Thuisleven.com > Kinderen > Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

Knikkerbanen in een nieuwe jasje, dat is de beste manier om de nieuwe dozen van Hubelino mee te omschrijven. In elke doos vindt je alle elementen die nodig zijn voor een complete baan. Met een beetje creativiteit kun je ook je eigen baan bouwen of je voegt de elementen uit verschillende dozen samen om zo een unieke baan te bouwen.

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

In de doos van Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon vindt je de volgende onderdelen: 2 kanonnen, 24 baanelementen, 38 constructie-elementen, 4 knikkers, 2 basisplaten en de handleiding. Dit consturctieboekje bevat verschillende bouwinstructies. Zo kun je een stabiele constructie maken voor de

Met de uitbreidingsset Kanon ervaar je de ongetemde kracht van magnetisme. Verschillende constructies laten zien met welke kracht de kanon de stalen knikkers door de knikkerbaan laten schieten. Ook zullen hellingen en lastige sprongen geen obstakels meer zijn voor de knikker.

Magnetisme

Deze baan werkt door middel van de kracht van een magneet. Door een kogel tegen het tussenstukje te laten kaatsen, krijgt de kogel aan de andere kant een duw en rolt (met volle kracht) deze verder door de baan. Soms zelfs zo hard dat hij uit de baan vliegt (zie filmpje). Het is daarom des te interessanter om de juiste baan te construeren.

Alle elementen zijn compatibel met andere bouwstenen zoals LEGO, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.
Maak je een hoge baan? Een lage baan? Een snelle baan of probeer je de kogel zo lang mogelijk te laten rollen? jij bepaalt en jij doet!

Zoals alle producten van Hubelino is ook de uitbreidingsset Kanon in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Win

Wij mogen van Hubelino één Hubelino Pi uitbreidingsset kanon verloten onder onze lezers. Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs? Heel simpel: een hele leuke reactie achter laten onder dit artikel, tevens vinden we het niet erg als je ook bij andere blogs een reactie achter laat. Heel leuk zelfs.

Maar dat is nog niet alles! Wij mochten namelijk ook de Hubelino Pi bouwset M reviewen én ook hiervan verloten we één doos onder de lezers.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 18 september 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Partner van Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen.

68 reacties