Thuisleven.com
meubelomgeving
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > Het leven in huis begint met een fijne meubelomgeving

Het leven in huis begint met een fijne meubelomgeving

Onze verhuizing ging nogal snel. Binnen een maand nadat we zijn gaan kijken was de koop beklonken bij de notaris. Zodoende hebben we al onze meubelen verhuisd zonder eerst uit te zoeken en selecteren. In het nieuwe huis werd het pas passen en meten en hebben we wat met de meubelen geschoven. Er zijn wat kasten de deur uit gedaan en er kwamen nieuwe meubels voor terug. Nu ruim een half jaar later maken we pas op de plaats en kijken we eens rustig naar het resultaat.

De inrichting van onze huiskamer

Die kasten zaten afgeladen vol met gezelschapsspellen en puzzels. Deze dressoirs hebben we op de weggeefhoek aangeboden om gratis af te laten halen. De spellen, het klei en de puzzels hebben we naar de vliering gebracht om later op ons gemak eens allemaal uit te sorteren en de keuze te maken voor weg doen of gebruiken. Onze favoriete spellen hebben we natuurlijk binnen handbereik in de kast in de huiskamer. Wat andere spellen rouleer ik eens in de zoveel tijd.
Dan ruimen we de zitplaatsen in. Eerst bepalen we de plek waar we het televisiemeubel willen hebben, dan onze fauteuils en tenslotte de bank. Dat past allemaal prima en we genieten van een heerlijk huis met een fijne lichtinval. En wat is het hier lekker rustig en ruim opgezet.

Iedereen wil graag een fijne meubelomgeving

Een ieder wil graag lekker wonen, maar hoe creëer je dat nu? Dat is te bewerkstelligen door meubels te gebruiken die bij je passen. Het begint bij het kiezen van één meubelstijl, dat maakt de kans groter dat alles bij elkaar past. Deze eenheid zal meer rust brengen dan een bonte verzameling meubelen in verschillende kleuren en materialen. Daarnaast is het natuurlijk handig als de meubelen ook in de betreffende leefruimte passen. Kies je voor een driezitsbank of worden het losse zetels? Wil je een grote salontafel of meerdere losse bijzettafels?
Bij Goossenswonen.nl kan je een adviesgesprek met een interieurspecialist aanvragen. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een plattegrond van de woonkamer en een moodboard waarop je je smaak hebt geplakt aan de hand van losse afbeeldingen. Aan de hand van de foto’s, kunnen ze bepalen hoe de lichtinval is en wordt daar rekening mee gehouden.

Lees ook:

Heb jij een fijne meubelomgeving?

Bron afbeelding: Pixabay

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • De juiste meubels in je huis is inderdaad ontzettend belangrijk. Wij hebben ook onze meubels meegenomen van ons huurhuis en merkten toen we hier woonden dat het helemaal niet past zoals daar. Voorlopig doen we het ermee, omdat de plannen voor de renovatie voor gaan. En met een kleine kindje in huis zijn nieuwe meubels ook niet altijd een goed plan. Dus wachten we even en dromen ondertussen lekker weg 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics