Thuisleven.com
Decoreren met kerstverlichting.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Je huis decoreren met kerst en nieuwjaar

Je huis decoreren met kerst en nieuwjaar

Wanneer Kerstmis en Nieuwjaar eraan komen, is het tijd om je huis te versieren met een enorme kerstboom en wat kerstverlichting. Je kunt de kerstverlichting letterlijk overal in huis plaatsen. Als je dit lukraak doet, zal je huis er rommelig uitzien. Bovendien beïnvloeden de soorten kerstverlichting die je kunt krijgen bij een winkel zoals Kerstverlichtingbuiten.com ook de esthetiek die door die verlichting wordt gecreëerd. Dus voordat je besluit om je huis te decoreren met kerstverlichting, is het beter om enkele van de meest populaire categorieën kerstverlichting te leren kennen.

Kerst Netverlichting

De eerste categorie verlichting is kerst netverlichting. Netverlichting is een goede keuze als je struiken, bomen of zuilen tijdens de feestdagen wilt versieren. Deze verlichting bestaat uit strings die met elkaar verbonden zijn om een rooster te vormen. Je kunt dit rooster gemakkelijk over struiken hangen of om boomstammen wikkelen. Hierdoor is het snel en eenvoudig op te zetten. Voordat netverlichting bestond, moesten mensen veel lichtslingers om struiken, struikgewas en bomen wikkelen. Dit was tijdrovend en vereiste nauwkeurig werk om de verlichting gelijkmatig te verdelen. Nu de netverlichting uitgevonden is, kan de klus in een oogwenk worden geklaard. Dit omdat het de vorm van een net heeft.

Kerst IJspegelverlichting

Dan hebben we kerst ijspegelverlichting. Dit is een unieke en decoratieve optie om je huis of gebouw te verlichten. Ze worden meestal langs de rand van een dak of dakgoot gehangen en creëren het uiterlijk van prachtige ijspegels. Deze verlichting bestaat uit LED-slingers die variëren in lengte. Van 10 cm tot 40 cm voor elke hangende druppel. Deze druppels zijn verspringend geplaatst om natuurlijke ijspegels van verschillende groottes na te bootsen. Door ze langs een rand op te hangen, creëren de lichten een waterval-effect. Dit is vergelijkbaar met een reeks verlichte ijspegels. Een voordeel van het gebruik van kerst ijspegelverlichting is dat ze aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Dit zodat je meer lampjes kunt toevoegen zonder opnieuw te beginnen bij de stroomvoorziening. Het maakt niet uit als je wat lampjes tekort komt. Je kunt deze gewoon verlengen met een andere set ijspegelverlichting.

Kerst Lichtgordijnen

Lichtgordijnen zijn een leuke en handige manier om je ramen tijdens de feestdagen te versieren. Het zijn lichtsnoeren met kleine lampjes eraan die je aan de gordijnrails kunt hangen. Ze werken op lage stroom en je kunt ze in verschillende kleuren en stijlen krijgen. Sommige hebben zelfs een afstandsbediening en timer, zodat je kunt bepalen wanneer ze aan en uit gaan. Ze zijn energiezuinig en niet duur, dus je kunt je huis mooi versieren zonder veel geld uit te geven. Het is echt een leuke manier om je huis feestelijk te maken voor Kerstmis. Voor welke verlichting ga jij?

Lees ook:

Ben je ook zo’n fan van decoreren met kerst?

Afbeelding van Szabolcs Molnar via Pixabay

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics