Thuisleven.com
Kleur jezelf mindful
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > Kleur jezelf mindful – Jill Schirnhofer

Kleur jezelf mindful – Jill Schirnhofer

Op 15-jarige leeftijd ontwerpt Jill een agenda en later onder een label My life maakte ze een eigen schoollijn. In 2014 startte ze een kinderprogramma op NPO3. Op dat programma geeft ze kinderen leuke tips die je kunt gebruiken bij het tekenen of bij koken en bakken. Ook is ze actrice en speelt ze in de film misfit 1 & 2. Ook krijgt ze de hoofdrol van de film Elvy’s eigen wereld, het boek die hieraan vooraf ging is tevens uit haar handen gekomen. Op 29-2- 2020 won ze een Zapp Award voor beste film, voor haar rol in Misfit. Kortom een uiterst creatieve vrouw. Het mooiste van Jill is waarschijnlijk toch wel het gegeven dat ze anderen inspireert tot creativiteit. Het nieuwe boek “Kleur jezelf mindful”is hiervan het bewijs.

Kleur jezelf mindful – Jill Schirnhofer

Veel mensen kleuren omdat ze het een heerlijk rustgevend iets vinden. Even de gedachten ergens anders op toewijden of even lekker nergens aan denken. Met het boek “Kleur jezelf mindful” geeft Jill iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om zichzelf helemaal te verliezen in haar prachtige mindfulness-tekeningen en te ontdekken hoe rustgevend kleuren is.

Of je nu stiften, potloden of misschien zelfs met krijt wilt tekenen dat maakt op zich niets uit. Sterker nog combinaties van beiden geeft ook zo zijn bijzondere effecten. Tevens zijn er genoeg tekeningen met ruimte in het midden voor de echte creatievelingen onder ons die er een eigen twist aan willen geven. Ben jij gek op kleuren? Dan is dit boek zeker iets voor jouw!

Conclusie

Kleur jezelf mindfulMijn dochter kijkt weleens het programma van Jill en leest ook de boeken die ze schreef. Toen ik het boek persbericht van kleur jezelf mindful ontving, moest ik dan ook meteen aan haar denken. Ofschoon ze graag zelf tekent en dingen ontwerpt vind ze het ook leuk om haar potloden set te gebruiken.

De tekeningen die erin staan zijn leuk en ook goed bedacht. Maar vooral vind ze de schrijfletters erin mooi en inspirerend.

Informatie

Kleur jezelf mindful – Jill Schirnhofer
Auteur: Jill Schirnhofer
ISBN: 9789045217604
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.

Ben jij gek op kleuren?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

54 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics