Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Knikkerbanen in een nieuwe jasje, dat is de beste manier om de nieuwe dozen van Hubelino mee te omschrijven. In elke doos vindt je alle elementen die nodig zijn voor een complete baan. Met een beetje creativiteit kun je ook je eigen baan bouwen of je voegt de elementen uit verschillende dozen samen om zo een unieke baan te bouwen.

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

In de doos van Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon vindt je de volgende onderdelen: 2 kanonnen, 24 baanelementen, 38 constructie-elementen, 4 knikkers, 2 basisplaten en de handleiding. Dit consturctieboekje bevat verschillende bouwinstructies. Zo kun je een stabiele constructie maken voor de

Met de uitbreidingsset Kanon ervaar je de ongetemde kracht van magnetisme. Verschillende constructies laten zien met welke kracht de kanon de stalen knikkers door de knikkerbaan laten schieten. Ook zullen hellingen en lastige sprongen geen obstakels meer zijn voor de knikker.

Magnetisme

Deze baan werkt door middel van de kracht van een magneet. Door een kogel tegen het tussenstukje te laten kaatsen, krijgt de kogel aan de andere kant een duw en rolt (met volle kracht) deze verder door de baan. Soms zelfs zo hard dat hij uit de baan vliegt (zie filmpje). Het is daarom des te interessanter om de juiste baan te construeren.

Alle elementen zijn compatibel met andere bouwstenen zoals LEGO, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.
Maak je een hoge baan? Een lage baan? Een snelle baan of probeer je de kogel zo lang mogelijk te laten rollen? jij bepaalt en jij doet!

Zoals alle producten van Hubelino is ook de uitbreidingsset Kanon in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

70 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics