Thuisleven.com
Harry Potter Trivial Pursuit, spellenreview.
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Partyspellen > Harry Potter Trivial Pursuit, spellenreview (winactie)

Harry Potter Trivial Pursuit, spellenreview (winactie)

De wereld van Harry Potter heeft miljoenen mensen betoverd, jong en oud, over de hele wereld. Het is een universum vol magie, avontuur en intrigerende personages. Voor degenen onder ons die diep in de tovenaarswereld willen duiken, is er een geweldige manier om onze kennis en liefde voor alles wat met Harry Potter te maken heeft te testen en te verbreden – Trivial Pursuit: Harry Potter Edition. In dit artikel gaan we dieper in op dit betoverende spel, mijn persoonlijke ervaringen ermee, waar je het kunt vinden en nodigen we jou uit om je eigen kennis te testen en te delen.

Trivial Pursuit: Harry Potter Edition

Trivial Pursuit: Harry Potter Edition is niet zomaar een bordspel; het is een magische reis door de rijke wereld van J.K. Rowling. Het spel bevat 600 vragen over alle aspecten van de Harry Potter-boeken en -films. Je kunt je kennis testen over spreuken, personages, locaties, magische wezens en nog veel meer. Het spel wordt geleverd met zes verzamelbare kaarten en een speciale dobbelsteen met de kenmerkende kleuren van Trivial Pursuit.

Mijn persoonlijke ervaring

Wat vind ik van Trivial Pursuit: Harry Potter Edition? Laat me beginnen met te zeggen dat ik een enorme Harry Potter-fan ben, dus dit spel is voor mij een droom die uitkomt. Het is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Om de vragen correct te kunnen beantwoorden, moet je niet alleen de details uit de boeken en films kennen, maar ook wat trivia over de totstandkoming van de films en de acteurs die ze tot leven brachten.

Een van de beste aspecten van dit spel is dat het je taalvaardigheden kan verbeteren als je ervoor kiest om het in het Engels te spelen. Veel van de vragen en antwoorden zijn in het Engels, dus als Engels niet je moedertaal is, is dit een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren. Je leert niet alleen nieuwe woorden en uitdrukkingen, maar je oefent ook met luisteren en spreken.

Een tip die ik kan geven, is dat dit spel het beste gespeeld kan worden met mede-Harry Potter fans. Als je tegenover andere fans zit, wordt het spel een echte uitdaging, omdat iedereen zijn best zal doen om te winnen. Het wordt niet alleen een wedstrijd van kennis, maar ook een kans om te pronken met je diepgaande kennis van de tovenaarswereld.

Harry Potter Trivial Pursuit.

Durf je de kennisuitdaging aan?

Nu je meer weet over Trivial Pursuit: Harry Potter Edition en mijn persoonlijke ervaring ermee, is het tijd om een uitdaging aan te gaan. Ben je klaar om je kennis van de tovenaarswereld te testen? Of ben je gewoon nieuwsgierig om te zien hoeveel je weet over de avonturen van Harry, Ron en Hermione? Het maakt niet uit of je een doorgewinterde fan bent. Of net begint aan je reis door de wereld van Hogwarts. Dit spel is gegarandeerd een magische ervaring.

Dus, welke vraag zou jij aan je medespelers willen stellen? Heb je een favoriet Harry Potter-moment dat je wilt delen? Laten we samen de magie van Harry Potter vieren en onze kennis delen in deze geweldige reis. Door de wereld van Trivial Pursuit: Harry Potter Edition.

Win Trivial Pursuit Harry Potter

Thuisleven mag 3 x het spel Harry Potter Trivial Pursuit verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 2-6-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.
Kijk hier voor meer winacties op Thuisleven of neem een kijkje op PrijsvragenGala.nl.

Lees ook:

Heb jij als een Trivial Pursuit gespeeld?

Foto’s: Miranda de Jong

Vera

Ik ben 17 jaar en volg de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik creatief veel bezig zoals koken, bakken, schminken, spelen, knutselen, etc.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

 • De boeken van Harry Potter zijn al een tijdje geleden geschreven en de films zijn ook al aantal jaartjes oud. Maar toch leeft het nog steeds onder de jeugd met spellen en gadget. Ik heb de Harry Potter boeken van het begin toen het uitkwam gelezen. Vind het steeds nog geweldig. Al lees ik nu de Commeron Strike boeken van Rowling ook een aanrader want het is en blijft een geode schrijfster. Graag wil ik dit spel winnen kijken of ik nog wat weet over Harry en misschien weer nieuwe dingen ga ontdekken.

 • Welke vraag ik zou willen stellen: Bij welke afdeling hoop jij dat de sorteerhoed je zou indelen?

  En of mijn dochter en ik Harry Potter fans zijn. We zijn afgelopen meivakantie (omdat ze 12 jaar werd en basisschooltijd afsluit) naar Londen geweest omdat ze heel graag de Warner Brothers Harry Potter filmtour wilde zien. Het was geweldig, echt een aanrader. Deze Trivial Pursuit HP hebben wij nog niet dus doe graag mee want daar kan ik mijn dochter zeker blij mee maken. Ik heb vroeger de gewone versie wel eens gespeeld maar zal de spelregels wel weer moeten opfrissen.

 • Ja, ik heb jaren geleden vaker de ‘gewone’ Trivial Pursuit. Deze Harry Potter versie lijkt mij ontzettend leuk voor onze dochter, ze is dol op spelletjes én Harry Potter. Kortom, ik maak graag kans.

 • Ikzelf heb helemaal niks met Harry Potter,maar ik ken iemand die alles weet over Harry, de boeken heeft gelezen en alle films heeft gezien , kortom een Harry Potter gek is. Als ik het win, weet ik er wel raad mee…..

 • Wauw, dit lijkt me echt een knaller van een spel! Lucas, Eva en ik zijn helemaal verzot op Harry Potter en spelletjes dus ik duim heel hard voor ze. Lekker de schermen weg en spelletjes spelen!

 • Super gaaf voor onze mega grote fan onze dochter Noor die ook nog eens bezig is met Engels leren

 • Dit is een van mijn favoriete spellen en dan ook nog eens in een geweldige Harry Potter versie – hoe leuk is dat!

 • Wat gaaf! Ik doe graag mee! Mijn dochter is enorm fan van Harry Potter. Onze jongste zoon doet graag met haar mee. En natuurlijk hebben ze de liefde niet van een vreemde. Mama is enorm fan van Harry Potter!

 • Wat een geweldig spel, ik doe graag mee om mijn dreuzels de magische wereld van Harry potter te laten ontdekken! Misschien vinden zij het spel zo leuk dat wij vervolgens de films gaan bekijken met een schaaltje ”Smekkies in alle smaken” en een flinke beker ”boterbier”!!

 • heerlijk voor de lange zomeravonden om gezellig met een aantal “Potterheads” te spelen. Dat wordt herinneringen maken.

 • Als grote Harry Potter fan kan ik niet anders dan meedoen hieraan. Zou zo leuk zijn om in de vakantie te spelen met mijn gezin.

 • Oh wauw – deze lijkt me echt geweldig! Ik ben dol op Harry Potter (en toevallig ook op Trivial Pursuit) en m’n kids ook – dat worden leuke spelletjesavonden in de toekomst :)!

 • Ik doe mee voor een vriendin van mij. Zij is net als haar zusje fan van Harry Potter en is dol op spelletjes. Vroeger speelden we vaak triviant. Deze combi zal ze super vinden, ik verras haar er graag mee.

 • Ja, ik heb Trivial Pursuit gespeeld en ik vind het echt leuk! Het is altijd een uitdaging om mijn kennis te testen en ik hou van de competitieve sfeer. Ik kijk er echt naar uit om de Harry Potter-versie te proberen, omdat ik een grote fan ben van de boeken en films.

 • Dat wordt een hele klus om hier thuis te winnen. We hebben hier 6 Harry Potter fans rondlopen…. Maar ik wil het wel graag proberen

 • Hier wonen de grootste Harry Potter boeken en film fans! We hebben er een spel van gemaakt om elkaar op onverwachte momenten Potter-kennisvragen te stellen. Tijdens het koken, aan tafel, in de auto kan er zo maar een vraag komen van dochter of zoon. Of andersom natuurlijk! Nu eens kijken wie echt het meeste weet!

 • Wauw super winactie! Hier in huis hebben we veel kennis en liefde voor alles wat met Harry Potter te maken heeft…tenminste, dat denk ik! Daarom willen we dat graag testen en onze Potter-kennis verbreden.

 • Trivial Pursuit is super leuk om te spelen, de Harry Potter editie zal mijn dochter erg enthousiast maken, zij is groot fan

 • Wij hebben inderdaad vaak Trivial Pursuit gespeeld. Ook de versie met muziek. Erg gezellig om te doen met het gezin.

 • Ja, vroeger heb ik dat wel gespeeld. Ik doe erg graag mee voor de jongens, zullen ze geweldig vinden, ze zijn een groot fan van Harry Potter , Groetjes Anneliese de Waal

 • Ik wil graag de Trivial Pursuit Harry Potter winnen omdat ik een enorme Potterhead ben en dit spel de perfecte manier is om mijn kennis van de magische wereld te testen en mijn passie voor de boeken en films met vrienden en familie te delen. Het zou geweldig zijn om met hen in een gezellige setting te genieten van uitdagende trivia terwijl we het avontuur van Harry en zijn vrienden herbeleven!

 • Ja, de gewone trivial pursuit die kennen we wel. Maar deze variant lijkt ons veel leuker! Grote Potterfans in huis

 • Dit klinkt als een super leuk spel om met mijn puber kinderen te spelen die allemaal van Harry Potter houden.

 • Ah super gaaf. Mijn zoon en ik zijn dol op de verhalen van Harry Potter, en dit lijkt me een erg leuk spel om samen te gaan doen.

 • Zo leuk. Als Potter fan, en ook een kleindochter doe helemaal gek is van Harry Potter , maak ik graag kans.

 • Een favoriet moment van mij is wanneer Hermelien Sirius en de hippogrief wil bevrijden en zo vol emotie ‘Bombarda!’ roept. Ik voel daar al haar emotie en wanhoop, zo fantastisch! Ik maak graag kans, om samen met mijn beste vriend en dochters dit lekker avonden te spelen!

 • Oh wij zijn enorme Harry Potter Fans én ook nog eens gek op spelletjes.

  Ik loot graag nee om dit spelletje te winnen.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics