Thuisleven.com
Looney Tunes Cartoons
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Looney Tunes Cartoons op Boomerang

Looney Tunes Cartoons op Boomerang

Op 7 juni gaat de gloednieuwe show Looney Tunes Cartoons van start op familiezender Boomerang. De snelle grappen die je van de Looney Tunes gewend bent zijn terug, evenals de koppels waarin zij altijd te zien zijn; jong en oud kan genieten van onder anderen de cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck en Porky Pig. De show is een waar feest der herkenning voor de oudere generatie en genieten voor de allerkleinsten. Looney Tunes Cartoons op Boomerang is vanaf 7 juni aanstaande om 13:00 uur te zien.

Synopsis Looney Tunes Cartoons op Boomerang

De iconische cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en alle andere geliefde personages zijn terug! Ze bevinden zich in nieuwe hilarische en gekke situaties in de klassieke combinaties in simpele, humoristische en visueel levendige verhalen.

Over Bugs Bunny

Bugs Bunny is nogal een ondeugend konijn! Hij knaagt bijna non-stop op een wortel en weet als geen ander hoe je iemand in het ootje neemt. Listiger dan Bugs Bunny vind je ze niet!

Over Porky Pig

Porky Pig zou het liefst een normaal leven leiden, maar ondertussen heeft-ie al meer baantjes gehad dan er zandkorrels op een zandstrand liggen! Maar ja, met vrienden als Daffy Duck blijf je gewoon niet zo lang op de loonlijst staan …

Lees ook:

Vanaf 7 juni aanstaande om 13:00 uur te zien op Boomerang.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

27 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics