de allerkleinsten. Looney Tunes Cartoons op Boomerang is vanaf 7 juni aanstaande om 13:00 uur te zien.

Synopsis Looney Tunes Cartoons op Boomerang.

De iconische cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en alle andere geliefde personages zijn terug! Ze bevinden zich in nieuwe hilarische en gekke situaties in de klassieke combinaties in simpele, humoristische en visueel levendige verhalen.

Over Bugs Bunny.

Bugs Bunny is nogal een ondeugend konijn! Hij knaagt bijna non-stop op een wortel en weet als geen ander hoe je iemand in het ootje neemt. Listiger dan Bugs Bunny vind je ze niet!

Over Porky Pig.

Porky Pig zou het liefst een normaal leven leiden, maar ondertussen heeft-ie al meer baantjes gehad dan er zandkorrels op een zandstrand liggen! Maar ja, met vrienden als Daffy Duck blijf je gewoon niet zo lang op de loonlijst staan …

Lees ook:

Vanaf 7 juni aanstaande om 13:00 uur te zien op Boomerang.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

27 reacties