Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Klok XXL: meer waspoeder, minder verpakking

Klok XXL: meer waspoeder, minder verpakking

Klok Waspoeder is nu ook verkrijgbaar in een XXL-box voor 74 wasbeurten. Dat betekent meer wasmiddel in minder verpakking. Met Klok was je ecologisch en erg schoon. De waspoeders zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. Bovendien is Klok ook vriendelijk voor de huid. 

Klok Waspoeder Kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon met bescherming van de kleur. Waspoeder Wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, ook bij lage temperaturen.

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Asthma Allergy Nordic label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Informatie

Klok Waspoeder Wit XXL en Waspoeder Kleur XXL zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via klok-eco. Doos 4,81 kg, geschikt voor 74 wasbeurten. Consumentenadviesprijs € 21,99. Tijdelijk verkrijgbaar voor € 19,99 in de webshop: klok-eco.nl/bestel-online.

Over Klok

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

60 reacties

 • Heel oud vertrouwd merk dat bij mij in de vergetelheid is geraakt.
  Ben ‘in’ voor hernieuwde kennismaking !

 • Tof! Ik ken alleen nog maar hun afwasmiddel, maar wil het wasmiddel wel heel graag testen! Vast net zo goed!

 • Dat is super waspoeder gebruikte mijn moeder ook. En aangezien er bij ons allergieën zijn zou dit super zijn

 • Met drie kleine kinderen heb ik altijd bergen was. Goed voor een gevoelige huid en ecologisch verantwoord klinkt mij fijn in de oren. Ik maak graag kennis met het merk Klok

 • Ik ben heel benieuwd naar dit wasmiddel, zeker ook omdat mijn vriend heel veel last heeft van astma en allergieën. Ik doe dan ook graag mee met deze actie!!

 • Nu mijn huidige merk vandaag vlekken níet uit een shirt kreeg ben ik welk heel benieuwd naar deze Klok wasmiddelen, ik doe dan ook graag mee!

 • Ik doe erg graag mee, zou graag deze waspoeder van Klok willen proberen, ben er erg benieuwd naar.

 • Klok bestaat volgens mij al lang .
  Mijn moeder heeft er zelfs de was mee gedaan .
  En zij was zeer tevreden .
  Ik heb klok nooit gebruikt .
  Maar wil het product best proberen .
  Mijn man werkt in de bouw .
  Dus moet ik goede waspoeder hebben!!!!

 • Schone was, maar wel met zo min mogelijk schade voor het milieu! Ik ken deze grote verpakking nog niet, maar die komt wel op hier.

 • oooow wat gaaf 😀 Dat gaat zeker goed van pas komen met al die aankomende baby wasjes 🙂 en aangezien we hier ook geur vrij enz. wassen ivm astma zou dit een heel welkom pakket zijn. Op facebook ook 3 mensen getagd en gedeeld

 • Heel graag 3 mensen met eczeem hier in huis al van alles geprobeerd kwa merken hopenlijk heeft klok voor ons de oplossing want bij de andere merken bleven ze jeuk hebben en krabben na het wassen

 • Dit zou zeer welkom zijn. Wik hebben en veel.was en kidd net allergieën in huis. Ik zou het graag uitproberen

 • Mijn dochtertje heeft last van der luchtwegen dus ben heel benieuwd of dit zou werken dus ik doe méé

 • Goeie actie, ik was al een tijdje van plan om over te stappen naar waspoeder (schijnt beter te zijn voor je machine?), dus deze actie komt als geroepen. Ik doe graag mee (kon op insta alleen geen bericht vinden waarin ik mensen kon taggen)

 • Ik heb het merk nog nooit gebruikt en zou het graag willen uit proberen. Ik heb een gevoelige huid en meerdere merken zijn niet geschikt voor mij

 • Vroeger gebruikte ik veel Klok wasmiddel.
  Zou het wel weer willen gebruiken, daarom doe ik mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Doe heel graag mee. Mijn dochter heeft snel last van exceem. Een echt schone frisse was is zo fijn bij een gevoelige huid!

 • Ik zou Annette hier wel mee willen laten kennis maken, kort geleden gaan samen wonen, wie weet is ze meteen verkocht…dit is toch een product beter voor het milieu en misschien ook wel,beter voor haar eczeem.

 • Zelf last van allergieën en astma en mijn zoon ook. soms ook goed last van de parfums die worden toegevoegd. Ik ben dus heel benieuwd naar Klok wasmiddel.

 • Mijn voornemen om eens ecologischer te gaan leven, kan hiermee realistische vormen aan gaan nemen. Mijn voetadruk kan ik hiermee verkleinen en hopelijk heb ik hierdoor ook minder last van vervelende jeukplekjes op plekken waar mn kleding heel dicht op mijn huid zit. Win-win situatie dus!

 • Sinds we kinderen hebben zijn de aantal wasjes per week explosief gestegen. Een krachtig wasmiddel kunnen we we daarom wel gebruiken. Dit merk ken ik wel van naam maar nog nooit geprobeerd. Ik kan slecht tegen parfum en ook mijn zoontje heeft een gevoelige huid, het maakt me zeker nieuwsgierig.

 • WoW!!!Dat zou ik wel willen!! Wasmiddel heb ik hier iedere dag van de week nodig!! De wasmachine draait overuren! Vooral met dit warme weer trek je wel vaker andere kleding aan. En als je dan een supergoed wasmiddel hebt maakt het niks uit. Is helemaal ECO . Dus ook nog eens goed voor het milieu

 • Heerlijk af en toe een ander wasmiddel, je went zo snel aan een geur en als je dan wisselt ruik je het weer heel sterk. Ik doe graag mee.

 • Heb gehoord dat Klok ook goed is voor de luier was… Ook milieuvriendelijk(er). Voornamelijk de Klok kleur, dan, maar wit is ook welkom. Genoeg witte was hier ook. Graag dus!

 • Doe graag mee
  Hopelijk komt met deze wasmiddel de geur van vrachtwagen ook uit mijn man zijn kleding

 • Wasmiddel is altijd fijn op voorraad te hebben! Heb vroeger nog vskantuewerk gedaa nij de klok fabriek (in Heerde)… Dud ik doe mee!

 • Ecologisch en schoon dat is toch geweldig! Zoveel wasgoed met een gezinnetje dus ik doe heel graag mee

 • Geweldig dit zou echt super fijn zijn om te winnen, helemaal omdat er in ons gezin erbij zijn met een gevoelige huid en eczeem die niet tegen elk wasmiddel kunnen!

 • Mijn overgrootomi gebruikte al Klok. Eerst het afwasmiddel en gaandeweg steeds meer Klok varianten toen deze in de winkel verschenen! Als kinderen vonden wij het reuze interessant want het was anders dan anders! Door allerlei allergien in mijn eigen gezin moet ik erg oppassen met het gebruik van schoonmaakartikelen. Overal zitten schadelijke toevoegingen in of parfums! Klok is mijn favoriet en ik deel reuze graag mee tijdens deze opgeruimde verloting!

 • Ik doe heel graag mee voor mijn gezin. Met een peuter van 3,5 en papa en mama die vaak sporten is de was oneindig! Ik doe ook mee op facebook en insta. Uiteraard vrienden getagged

 • Dat zou wel van pas komen in een huishouden met veel kleine kinderen! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie.

 • Lijkt me super fijn. Heb zelf astma en had hiervan nog niet gehoord. Probeer het heel graag uit

 • Ik heb nog nooit met “Klok” gewassen. Maar zo te lezen een fijn wasmiddel, wat goed is voor een gevoelige huid en ecologisch verantwoord is! Ik maak graag kans op dit wasmiddel om het eens uit te proberen! ❤️❤️

 • Doe graag mee. Met een man met exceem en asma is dit misschien wel het wasmiddel. Zeker als het ook mijn was gewoon heel schoon en fris krijgt 🙂

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics