Thuisleven.com > Kinderen > Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Knikkerbanen in een nieuwe jasje, dat is de beste manier om de nieuwe dozen van Hubelino mee te omschrijven. In elke doos vindt je alle elementen die nodig zijn voor een complete baan. Met een beetje creativiteit kun je ook je eigen baan bouwen of je voegt de elementen uit verschillende dozen samen om zo een unieke baan te bouwen.

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

In de doos van Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon vindt je de volgende onderdelen: 2 kanonnen, 24 baanelementen, 38 constructie-elementen, 4 knikkers, 2 basisplaten en de handleiding. Dit consturctieboekje bevat verschillende bouwinstructies. Zo kun je een stabiele constructie maken voor de

Met de uitbreidingsset Kanon ervaar je de ongetemde kracht van magnetisme. Verschillende constructies laten zien met welke kracht de kanon de stalen knikkers door de knikkerbaan laten schieten. Ook zullen hellingen en lastige sprongen geen obstakels meer zijn voor de knikker.

Magnetisme

Deze baan werkt door middel van de kracht van een magneet. Door een kogel tegen het tussenstukje te laten kaatsen, krijgt de kogel aan de andere kant een duw en rolt (met volle kracht) deze verder door de baan. Soms zelfs zo hard dat hij uit de baan vliegt (zie filmpje). Het is daarom des te interessanter om de juiste baan te construeren.

Alle elementen zijn compatibel met andere bouwstenen zoals LEGO, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.
Maak je een hoge baan? Een lage baan? Een snelle baan of probeer je de kogel zo lang mogelijk te laten rollen? jij bepaalt en jij doet!

Zoals alle producten van Hubelino is ook de uitbreidingsset Kanon in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

69 reacties

 • Wat leuk! Mijn oudste dochter is gek van wetenschap en ik denk dat ze dit dan ook zeer interessant zou vinden! Ze is bijna jarig, dus dit lijkt me een top cadeau! Ik waag een kansje <3.

 • Hubelino, het beste speelgoed dat we tot nu toe hebben gekocht voor onze Niek. Hij was al meteen superblij en blijft er nu al bijna twee jaar steeds weer mee spelen. Soms moeten we het even wegzetten zodat hij ook weer eens wat anders pakt maar Hubelino is en blijft favoriet. Hoe meer hoe leuker en eerlijk gezegd vinden wij, oma en opa, het ook superleuk. Als we samen met Niek aan het bouwen zijn dan vliegt de tijd gewoon voorbij. Hubelino is leuk, leerzaam en uitdagend.

 • Mijn zoontje heeft de oude hubelino, maar daarvoor moet je de ‘babyduplo’ pakken volgens hem. Dit zou geweldig zijn om de Hubelino weer hip te maken en voor het inzicht lijkt me dit ook geweldig speelgoed.

 • Dit is echt weer iets voor mijn kleine Bob de Bouwertjes , die hier regelmatig logeren bij mij (Oma) . Ze hebben altijd veel plezier met de Lego en Duplo en misschien kunnen ze die bouwstenen samen gaan gebruiken met de onderdelen van Hubelino.
  Ik hoop dat ik ze blij mag maken met deze uitbreidingsset Kanon.
  Doei! Oma Will

 • Wat een leuke uitbreidingsset. Onze 3 lieve kanjers hier, zijn echte bouwers daaraan beleven zijn veel plezier. En deze Hubelino staat hoog op de lijst van de Sint dit jaar deze set zou gaaf zijn…..duimen maar!

 • Wat een mooi en leuk speelgoed . Jammer dat ik het nog niet ken/niet gezien. Graag doe ik daarom mee aan deze super leuke winactie . Zou gelijk een mogelijkheid zijn om het uit te proberen . Het is weer eens wat anders dan de andere bekende merken . ( zijn ook heel mooi hoor) maar je wil eens iets heel anders. Heb me ook ingeschreven voor de knikkerbaan is ook super mooi .Nu maar vingers draaien.

 • Als oma van 9 kleinkinderen ben ik nog niet van alles op de hoogte maar wat lijkt mij Hubelino geweldig voor mijn kleinkinderen.Voor de jongste zeven kleinkinderen helemaal het einde.
  Kaatsen -vliegen -rollen -dat wordt samen dollen!
  Hubelino kom maar snel -wij zijn vast dol op dit spel!
  Oma en opa doen graag mee en willen ons enthousiasme delen met velen!

  dank je wel

 • Wat een leuke producten! Ik zou graag willen meedoen voor onze kleinkinderen, zodat ze bij oma ook weer iets leuks en nieuws kunnen bouwen

 • Dag allemaal,
  Een aantal jaren geleden zijn wij thuis enorme fan geworden van Hubelino. Als de kinderen in bed lagen, bouwden wij verder .
  Ik ben zelf leerkracht en ook op school hebben we hubelino aangeschaft. Er wordt enthousiast mee gespeeld. We hebben momenteel 4 kleuterklassen en moeten het materiaal dus rouleren. Dat is dan ook de reden dat we meedoen met deze actie! Als we winnen hoeven we minder vaak te ruilen
  Groetjes Nienke en een heleboel kleuters

 • Wat een super gaaf spul is dit. Lijkt me top.om te winnen.voor onze beverkolonie. 17 meisjes en jongens (5-7 jaar, kunnen zich hier super mee vermaken. Een gave baan bouwen en op deze manier alle gaatjes en hoekjes, en de trappen, in ons nieuwe clubhuis ontdekken. We gaan graag de uitdaging aan om een super sonische baan te maken.

 • Ik zou dit graag wille winnen voor de bevers van scouting. Wij hebben een nieuw gebouw, en de kinderen houden van bouwen met blokken en bouwen nu knikkerbanen van wc rolletjes. Dit zou een super aanwinst zijn voor onze groep. 12 kindjes leeftijd 5 tot 7 jaar.

 • Knikkerbanen, LEGO en magnetisme…waarom zouden kinderen nog naar school moeten om dingen te leren? Hierin zitten 1001 educatieve mogelijkheden verstopt en nog eens 1001 te verzinnen!

 • Dat is echt iets voor mijn zoontje! Bij opa en oma speelt hij ook altijd met een oude knikkerbaan. Hier kan hij echt creatief mee aan de slag, leuk dat het samen gaat met Lego.
  Ik ga het onthouden, als is winnen natuurlijk nog veel leuker 😉

 • Vorig jaar hebben mijn kinderen en ik ons hier uren mee vermaakt in het Continium (heel leuk museum!). Wat tof als we dit winnen en er thuis ook mee aan de slag kunnen.

 • Ooh wat gaaf!!
  We waren al 15 jaar druk met duplo( zou oud is de oudste)
  Bij de jongste kreeg duplo een nieuw leven met gewone hubelino baan oud en jong speelt heerlijk samen!
  Deze set zou duplo toch echt tot next level tillen!

 • Mijn meiden spelen gooien al jaren al hun creativiteit in de “gewone” Hubelino maar zijn wel toe aan iets nieuws. Hubelino Pi is een mooie opvolger en laat ze nou beide bijna jarig zijn… Kunnen ze mooi nog meer Pi vragen

 • Bouwen bouwen bouwen en ontdekken wat er dan gebeurt. Zo leuk!
  En hoe leuk, deze maand ben ik jarig, leuk verjaardagscadeau.

 • Jaaaa superleuk!
  Ik deed bij de vorige actie van Hubelino pi ook al mee voor mijn broertje Sven en ga het hier natuurlijk gewoon weer proberen! Omdat Hubelino ook al op mijn Sinterklaas lijstje staat voor mijn zoontje Daan zou het leuk zijn als ze beide iets kunnen krijgen! Denk dat het voor Sven ook heel leuk is zijn Lego eens op een andere manier te kunnen gebruiken

 • Met Legofans én knikkerbaanfans in huis is dit wel een ideale winactie voor ons gezin. Ik doe dus heel graag mee om kans te maken

 • Spelenderwijs op bouwavontuur! De tekening leren lezen en ontdekken hoe stevig een constructie kan worden of wanneer het in elkaar stort! Graag loot ik mee!

 • Hubelino is enorm leuk om te ontdekken hoe een bouwwerk blijft staan zonder in te zakken! Spelenderwijs spelen en een tekening leren lezen! Graag loot ik mee!

 • Wat een uitdagende speelset is dit voor onze kinderen! Lekker de fantasie gebruiken en bouwen in welke vorm je maar wilt. Graag loot ik mee want Hubelino is ook fijn uit te breiden!

 • Wat een geweldig product is dit! Wij zijn grote fan en doen graag mee om deze hubelino uitbreiding te winnen. Mijn duimen en die van alle kinderen van groep 4 draaien.