Thuisleven.com
Roman Kliniek Zuid- Tegen elke prijs.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Thriller > Kliniek Zuid 1- ‘Tegen elke prijs’

Kliniek Zuid 1- ‘Tegen elke prijs’

Voor mij ligt de roman ‘Tegen elke prijs’, het eerste deel van de boekenserie Kliniek Zuid. Voor de fans van Saskia Noort, Medisch Centrum West en Divorce zijn er veel raakvlakken. De verhaallijnen zijn belust op sensatie en dat werkt verslavend. Kliniek Zuid is een echte pageturner. Lees mijn recensie zonder spoileralert!

Kliniek Zuid- Tegen elke prijs

Nick de Koning (pseudoniem) schrijft als arts een serie over een privé kliniek in Oud- Zuid, een welgesteld deel van Amsterdam. De hoofdpersonen zijn gehuwd en eigenaar van een cosmetische kliniek. Caro is dokter en Robbert verzorgt de boekhouding. Alle clichés wat betreft het runnen van een onderneming, hoogopgeleid, welgesteld en gehuwd zijn passeren de revue.

Mijn ervaring met Kliniek Zuid

De dikke roman ligt stevig in de hand en wat fijn dat het lettertype groter is dan ik gewend ben. In het begin van de roman moet ik alle personages leren kennen. Ze krijgen een goede laag met karakterschetsen mee. Het duurt niet lang voor ik ze uit elkaar kan houden en leer kennen. De verwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Zakelijke en beslommeringen in de privé sfeer wisselen elkaar af. Dat is zo niet vreemd als je als echtpaar samen een toko runt. Het taalgebruik is bij vlagen doorspekt met medische terminologie. Dat vind ik als hoogopgeleide lezer prettig. De verhaallijnen blijven desondanks goed te volgen. ‘Tegen elke prijs’ is een aangename eerste kennismaking met Robbert, Caro en de kinderen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Verkrijgbaarheid en fans

Vanaf 13 december 2022 is het eerste deel van de romantische boekenserie Kliniek Zuid verkrijgbaar via Boekenwereld. Het boek is zowel fysiek als ebook te bestellen. Naar het volgende deel uit de reeks wordt al reikhalzend naar uit gekeken. Dit tweede deel van Kliniek Zuid wordt eind 2023 verwacht. Fans kunnen in de tussentijd Kliniek Zuid ook volgen via Instagram.

Boekinformatie

Kliniek Zuid
Deel 1 ‘Tegen elke prijs’
Nick de Koning
2022, VBK Media
ISBN 978 90 3252 013 7

Lees ook:

Lees jij graag romans?

#cadeautip #kliniekzuid #nickdekoning #boekstagram #pageturner #leestip #boekentip #booktoknl #mustread #lezenisleuk #boekcommunity

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics