Thuisleven.com

Hubelino Pi bouwset M

Intussen kunnen we tot zeven volle bananendozen tellen, als het aankomt op Lego®. Vijf dozen kunnen zonder enige moeite gevuld worden door de oudste zoon, een doos door de meiden en een doos kan met moeite worden gevuld door de jongste zoon. Ofschoon het allemaal Lego® dozen zijn die compleet als set gekocht zijn (denk aan de Pirates of the Caribbean boten, het Frozen kasteel en een treinenset) is van het grootste gedeelte alles uit elkaar. We hebben een periode gehad dat ik zelfs geen Lego® blokje meer kon zien en heb ik zelfs op het punt gestaan om alles in één koop weg te doen.

Al met al is het wel duidelijk bij de kinderen dat er geen Lego® meer gekocht wordt en ze eerst maar eens alles in elkaar moeten bouwen om zo weer de waarde op peil te krijgen.

Jarige

En dan is de jongste zoon jarig. Intussen een tiener (11 jaar) met maar heel weinig wensen. Als er gevraagd wordt wat hij graag als cadeau wilt dan heeft hij uren nodig om iets te bedenken. Dat is op zich niks nieuws, zo is hij al van kleins af aan. Er zijn maar weinig dingen nodig om hem gelukkig te houden. Als we hem, na de zoveelste keer, nog eens vragen wat hij graag wilt hebben komt hij met een zucht. Ik wil wel iets maar ik mag het niet. Uiteraard vragen we door en dan komt het verlossende woord eruit: “Ik wil graag Lego®”.

Afspraak is afspraak

Aangezien er in huis een afspraak is gemaakt dat er weer Lego® gekocht mag worden nadat 75% weer in elkaar zit als set, vind ik de vraag van hem dan ook erg lastig. En dan stuit ik bij Hubelino op de perfecte oplossing een Hubelino Pi bouwset.

Hubelino

Wellicht komt de naam Hubelino je wel bekend voor? Dat zou ook zomaar kunnen. Hubelino volgen we bij Thuisleven al langer en is in de loop van de tijd alleen maar groter en groter geworden. Maakten ze eerst de Hubelino bouwsets, die compitabel zijn met Duplo®, volgden al snel educatieve sets, denkspellen en zelfs pakketten voor scholen. En nu is er Hubelino Pi.

Hubelino Pi bouwset M

Als je gek bent op Lego® en ook fan bent van een knikkerbaan dan moet je dit in huis hebben. De Hubelino Pi pakketten zijn namelijk bouwsets die compitabel zijn met Lego® en waarmee je de vetste knikkerbanen kunt maken. Uiteraard is er, voor de dummy’s onder ons, een beschrijving bij van een te maken knikkerbaan. Zo maak je in elk geval al één hele vette baan.

In de doos vind je 29 baanelementen, 65 bouwstenen, 1 basisplaat, 4 stalen knikkers en één instructieboekje.

Door de constructiestenen op een slimme manier te gebruiken, worden deze een onderdeel van de baan. De constructiestenen zijn voorzien van gaten waar de stalen knikkers door heen rollen.
Met de knikkerbaanset M leer je tips en trucs om echt bochtige banen te maken, inclusief steile bochten.

Ben jij Hubelino fan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

128 reacties

 • ❤️Een mega gave prijs waar vooral onze oudste erg happy mee zal zijn!. Hij is dol op constructie en deze baan is wel echt mega tof!❤️

 • Leuk leuk leuk! Mijn zoontje gaat hier dolblij mee zijn als hij dit wint! Hij is in november jarig dus een perfect verjaardagskado.

 • Leuk! Wil graag winnen voor onze kleine Abeltje 🙂

  Zouden jullie trouwens dit soort winacties niet beter op Facebook/Insta kunnen doen? Dan vergroot je je bereik door een groot aantal reacties en dat zien andere mensen dan weer, zodat je likers weer groeien…etc etc.

  Succes met groeien!

 • Ik zou hier wel een heel lang verhaal kunnen typen over mijn kleinzoon Niek die al vanaf zijn derde jaar helemaal gek is van alle soorten knikkerbanen maar eigenlijk zou ik deze Hubelino Pi bouwset gewoon heel erg graag voor hem winnen. Daar zouden jullie en ik hem zoooo blij mee maken.

 • Wat een gave winactie, graag loot ik mee voor mijn neefje om hem te verblijden met dit prachtige set. Facebook of iets dergelijks heb ik niet maar ben een actief lid, kijk dagelijks op jullie blog, en laat inhoudelijke reacties achter. Ik ga duimen voor woensdag!

 • Geweldig,
  Wij hadden de Hubelino voor op de duplo al ontdekt maar wisten niet dat dit er ook was voor Lego.

  Hier zijn er grote Lego liefhebbers in huis. Deze set ziet er heel uitdagend uit en ik vraag me af hoeveel uren ze hier mee gaan onderzoeken.

 • Wat een super toffe actie… Deze zou te gek zijn voor onze 4 mannen die gek zijn op bouwen en nieuwe constructies bedenken… Dat gaat met deze knikkerbaan wel lukken denk ik…

 • Mijn legobouwer wordt binnenkort 12 jaar, net een jaartje ouder… En hij geeft ook niet snel aan wat hij wilt, maar wat hij krijgt, daar is hij dankbaar voor. Een heerlijke knul. Ik weet zeker dat hij dit geweldig leuk vindt!

 • Ik heb hier vaak een kleine Bob de Bouwer in huis, die altijd graag bouwwerken maakt met allerlei materialen.
  Met dit bouwpakket van Hubelino weet hij ook wel wat hij moet doen.
  Als hij het af heeft, dan kan hij samen met zijn zusje spelen, wat hij als grote broer graag doet. Misschien kunnen ze er samen met de Lego en Duplo die ze hebben, er nog wat bij bouwen.
  Twee kleine en handige Bob de Bouwers heb ik dan.
  Heel graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

 • Graag zou ik een kans willen maken voor mijn kleinkinderen, zo hebben ze bij oma ook iets nieuws om te ontdekken en te creëren

 • Zou super zijn, lange tijd was Hubelino zeer in trek maar het blijft nu al een tijdje liggen nu hij te oud is voor Duplo. Zou super zijn als we kunnen overstappen PI om in combinatie met de Lego te gebruiken.

 • Mijn dochter speelt nog steeds uren met haar lego, maar mijn zoon kruipt liever achter de pr. Het kost zoveel strijd om hem van dat scherm los te weken wanneer zijn tijd op is. Misschien dat dit genoeg actie aan zijn lego geeft om hem weer enthousiast te krijgen.

 • deze hubelino winnen zou super zijn voor onze zoon en zijn broertje! ik he pas de gewone hubelino ontdelt en dit zou een toffe aanvulling zijn.

 • Ik loot graag mee, knikkerbanen en lego zijn hier favoriet, een mooiere combinatie van beiden met Hubelino Pi bestaat er niet.

 • Wat een prachtige combinatie.. en lego, en een knikkerbaan die je zelf in elkaar zet. De fantasie kan hierbij helemaal op de loop gaan. Ik zie de kinderen zich hier al uren mee vermaken..

 • Wow.wat een super gave actie! Wat zullen ze daar hier veel plezier van beleven. Voor mama ook heerlijk als de kids uren op zolder zitten te spelen

 • Super leuk voor mijn 2 kleinzonen. Ze hebben een paar dagen geleden een zusje gekregen en met deze set zijn deze 2 mannetjes uren zoet, ideaal dus!! Want met de winter in aantocht zullen ze vaker binnen spelen, dus dit spel is zeer welkom.

 • Wauw, wat een gave prijs! Jouw omschrijving van je zoon komt erg overeen met de mijne, die in oktober jarig is. Hij zou dit pakket geweldig vinden, dus ik doe graag mee

 • Wow wat is dit gaaf om te winnen. Mijn oudste zoon van 8 wil graag lego ontwerper worden, dan kan hij hier mooi mee oefenen om van zijn bestaande lego sets iets nieuws te creëren. Wat is er nu cooler als dat dan ook nog eens knikkeren wordt!

 • Dit doet me denken aan mijn eigen jeugd, dit soort spellen zijn heel wat leuke en educatiever als de computergames van tegenwoordig. Hopelijk kan ik onze kinderen hiermee blij maken en ze weer leren spelen ipv gamen.

 • Leuk blog weer om te lezen. Bijna Legoland in huis dus zo te lezen

  En een geweldige leuke set deze Hubelino Pi! Wij doen heel graag mee met deze Winactie en zouden er heel blij van worden.

  Zoon van 10 en dochter van bijna 7. Gaaf verjaardagscadeau voor dochter of een leuk cadeau straks om te geven in december.

  We gaan duimen ❤️

 • Deze bouwset zal mijn zoontje geweldig vinden! Kan hij mooi zijn fantasie er op los laten om met de Lego stukken te bouwen en een mooie knikkerbaan te maken. Super leuk! Dat is iets leuks om samen te doen.

 • Oh, dit is wel een heel leuke set. Ik snap dat je jongste hier heel blij mee zal zijn. Ook hier enkele kleine meidjes én volwassenen die hier zeker veel lol mee zullen hebben.

 • Is it a bird? Is it a plane? No, it’s a Superduper Te Gek Gave Snelle Hubelino Knikkerbaan! En laat ik er nou net onwijs veel zin in hebben om dit te winnen! Dan kan ik niet alleen zoonlief, maar ook een heleboel andere kinderen hiermee mooie uitdagingen aanbieden!

 • Wauw, wat een gave set! En een leuk idee om te onthouden voor de laatste maand van het jaar!
  Hier is Lego en Playmobil ook favoriet. Maar ze spelen er dan ook heel veel mee, vooral in de koude, natte wintermaanden.
  Ik ga duimen!

 • Ik spaar al jaren knikkers en heb ze werkelijk in alle kleuren en maten.
  Hoe leuk zo het zijn om ook deze stoere knikkerbaan te hebben zodat mijn kleinkinderen nog meer plezier met mijn knikkers kunnen beleven.

 • Zo gaaf, een knikkerbaan die past op Lego. Met hier 4 kinderen in huis herken ik me ontzettend in je verhaal! De kinderen vinden het geweldig om de nieuwe sets op te bouwen, spelen ermee, maar als het weer uit elkaar gehaald wordt, is het toch lastig om alles weer op te bouwen. Ik help ze daarmee door de sets weer uit te zoeken. Dan bouwen ze de boel wel weer op. Is wel een avondvulle d werkje, haha. Dus ik zou deze baan graag voor mijn kinderen winnen. Zodat zij van alle lego een geweldige baan kunnen bouwen en ik weer een avondje voor mezelf heb .

 • Jaa leuk, ik doe graag mee voor mijn groep 3 kinderen. Deze week gestart met school en vinden het ook nog leuk om lekker te spelen en daarom doe ik graag mee om deze knikkerbaan te winnen

 • Woooooo dat is er eentje waar ik heel graag voor mee wil doen! Ik werk nu in groep 4 van basisschool De Berenburcht uit Oostburg en ik weet zeker dat de kinderen dit te gek zouden vinden. Wij gaan duimen met z’n allen!

 • Onze Kevin is een groot legofan. Hij heeft de knikkerbaan die je kan combineren met duplo. Maarja duplo is niet voor grote stoere jongens Hier thuis is het altijd een zoete inval met kindjes die komen spelen, met deze set zullen het er vast nog meer worden

 • voor mijn 2 oudste kinderen zou dit heel leuk zijn. ze maken de cratiefste bouwerken met duplo en lego. deze knikkerbaan is ook leuk om hun broertje mee te entertainen

 • Ik heb thuisleven al een tijdje in het vizier en het volgen daarvan brengt mij heel veel plezier. Leuke ideeën en tips, zelfs gratis producten van campina tot chips. Ook de prijzen die er te winnen vallen zijn niet mis. Nu ook nog een geweldige hubolino bouwset met knikkerbaan dus ik hoop voor mijn zoon dat ik niet achter het net vis. We vieren bijna zijn verjaardag en met dit cadeau begint de dag met een grote glimlach. We gaan een geweldige dag beleven en hopelijk mede mogelijk gemaakt door thuisleven.

 • Wat leuk, dat de Lego zo weer een nieuwe bestemming krijgt! Wij waren fan van de duplovariant hiervan, maar dat wordt wat te simpel voor onze bouwer. Het zou een heel leuke uitdaging zijn als hij de Legovariant kan gaan gebruiken! EN als het wat voor hem is, kunnen we het met zijn verjaardag in november uitbreiden.

 • Tijmen onze zoon van 7 jaar, 23 september 8 jaar, wil graag de volgende stap maken. Nu heeft hij nog de hubelino met dublo, wat is het stoer als je 8 bent om te spelen met hubelino Pi met de Lego.

 • Als moeder van 2 jongens ben ik fan van uitdagingen. Nu hebben wij de duploversie al in grote bakken staan, waar mijn oudste van 8 nog steeds mee meespeelt als de jongste eraan begint en hoe gaaf zal het zijn als de lego variant geïntroduceerd kan worden bij ons thuis!! De duplovariant kan dan naar ons nichtje doorstromen. 3 kids blij, super!

 • Ohhhh heel graag voor mijn zoontje die ook groot fan is van de ‘oorspronkelijke’ hubelino, maar daar nu een beetje te groot voor wordt.

 • Wow heel graag voor me mannetje die in november 6 word en ook die maand grote broer word dubbel feest.
  Hij is gek op t bouwen met hubolino ok en deze set zou er ook heel mooi bij passen bij zijn mooie bouw creaties.

 • Oh dat is echt super gaaf voor Sem. Hier veel Duplo de deur uit gedaan, maar nog niet alles vanwege de hubelino. Wel ook al flink veel Lego in huis. Dit zou dus een ideaal moment zijn om dan ook van knikkerbaan over te stappen.

 • Deze bouwset van Hubelino, geef ik graag mijn 3 kanjers cadeau.
  Leuk om ze dit te geven, dankzij de leuke acties en blogs van thuisleven.
  De oudste is jarig volgende week dus wat zou dit verrassing zijn voor hem,
  de liefste zoon en grote broer die ik ken.
  Kan hij bouwen met zijn kleine zus en broer, want bouwen dat vinden ze allemaal superstoer!

 • Wauw!!
  Hier grote lego fans❤
  En denk dochters en gastkinderen zo’n knikkerbaan van lego ook geweldig vinden
  Doe dus heel graag mee

 • Dat is pas een leuke knikkerbaan ! Eindelijk eens eerst uitdagend bouwen en pas dan gaan knikkeren. Dat zouden m’n kids super leuk vinden…

 • Wow, mijn dochters zouden dit helemaal geweldig vinden!
  Ze hebben al een kleine set van Hubelino waar ze dolgraag mee spelen. Echter missen ze de mogelijkheid om de hoogte in te bouwen. Nou zijn ze erg creatief, maar ik zou het tof vinden als ze niet mijn kasten leegtrekken om toch met allerlei spullen wél die hoogte te bereiken haha. Dus ik vind het heel mooi dat deze speelser er is en maak graag kans voor mijn creatieve meiden!

 • Wat supergaaf! Vooral zo leukdat ze dan door kunnen met de duplo want ook hier kratten vol. Doe graag mee om onze jongens te verrassen!

 • Wow, wat gaaf! De baan die met duplo te combineren is is ook al zo leuk. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Leuke aanvulling op lego.

 • Ik doe mee voor dochter Julia.

  Zij is dol op bouwen en op knikkers. Hopelijk laat ze het bouwsel heel en licht niet alles door de hele kamer..

 • Hubelino is supermooi spul. Voor de kids op mijn werk zou ik dat nog heel graag willen hebben. Hoe leuk als je wint dan.
  Nu ga ik superhard duimen om te winnen.

 • Tot voor kort wist ik niet dat hubelino ook voor Lego bestond. Vorige week waren we in Gouda (daar in de buurt op vakantie). Daar is een super gave Lego winkel (aanrader om heen te gaan) waar het op de toonbank stond. De kids vonden het super! En wilden het wel hebben.
  Ik heb gezegd: zet maar op je verlanglijstje voor je verjaardag. Het zou fantastisch zijn als ik ze onverwachts kan verrassen.

 • Wauw wat zal mijn neefje (word denk ik ingepikt door zijn grote zus hihi) blij met mij zijn als tante als ik deze Hubelino Pi knikkerbaanset win! En ik natuurlijk ook als ik die lach dan zie!

 • Dit is echt leuk. Zelf opgegroeid met Lego, is dit nu erg leuk voor onze kinderen. Ook al hebben ze verschillende leeftijden, dit vinden ze allemaal geweldig

 • Wauw wat een geweldige winactie . Ik doe graag mee!

  Uren plezier voor papa met z’n meiden. Superleuk voor pakjesavond.

  We hebben een hubelino knikkerbaan met uitbreidingssets (die op de duplo past) en papa wil altijd helpen want het kan altijd nog mooier en beter hihi.

  Groetjes Anita

 • wow dit is echt een leuke actie. ik doe mee voor mijn zoontjes. Ze zijn dol op lego en knikkerbanen. Zeer goede combinatie.

 • Super gaaf! Mijn jongens doen niet aan ‘knikkertijd’ zij hebben altijd knikkertijd. Kunnen zich uren ermee vermaken met allerlei bedachte spelletjes en regels.
  Deze baan is dus hartstikke leuk en welkom!

 • Mijn meiden spelen al jaren met veel plezier met Hubelino en zodoende kreeg de Duplo een tweede leven. Inmiddels hebben ze ook flink wat Lego en wat zou het leuk zijn als ze dit ook icm met een knikkerbaan kunnen gebruiken. En laat ze nou ook nog jarig zijn deze maand… Wat zou het tof zijn om ze blij te maken met deze mooie set

 • Dat ziet er wel heel leuk uit! Hij heeft laatst bij opa en oma met een oude knikkerbaan kennis gemaakt en hij was helemaal enthousiast. Het zou leuk zijn om thuis ook creatief met een knikkerbaan aan de slag te gaan. Ik denk dat zijn papa het stiekem ook heel leuk zal vinden. Volg op FB en Bloglovin

 • wauw, onze oudste zoon is ook helemaal gek op lego, inmiddels ook al een mooie collectie opgebouwd in zijn 7 levensjaren. Deze knikkerbaanset zou hij geweldig vinden, hij speelt op school vaak met dit soort banen. met deze supercoole baan is hij vast uren zoet samen met zijn kleine broertje!

 • Ik zou deze heel graag winnen voor mijn twee kinderen van 7 en 4. Hoewel ze nog jong zijn is de duplo inmiddels ontgroeit. Ik zou het graag wegdoen, want er wordt alleen nog met lego gespeeld. Maar ja, dan hebben we geen duplo meer voor de hubelino baan, en die willen ze niet missen. Dit zou ideaal zijn voor hun (en deze mama is stiekem ook fan van knikkerbanen).

 • Ik wil toch even zeggen dat ook ik Lego nog heel erg mooi speelgoed vind. Zeker nu er steen nieuwe ontwerpen / onderwerpen en grote en kleine steentjes . Prachtig goedje. Wat betreft de winactie doe ik heel graag aan mee. Inderdaad prettig even iets anders. Wel een hele leuke actie.

 • Wat een supertoffe winactie! Ik zou dit zo graag winnen voor mijn zoon van 4, die vooral bezig is met voelen, kijken en luisteren. Hij kan door een beperking nog niet praten enz. En hij zou hier ontzettend vrolijk van worden en ik natuurlijk ook!

 • Oh super leuk. Wij hebben gewone Hubelino en leuk maar nog best lastig maar mijn zoon van bijna 5 vindt de duplo voor baby’s en die moest verhuizen. Dan is hubelino minder snel gepakt. Gewone lego wel in overvloed, dus deze zet zou geweldig zijn.

 • Ideaal om de hersentjes te prikkelen! Tot op heden enkel kennis gemaakt met de gewone Hubelino (die op Duplo past), dus heel benieuwd naar deze nieuwe set, waarbij papa en zoon leuke creaties kunnen maken <3

 • Super leuke set! Mijn zoon is eind deze maand jarig en dit zou een perfect kado zijn. Hij heeft al veel Duplo en dit past er precies bij.

 • Dit zou een geweldig leuke uitbreiding zijn voor onze Hubelino. De kids spelen hier zo veel mee. En nieuwe bouw en speel uitdaging is meer dan welkom. Het perfecte speelgoed bij herfstachtig weer, om lekker binnen te bouwen

 • Wat een mega gave set zeg! Je verhaal over de Lego is wel heel herkenbaar, hier heel veel Lego Friends wat nu maar ‘staat te staan’, maar kunnen het niet over ons hart verkrijgen om het weg te doen, want af en toe is het ineens ook weer helemaal leuk!
  En elke nieuwe set is in de winkel toch ook wel weer het waard om uitgebreid te bestuderen haha.
  Weet zeker dat mijn meiden (en papa) van deze set heel gelukkig zouden worden, is een hele leuke uitdaging!

  • Ik vind Lego echt mega leuk. Zolang het in elkaar zit en ze er leuk mee spelen. Maar al die losse stenen door het hele huis heen…
   Aarrghhh.
   Wel leuk ook dat ik niet de enige moeder ben die zich eraan stoort.

  • Lang leve de schooltijden, huiswerk enzovoorts.
   Zo nu en dan regelen dat alle kinderen op dezelfde dag ergens kunnen spelen en dan kan mama lekker spelen 🙂

 • Jaaaa dit zou ik super graag willen winnen voor mijn Tygo van 5!!!! Hij is er al verliefd op sinds hij er kennis mee maakte bij monkeytown. Mijn jongetje zou hier uuuuuuuren mee kunnen spelen (en dat is knap voor een jochie met ADHD ). Fingers crossed!

 • Oh dit zou werkelijk te gek zijn voor de verjaardag van Lucas en Eva op 5 december. Hier zou ik zeker punten mee scoren

 • Deze zouden we heeeeeel graag willen winnen om de duplo weer nieuw leven in te blazen! Lekker weer creatief aan het bouwen en spelen.

 • Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor onze 3 kinderen. Bij opa en oma is er sinds kort een Hubelino knikkerbaan. Ik dacht dat vooral onze zoon van 5 dit super leuk vond maar ook onze dochter van 10 is er iedere keer mee bezig, zo leuk om te zien! Wat zullen ze blij zijn als ze thuis deze mooie set zouden hebben

 • Onze 3 zonen zijn echt legofans. De hubelino voor duplo hebben we al in huis, maar onze oudste van 9 zou graag de pi versie willen hebben

 • Heel gaaf voor onze jongens! Met name de 9jarige kan hiermee de legoverzameling weer onder het stof vandaan halen. En zeker weten dat zijn broertje hem graag helpt!

 • Onze pleegzoons zouden hier heel blij van worden. Bovendien zou ik de baan ook bij mijn talentenleerpunt op school en in de klas kunnen gebruiken. We hebben thuis ook de grote hubelino voor de jongste.
  Als een raket knikkers afschieten en bouwen wie wil dat nou niet.
  Jullie delen de hubelino met mij natuurlijk deel ik jullie Posts.

 • OWWW Deze zou ik heel heel heel erg graag willen winnen voor Stefan en Jeroen. Met name Jeroen is met zijn ASS trekken gefacineert door de bewegingen van knikkers, auto’s ed in bepaalde patronen en ritmes. Hij zou dit helemaal geweldig vinden! Ik kende het merk nog niet maar deze komt zeer zeker op nummer 1 v op hun lijstje voor de sint!

 • Ohh deze zou ik wel héél graag willen winnen voor mijn broertje Sven! Hij weet ook nooit wat hij hebben wil en dit vind hij vast geweldig! De originele Hubelino staat al op mijn Sinterklaas lijstje voor mijn zoontje Daan!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics