Thuisleven.com
Mizu V8
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > Koud of warm drinken onderweg? Gebruik de Mizu V8-fles

Koud of warm drinken onderweg? Gebruik de Mizu V8-fles

Ruim twee weken voor onze zomervakantie begint ontdek ik, dankzij de pijn, een keihard knobbeltje op mijn enkel. Omdat ik niet weet wat het is, breng ik een bezoekje aan de huisarts. Deze weet mij te vertellen dat het vermoedelijk een ganglion is. Aangezien ik er last van heb krijg ik rust toegeschreven, mocht het daarmee niet over gaan is een operatie noodzakelijk, gezien de klachten. Bij thuiskomst bel ik gelijk mijn manager op van de thuiszorg en schaf ik krukken aan om de voet zoveel mogelijk te ontzien. Maar dan is er nog de korte vakantie samen waar we ons zo op verheugd hebben om af te kunnen schakelen.

Gelukkig hebben we nog geen vakantie geboekt en besluiten we de actieve vakantie geheel om te zetten in een ontspannen vakantie. Zo maken we heerlijke tourritten door België, Luxemburg en Duitsland. We overnachten in Trier en Luxemburg stad en nemen onderweg uitgebreid de tijd om te kunnen genieten van het prachtige uitzicht (zie foto hiernaast).

Mizu V8-fles

Om onderweg te kunnen genieten van heerlijk koud water, een must met die warme temperaturen, neem ik mijn nieuwe drinkfles mee. De V8-fles van het merk Mizu houdt het drinken tot 24 uur koel. Mocht je op pad gaan en iets heets mee willen nemen, dan kan dat ook. De drinkfles behoudt de warmte zo’n 12 uur.

Deze praktische flessen, met een inhoud van 800 ml.,  zijn er in diverse kleuren. Kies je voor een kleur betaal je voor een V8 fles €39,95 wil je er een met een print, dan betaal je iets meer. De duurste variant is €42,95

Mocht je 800 ml. iets te veel of juist te weinig vinden kun je in de webshop van Mizu terecht voor andere V – drinkflessen. Zo heb je een V7 – fles met een inhoud van 700 ml. Een V12 – drinkfles met 1200 ml. En zelfs een V20 – drinkfles met een inhoud van, je raadt het al, 2000 ml.

Mijn mening

Zelf ben ik erg gecharmeerd van de drinkfles. Hij ziet er mooi uit en ik vind het een praktisch formaat. Het enige wat ik iets minder vind is de schroefdop. Deze geeft een ietwat krassend geluid met openen en/of sluiten. Hij sluit echter perfect. Zo is het op de zijkant leggen in een koffer, of zelfs op de kop zetten geen enkel probleem. Lekken doet hij namelijk niet!

Verder vind ik het erg prettig om dergelijke flessen te hebben. Niet alleen zijn ze ideaal om mee te nemen onderweg, maar ook praktisch als je aan het werk bent en die vieze koffie/thee van het werk wilt vermeiden. Bovendien vind ik de gedachte om een eigen fles te hebben waarbij de inhoud warm/koud blijft erg handig en zeer milieuvriendelijk.

Wassen op de hand wordt aangeraden aangezien de print in de vaatwasser eraf zou kunnen gaan. Ook is de drinkfles niet geschikt voor de magnetron en de vriezer.

Heb jij al eens van het merk Mizu gehoord?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics