Selecteer een pagina

Wandelen, biken, klimmen, paragliden, rafting, canyoning vanuit Hotel Tirol Fiss
Ben je actief en hou je van de Alpen? Ga dan eens naar Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk. Hier maak je de mooiste wandel- en MTB-tochten. En zoek je wat meer spanning, ga dan klimmen, paragliden of raften. De echte fanaten kiezen voor canyoning waarbij je gaat abseilen, duiken en zwemmen tussen de rotsen.

Serfaus-Fiss-Ladis

Voor je verblijf zou je het vernieuwde Hotel Tirol Fiss eens moeten proberen. Dit hotel is onlangs uitgebreid met 22 super-de-luxe Alpinekamers en een heerlijke Gipfel SPA. Het ligt op 1436 meter hoogte midden in Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk. Een echte aanrader voor mensen die houden van verwennerij, wellness en prachtige natuur.

Gipfel Spa

De nieuwe Gipfel SPA van het hotel bevindt zich op het dak en heeft een verwarmde infinity pool met prachtig uitzicht op de Alpen. Hier vind je een Finse sauna, Stone Pine Bio sauna, stoombad en verschillende ontspanningsruimtes. De nieuwe Alpinekamers hebben een balkon met panoramaview. Het restaurant serveert traditionele Tiroolse specialiteiten en internationale gerechten van regionale, seizoensgebonden producten. De wijnkaart is indrukwekkend en er zijn regelmatig wijnproeverijen. Informatie: Hotel-tirol.net.

Informatie

Geniet van een actieve zomer in Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk.
Hotel Tirol, Angerweg 1, Fiss, Oostenrijk.
Informatie: hotel-tirol.net, tel: +43 5476 6358, info@hotel-tirol.net.

Lees ook:

#Persbericht

Geverifieerd door ExactMetrics